Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Petr Čtvrtníček prodává Škodu Fabia R5. Kolik peněz požaduje?

Jan Mička
Diskuze (33)
Napadlo vás někdy, kolik vyjde pořízení rallyového speciálu? Petr Čtvrtníček vám to řekne, jeden kousek totiž prodal Vojtěchu Štajfovi.

Pokud vás baví rallye, chcete závodit a požadujete techniku na špičkové úrovni, jdou náklady na pořízení samotného automobilu do milionů korun. Motor, převodovka, podvozek, brzdy, řízení, nic z toho nemá se sériovým automobilem, ze kterého závodní speciál vychází, nic společného. Na kolik korun takový vůz vychází, vám prozradí Petr Čtvrtníček.

Pokud sledujete stránky Auto.cz pravidelně, už od prvních vteřin přiloženého videa musíte vědět, odkud vítr vane. Jde o práci týmu Klokočka Škoda Czech National Team, který se aktuálně připravuje na další sezónu národního mistrovství v rallye.

Vojtěch Štajf, pilot Škody Fabia R5 projektu Racing 21, vstupuje do autosalonu, kde už se jej ujímá Petr Čtvrtníček v roli prodejce. Pro Štajfa by se rozdal a bedlivě si zapisuje všechny modifikace, které si pilot naporoučel. Výsledkem je úplně nová Fabia R5 s „akční“ cenou 6,9 milionu korun.

Čekali jste více, nebo méně? A teď si uvědomte, že ke každému takovému autu potřebujete profesionální tým, který se o něj bude během sezóny starat. Jo a mimochodem – letošní Mistrovství České republiky v rallye startuje již 24. března Valašskou rallye.

Jan Mička
Diskuze (33)
15. 3. 2017 12:05
Re: Po delší době....
Škoda, že sa v čechách nerozdávajú Oscary. Hneď by som mu jeden dal.
Avatar - woody-alien
14. 3. 2017 21:18
Re: Po delší době....
Jj, třeba výraz "těžká masírka" zahrnuje výkonové spektrum od 44 kW až po nekonečno. >:-[] ;-)
Avatar - white label
14. 3. 2017 16:49
Re: Po delší době....

Avatar - white label
14. 3. 2017 16:48
Re: Po delší době....
Jasně, ale v MonteKarlu se vyjadřuje o poznání specifičtěji (vzhledem k dané roli).
Avatar - Emel
14. 3. 2017 16:43
Re: Po delší době....
Však Čtvrtníček byl taky už před internetem :-) , Česká soda je klasika...