Novinky
Ještě bude chvilku trvat, než si pořádně sednou, ale to trvalo i v původním Top Gearu Clarksona s Hammondem a Mayem. Za mě parádní první epizoda - na to, že spolu byli sami poprvé. :yes: :yes: :yes:
Prostě tŕi kluci, kteří si hrají. Nic nepůsobilo násilně, prostě pohoda. Pokud se budou takhle držet i dál, tak jsme se dostali do win-win situace, kdy máme na výběr o jeden zábavný pořad o autech víc.
Původní Top Gear jsem nesledoval nějak pravidelně, ale z těch nahraných dílů na YouTube jsem toho viděl docela dost. Z nových dílů, stejně tak jako z paralelního projektu pod Amazonem, jsem neviděl ani jeden. Ty zákulisní taškařice mě celkem otrávily.
Když už jsme u té rekapitulace, nebyla by nějaká čísla sledovanosti s původní sestavou, novou sestavou a od Amazonu?
Když už jsme u té rekapitulace, nebyla by nějaká čísla sledovanosti s původní sestavou, novou sestavou a od Amazonu?
Na prvy diel v novej zostave to bolo super, si myslim. Top Gear moze byt len lepsi a hlavne nesnazia sa kopirovat staru trojku. Chemia a humor pride, to sa neda vypracovat hned. Na rozdiel Grand Tour tiez nebolo vynikajuce, perverznost Jezzy zacina byt uz otravna a trapna, a vzhladom na to o kolko viac penazi mali zasa toho o tolko viac neponukli.
:yes:
:yes:
Každopádně je S24 oproti S23 obrovský pokrok. 😄 :yes: