Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Petr Čtvrtníček prodává Škodu Fabia R5. Kolik peněz požaduje?

33 komentářů

Dinar
Nikdo neumí tak dokonale vystřihnout pražského burana jako Čtvrtníček, a je jedno, jestli je to bazarník, prodejce aut, číšník nebo taxikář... >:D :yes:
white label
Jj..., Čtvrťa na hrad! :yes: ;-)
gil54
..... nemám negativní kecy. Ani že je to zase Škoda mi zde vůbec nevadí. Pobavilo mě to. :yes:

Lehké, úderné, nenásilné, akorát. Čtvrtnček se v tom evidentně cítí jako doma. :-)
4bytelnýkola
:-) to video nemá chybu, zdá se že Čtvrtníček to pořád myslí upřímně a je ve formě >:-[] zajímalo by mě kdo si tohle nechal zhotovit, škoda motorsport nebo někdo takový, tak Racing 21, dobrý kucí:)
Emel
Však Čtvrtníček byl taky už před internetem :-) , Česká soda je klasika...
white label
To bude tím, že když pražák (ty) slyší "pražštinu" (Čtvrtníček), tak mu to připadá jako úplně normální hovorová čeština, kdežto moravákovi to rve uši (a naopak). >:-[]
Dinar
Brněnského bazarníka by ti předvedl třeba Matonoha, Čtvrtníček ho nesvede, on je logicky na ty pražské. ;-)
Dinar
Pokud v těch jeho postavách buranů nevidíš nic specificky pražského, pak těžko pomoct, ale když zavítáš do bazaru třeba v Brně, určitě ti dojde, že Čtvrtníček nehraje žádného burana univerzála, ale burana pražského. ;-)
gil54
Tak to neber. Takoví "Pražáci" jsou i v jiných městech. A také bydlím v Praze.
Emel
Měl bych se zastat Prahy a říct, že v tom nic specificky pražského nevidím, možná spíš naopak... ale akorát bych pak poslouchal kecy že jsem Pražák a to nemám zapotřebí :-)
4bytelnýkola
von je nějakej rozdíl v bazaru v Brně nebo Praze? :-)
megamega
Škoda, že sa v čechách nerozdávajú Oscary. Hneď by som mu jeden dal.
woody-alien
Jj, třeba výraz "těžká masírka" zahrnuje výkonové spektrum od 44 kW až po nekonečno. >:-[] ;-)
white label
white label
Jasně, ale v MonteKarlu se vyjadřuje o poznání specifičtěji (vzhledem k dané roli).
white label
Myslím tím, jak mluví v roli bazarníka, viz i jeho MonteKarlo, což je relativně nový int. seriál. A že existuje Praha, si určitě věděl ještě před internetem. ;-)
Emel
Já měl Čtvrtníčka naposlouchaného dřív, než jsem věděl, že nějaká Praha existuje >:-[]
Nicco
S ostravskym bazarem mam docela dobre zkusenosti, ale mas pravdu, tyhle lidi potkas v kazdem meste - buhuzel, ale jejich doba je uz za zenitem - nastesti.
white label
To je tím, že když pražák (ty) slyší pražštinu (Čtvrtníček), tak mu to připadá jako úplně normální hovorová čeština, kdežto moravákovi to rve uši (a naopak). >:-[]
Nicco
Jo uplne stacilo prvni slovo, kdyz vstoupil do salonu
Dobreeej...
Ja bych se otocil na patniku
Emel
Jo, jo, tohle zase tak zmáknutý nemám :-)
white label
V bazaru ne, ale v bazarníkovi ano, každý mluví jinak, i když oba používají češtinu. ;-)
white label
A ostravskeho bazarnika by ti předvedl třeba Jiří alias Pony. >:-[]
A na to bych si klidně troufl i já... ;-)
samael
Přesně tak,takových namachrovaných šašků jsem už potkal u nás na ostravsku spousty.
4bytelnýkola
ajo takhle :-)
gil54
Jj. Jinak regionální specifika včetně dialektů má také super zmapované Izer. (Ostravsko, Plzeňsko resp. Domažlicko mu jdou báječně.)
Emel
Jako bazary na Libeňském ostrově jsou klasa, to nic proti... ale když třeba kupoval auto známý z Litoměřic a dělali jsme si trasu Most / Chomutov / Ústí, tak to bylo ještě horší... respektive, kecy stejný, ale ty herky byly horší. Jestli byl jinej slang, to už si teda nevybavuju.
Dinar
Přesně tak, a protože to chování a jednání pražského mazáka, machra, pepíka, mistra světa atp. vykazuje jasné rysy buranismu, proto ho dávám pod souhrnný název pražský buran. ;-)
white label
To víš, vy Pražáci se v tom raději nepoznáváte... >:-[] ;-)
P.S. To není o Praze, to je o pražských/českých "Pepíkách", které najdeš nejen v Praze.
gil54
Souhlasím.
(Pražského - burana, mazáka, světáka, machra, Pepíka, profíka, mistra světa, nevím co je nejlepší výraz. :-) )
Joab
Zdravím, asi máte recht. Teď jsem to celý zkouknul a nějak automaticky jsem předpokládal, že to bude víc laděný do toho autobazarovýho étosu:)
admin badgeAvatar - Honza Mička
Honza Mička
Dobrý den,

znám, nebojte, ale s tímto videem to až na malou poznámku nijak nesouvisí :-)
Joab
Jestli autor článku fakt nezná Autobazar Monte Karlo ze Streamu, nebo naopak předpokládá, že ho musí znát každej, když ho v tom článku vůbec nezmíní. Úplně se bojim tipovat:)