Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženeva 2017

Autosalon Ženeva 2017

Starší ročníky

Autosalon Paříž

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Rok 2017 je již 87. ročníkem ženevské výstavy. Vstupenky jsou k dispozici přímo v Geneva Palaexpo nebo na webových stránkách autosalonu. Akce byla naplánována od 9. do 19. března 2017. Obvykle je výstava otevřena od pondělí do pátku mezi desátou ranní a osmou večerní hodinou, o víkendu pak od devíti do sedmi.

Kdy: od 9. - 19. 3. 2017

Kde: Ženeva, Švýcarsko, z Prahy 920 km

VSTUPENKY http://www.gims.swiss/en/page/entry-rates-online-tickets-8947

Zpět na článek

Unikátní časosběrné video: Podívejte se, jak vznikal ženevský stánek Škody!

12 komentářů

lamal
Skoda clanok na den, check 😄
V6last imil
To je přímo neuvěřitelné video hodné vypálení do hlavy...
Nery
Úžasné video, mohu poprosit o Unikátní časosběrné video jakékoliv jiné značky?
holden2
nemues, protoze micka byl ochoten sedet 18 dni na bidylku jen nad svou modlou
nalimer
Vy už naozaj nemáte cit, kedy sa už preháňa?
Verte mi, drahá redakcia, že väčšina čítateľov má už "namydleno@ na tie Škoda príspevky. A to skryté PR je echt okaté.
Zamyslite sa už nad sebou. Je čas...
holden2
cas uz davno vyprsel a zamyslet se nemaji cim
jakolev3
tak aspoň, že všetky škoda príspevky poctivo čítaš a dokonca aj komentuješ 😄

rovnako ako všetci ostatní ACZ hejteri Škoda článkov 😄
sargis
Ale to nie je o haterstve. Clovek vidi titulok o Skode a clanok, na ktorom si autor ocividne dal namahu. Ale preco si v ramci objektivity neda rovnaku namahu aj nad inymi znackami/temami? Preco tu nie su namiesto toho analyzy, komentare, uvahy? Ani na autocare ci autoe😜resse nie je tolko priestoru venovvaneho UK znackam.
Nie kazdy mame v hlave iba zeleny prestreleny kohuti chvost na sipke....
jakolev3
😄 to áno...ale každý rozumný človek si uvedomí, že ACZ je český web, Škoda je česká a jediná česká značka automobilov...a ešte taký malý poznatok, a síce, že škoda je najpredávanejšou a najčastejšie sa vyskytujúcou značkou na českých cestách.

Keď to všetko zrátaš, ktorá iná značka by mala mať na českom webe viac priestoru ako Škoda ? Ja nie som škoda-fan, ale chápem a rešpektujem to, že je na tomto webe najviac priestoru venované značke škoda a nie inej..to by bolo divné nie?

ale pitschovať na škodu je tu na diskusiách miestny folklór, stále, stále a stále dookola sa opakujúci, až sa tie diskusie nedajú čítať, lebo presne vieš na čo natrafíš.

navyše ponuka článkov je vždy určovaná dopytom po článkoch..a teda ak miestni škoda-hejteri kliknú na článok o škode a tradične niečo napitschujú do dikusie, redaktorom v ACZ vyskočia vysoké čísla v navštevovanosti a diskutovanosti článkov o škode, a tak ich pridajú viac, na čo sa miestni škoda-hejteri ešte viac napajedia atď...čertovo kolo ako vyšité >😁 proste čím viac miestni škoda-hejteri na škoda-články pitschujú, tým viac tu tých článkov je, aby mohli pitschovať ešte viac. super.
nalimer
neviem, čo si dávaš, ale daj to aj mne.
každá redakcia žije z peňazí. táto z prehnaného PR pre značku Škoda.
ak mi tu niekto píše, že ŠKoda je česká značka, má len pravdu v tom, že ňou bola do začiatku 90 rokov. potom sa predala nemeckému kapitálu a česká je asi tak, ako Zlatý Bažant je slovenský.
ja pracujem v médiách. viem, čo je reklama. viem, ako sa má označovať.
a mám aj trocha viac rokov, ako mnohí čo sem chodia. a je veľmi možné, že kým iní tu ťahali za sebou káčera, ja som už jazdil.
jakolev3
takže podľa tvojej skvelej úvahy nie je Bentley britská značka, Bugatti nie je francúzka a Lamborghini nie je talianska 😄 to by ma zaujímalo, čo potom robia tie zeleno-bielo-červené vlajočky/pásiky na autách od Lamba..

inak sorry, ale neviem čo majú tvoje pracovné skúsenosti a tvoj vek spoločné s tým na čo som reagoval ??? 😄
alfic
pak se par krabic presune z prava do leva a nakonec tam pritahnou osm zaplachtovanych aut ! Cekal jsem vsechno, ale tohle je fakt mazec. Asi si to pustim jeste jednou. Diky auto.cz