viem, ze to nie je politicky korektne, ale za mna je to sklamanie. ked auto, tak jedine z SK, CZ, DE alebo UK.
Joab
1
Dyk jo, UK, taky ze to tam vyrabej ne.
NEO77
0
ja som to myslel vseobecne, nie kodiaq
Emel
0
Ty jsi hlavně myslel jiné UK 😉
fOE
0
Ona hlavne dvoupismenova skratka Ukrajiny neni UK, ale UA. 😄
Bazalt
0
Když UK tak Solihull 😄
NEO77
0
Pre UK som myslel najma Mini, co som mal skusenosti z jazdenia na 2 ks Mini Cooperov, tak tie auta jazdia ako motokary, a ani jeden pazvuk z interieru, perfektne zlicovanie vsetkych dielov, atd.
Gasoline
0
UK?
Jako majitel Land Rovera bych mohl vyprávět, co znamená kvalita výroby v Solihullu.
Emel
0
Nevím co je Solihul, ale zní to podezřele 😄
Bazalt
0
Také mám asociaci auto-UK-Solihull. Ačkoliv LR nevlastním 😒 a častěji jsem jezdil přes a s Vauxhall 😄
nalimer
0
SK a CZ má na západe takú reklamu ako pre teba UA...
NEO77
0
Samozrejme predsudky, ale ak budu na SK trh dodavane Kodiaqy z UA, tak radsej trochu dosetrim na Tuarega. Ja nespochybnujem kvalitu ludi na UA, su to rovnako kvalitni ludia, ale ich historia automobiloveho priemyslu alebo strojarenstva je niekde uplne inde, ako v CZ, SK, alebo DE. Napriklad by vedeli dost rozpravat majitelia VW, ktore boli montovane v Mexiku (Golf Variant, Scirocco, Jetta), som teraz zvedavy ako na tom bude predlzeny Tiguan. Zavod v MB, aj v Kvasinach ma dobru reputaciu. Ja beriem do uvahy aj fakt, kde to auto je vyrobene. Takze ak Kodiaq, tak ja ho beriem jedine z CZ.
dochtor
0
S tým ukrajinským strojárstvom si zaťal dosť mimo.
Mimochodom o akej histórii automobilového priemyslu na SK píšeš?
NEO77
0
Akceptujem Tvoje argumenty, ale dovolim si tvrdit, ze ak by sme mali pristup do internej metriky kvality Skoda Auto, tak ukrajinsky zavod nebude mat tolko bodov ako zavod v Kvasinach. To je vsetko, co som tym chcel povedat. A zaruka pri mainstreamovych znackach nedostatky vo vyrobe riesi len velmi obtiazne a vyhybavo.
Nicco
0
Samozrejme tam mas SK, lebo si z SK. Ale ked by toto pisal Anglican, tak by pre neho bolo sklamanim mat jaguar z SK.
Bazalt
0
Asi jako ti, co si myslí, že si koupí Porsche Cayenne z Německa a přitom se bude už úplně celý dělat u vás 😉
NEO77
0
Mate vsetci pravdu. Asi to nema zmysel riesit, je to globalny trh (aj ked napriklad zavod VW v BA je jeden z najlepsich co sa tyka kvality - zdroj mam priamo z top managenentu VW BA). A ked sa auto zacne kazit, alebo tam nieco ***i pri vyrobe, tak auto treba posunut inemu nestastnikovi a kupit si nove...
S tym Jaguarom to urcite bude pre Anglicanov sklamanie, su patrioti, ale takisto sa s tym budu musiet len zmierit, alebo si kupit Mini 😄
holden2
0
ctyri tisice objednavek? no tak bacha at nestrhnete linky >😒]
Jako majitel Land Rovera bych mohl vyprávět, co znamená kvalita výroby v Solihullu.
Mimochodom o akej histórii automobilového priemyslu na SK píšeš?
S tym Jaguarom to urcite bude pre Anglicanov sklamanie, su patrioti, ale takisto sa s tym budu musiet len zmierit, alebo si kupit Mini 😄