Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeŽivot autosalonových hostesek: Kolik toho denně nastojí? A mají vůbec čas si odskočit?
21 komentářů
Anonym
zda ví, co je TSI, TDI a Dieselgate >😒]
Ony tam nejsou za oddeleni konstrukce nebo vyvoje. Ony tam jsou od toho, aby staly a vypadaly hezky.
Já musím ale říct, že na autosalonu v Bratislavě jsem byl dost překvapen když mi jedna hosteska u Mazdy začala vyprávět co to všechno umí >😁 včetně technických dat, který jsem před tím nastudovány neměl.
Podobně tak před lety v Ženevě u Jeepa Wranglera. Byl to ale výklad francouzsky tak jsem z toho moc nepochytil.
Podobně tak před lety v Ženevě u Jeepa Wranglera. Byl to ale výklad francouzsky tak jsem z toho moc nepochytil.
Bubáq
Hele, kdy se objeví nějaké další informace k tomuto: VW a TATA navazují technickou a technologickou spolupráci?!
[odkaz]
Ještě větší bomba, než koupě Opelu pé-es-áčkem... Obrovský potenciál dalšího ovládnutí čínského trhu koncernem.
Co na to borci z VW a TATA na autosalónu?
[odkaz]
Ještě větší bomba, než koupě Opelu pé-es-áčkem... Obrovský potenciál dalšího ovládnutí čínského trhu koncernem.
Co na to borci z VW a TATA na autosalónu?
Elixir
Tak povodne som chcel napisat, ze nic moc. Ale nastastie to holky zo Skodovky zachranili. Nie som fanusikom skody ale ten dizajn je fakt uplne niekde inde >😁 Najma slecna z fotky c. 63 😉
pallas
Hostesky majú predsa na autosalónoch rozpisy služieb, väčšinou sa striedajú po 2 hodinách. Okrem nejakých mini firmičiek, kde ako hostesku zoberú sekretárku z firmy alebo študentku na inzerát. Slečny vo videu tvrdia že si 10 hodín denne odstoja na stánku? Tak nech zmenia ďaľší rok značku.. to asi len škodovka ich teda drží nonstop?!
Bez urážky😊
Každopádně až teďka mi došlo, co myslel mistr Kodym tímhle textíkem z premiéry😒br /> "A jestliže maskování dávalo přídi podobu menšího a levného Rapidu, ve skutečnosti je od něj na míle daleko a klidně ji lze měřit s BMW řady 3."
Škoda, že šlo o E30...