Novinky
netcar.xx
0
ten sikmookej cinskej bastard co si foti vnitrek. To tady mame za pul roku klon na ctrnactkach kolech se znakem obracenym vzhuru nohama, popripade jeste doplnenym trojcipou hvezdou.
peterle
3
Volvo vlastnia Číňania
webpaja
1
Jsi fakt vostrej! :yes: :-!
Katikakus
0
Spis tupej... 😉
webpaja
0
To bude ten chlapec, co srovnával BMW F30 s P3008 😉
...je zkratka svebytna kategorie. Ani premie, ani mainstream, motor nemotor, naprosto odlisne interiery od cehokoliv v podobne kategorii... Zaslouzi si respekt... A ty hejty, ze je to cinan... Kdo nema doma nic cinskeho ( porcelan slavnych dynastii nepocitam)? A kdo nema ve svem automobilu nic cinskeho?
To že sedím spíše v kombíku než SUV vyvolávala u mě vždycky, podobně jako třeba CX-7.
XC60 se z mého pohledu povedla ještě mnohem víc než XC90 a i když to motorově není žádná hitparáda, v této třídě nebude podměrečnost válců a chybějící kultivovanost tolik cítit jako u většího bráchy.
Za vzhled má XC60 jedničku, na jízdu si počkám. Ta byla vedle hybridu největším zklamáním z devadesátky.
Za vzhled má XC60 jedničku, na jízdu si počkám. Ta byla vedle hybridu největším zklamáním z devadesátky.
mi na SUV nepride ako dizajnovy ani prakticky ideal.... predsa len to nie je fabia ani corvette a clovek tu teda caka uz kusok ine proporcie... k comu tak kratky zadny previs naopak vpredu s vytrcajucm nosom? zeby nejaka hra na sportiak? u SUV? neviem ale taka X3 alebo discovery sport maju za mna daleko vhodnejsie proporcie ... mal som kedysi volva moc rad ale poslednu dobu co stvaraju to je proste podpasovka... o kabine a motoroch ani nevravim ( ako velka XC90 sa mi paci kasnou.. je monumentalna a vazne ako taka socha ) .. ale ten zbytok mimo kasnu to snad uz ani nie je volvo... skoda
[odkaz]
bez tych obrovskych diskov z fotiek to uz nie je taka hitparada.... ten dizajn potrebuje aspon 20tky 😐
bez tych obrovskych diskov z fotiek to uz nie je taka hitparada.... ten dizajn potrebuje aspon 20tky 😐
Tyhle kecy fakt nemam rad.
Proc se me jako nekdo snazi presvedcit, ze kdyz koukam na cistokrevny SUV, vlastne to neni SUV, vlastne je to kombi...?!?
Neni to kombi, Neni a neni a jeste jednou ne.
Je to SUV a tecka. Ma to vsechny proporce SUV, vsechny charakteristicke rysy SUV, vzhled a design SUV, podvozek SUV, vysku SUV a proste je to SUV.
Proc se me jako nekdo snazi presvedcit, ze kdyz koukam na cistokrevny SUV, vlastne to neni SUV, vlastne je to kombi...?!?
Neni to kombi, Neni a neni a jeste jednou ne.
Je to SUV a tecka. Ma to vsechny proporce SUV, vsechny charakteristicke rysy SUV, vzhled a design SUV, podvozek SUV, vysku SUV a proste je to SUV.