Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Progres na ženevském stánku Fordu: Pustili nás konečně do fiesty? (+video)

Druhý den ženevského autosalonu mělo být na stánku Fordu „přefiestováno“. Skutečně jich tam bylo víc, myslíte si však, že nás personál konečně pustil dovnitř?
Zpět na článek
Avatar - _Karel_
8. 3. 2017 16:27
Re: Pěst na oko
Dost trapný kopanec.
Za a) autor nehodnotí materiály, ale tablet . Dřív, než jsem si cokoli přečetl jsem si pomyslel zhruba totéž, co autor. Nemám obecně žádný problém s tablety, ale tohle je nejhorší, co jsem dosud v autě viděl [odkaz] Nechápu,proč máš potřebu do toho tahat škodovku.

Za b) chceš říct, že ty "nadprůměrně kvalitní a ergonomické" interiéry Fordů se rozpadnou, když si do nich sedne dospělý chlap?
Avatar - jozephko
8. 3. 2017 16:18
Už aby sa Ford zbavil toho kinetického dizajnu...
Už sa neviem dočkať, kedy sa Ford u malých áut zbaví toho kinetického dizajnu. Takmer všetci už odložili k ľadu /ledu/ tie malé okienka pred prednými dverami (okrem obstarožnej faceliftovanej Corsy), len Ford ich znovu cpe do Fiesty. A interiér je tiež taký mačkopas - okopírovaný od Oplu, ale aby sa trochu odlíšili, tak ho "vylepšili" tým ohyzdným displejom...
Jazdil som so súčasnou Fiestou, je to príjemné zvezenie. Ale za dizajn u mňa nula bodov. Aj u súčasnej, aj u novej Fiesty.
8. 3. 2017 10:53
fiesta ST
mam pocit ze tu idem proti prudu..:) nova fiesta sa mi uplne nepaci..hlavne ten zadok mi v dnesnej generacii pride krajsi..
za dalsie mi vobec nevadi 1.5 R3 . idealna velkost valca zaroven R3 je vhodnejsi na preplnovanie turbom ako R4 , takze to moze byt zaujimave..
a este by sa mi pacilo mat v ST ci uz focus alebo fiesta ako volitelnu moznost powershift s radenim padlami.
8. 3. 2017 15:40
Pěst na oko
jsou především interiéry škodovek a hlavně jejich materiály. Za mně jsou materiály v interiéru aktuálních modelů Fordů nadprůměrné, ergonomie taky.
Spíše vaše komentáře jsou tedy často perly.

Kluci, spíš bych řekl, že měli strach aby jste jim interiér nerozsedli - docela jste všichni nakynuli do šířky, jak vás na posledních videích pozoruji.
Takže kila dolů a potom možná...

Jinak už se do Ženevy taky těším a běda, jestli mě do ni nepustí sednout :-)