Novinky
Uživatel_5340709
0
hlavně zadní část, je až s podivem, jak se smazávají designové rozdíly mezi audi, VW a škodou. Otázka je, co to přinese.
minn1483
0
zabudol si na seat, ateca a kodiak sú zo zadu skoro totožné, myslím tvarom nie veľkosťou
Paradoxne menej nápadné farby a neeRkové modely vyzerajú lepšie, než ten žltý promo model a ten nezvyčajný predok tak nebije do očí a začína sa mi páčiť. Najviac kvitujem výklopnú zadnú stenu, na rozdiel od minulého sedanu CC je aktuálny liftback o triedu praktickejší a z tohto pohľadu ho vnímam ako ideálny kompromis medzi eleganciou klasického sedanu a praktickosťou kombi. Skrátka taký A5 Sportback pre chudobnejších.
Možno trochu škoda motorov, tam sa mohol VW odviazať viac, ako len vziať paletu Passata a vypustiť najslabšie motorizácie. Tiež mi vadí, že ako odporca DSG mám na výber z benzínov len základnú 1,5ku, predsalen pre "prémiovejší" a väčší Passat sa viac hodí dvojliter a ten je povinne s automatom aj v slabšej verzii, čo je zbytočné obmedzenie.
Každopádne za mňa dobré a teším sa na vyskúšanie.
Možno trochu škoda motorov, tam sa mohol VW odviazať viac, ako len vziať paletu Passata a vypustiť najslabšie motorizácie. Tiež mi vadí, že ako odporca DSG mám na výber z benzínov len základnú 1,5ku, predsalen pre "prémiovejší" a väčší Passat sa viac hodí dvojliter a ten je povinne s automatom aj v slabšej verzii, čo je zbytočné obmedzenie.
Každopádne za mňa dobré a teším sa na vyskúšanie.
:yes: Souhlas, třeba v té bílé ten předek vypadá mnohem zkousnutelněji. Lift je super. 2,0TSI 140kw fajn kompromis a DSG - mě vyhovuje, ale chápu. Čekal bych ale, že automobilka s takovými možnostmi konfigurace časem možnost manuálu přidá.
Zajímavé bude, o kolik moc to bude pro chudší, než A5.
Zajímavé bude, o kolik moc to bude pro chudší, než A5.
Potom jsem teda zjistil že to je VW, no ale orpoti minulé generaci je to cesta zpět, zatím z první fotky jsem hrozně zklamaný, obyčejný Passat vypadá mnohem lépe, ta Q8 to je taky hrůza , VW jsem měl vždy rád, tak je pro mě tohle říkat těžké, ale je to tak, palec dolů jak v TV Nova :no:
Vnejsi design fajn, ocekavane strohy a presto libivy. Opravdu hezky VW... Ale... opet interier mne naplnil kritikou... Proc ty ventilacni otvory jak od prumysloveho elektromotoru?