Novinky
Doporučuji kombi. Pak chcete jet s rodinou na dovolenou a jste v *. Nemáte kam dát kočárek a všechen ten bordel. Vim o čem mluvim, jedině kombík.
ale notak 😄 akorat strasis. normalni ctyrclena rodina si v pohode vystavi se sedanem, neberu teda v potaz kocarek. 500 litru (beru jako beznou hodntu u stredni a vyssich trid) ti bohate staci na veskery zavazadla a lyze das do rakve na strechu... 😉
Modelová situace - 14 dní Chorvatsko, ty, ona, dítě 4 roky a druhý dítě 3 měsíce😜řed barákem ti stojí limo M5. Do toho musíš narvat hlubokej kočárek, tašku s věcma pro 4letý dítě. Tobě stačí pantofle, triko a trencle. 3měsíční dítě krom kočárku potřebuje základní balík plen (zbytek dokoupíš), něco na sebe, tašku s krémama, šampónama a dalším nezbytným brajglem, žena potřebuje hodně velkou tašku, ***fukovou kabelu, skládací postýlku, malej by rád kolo, helmu, chrániče, balík pití, nějaký to drobný jídlo na cestu.... Nafukovací věci si koupíš tam... Uvnitř 2 dětský sedačky... Tak šťastnou cestu! >😁
rekl sem pro normalni 4clenou rodinu BEZ kocarku. mel sem na mysli treba ona, ty, dite 7 let a dite 11 let. v klidu sedan 😉 ver mi. sem z 4clenny rodiny 😉
Věř mi, taky jsem ta rodina, co píšu a to jsem měl na mysli >😁 Do Fábie bych to asi narval, ale to bych spíš letěl s lowcostem😊 Tam neni ta radost z jízdy >😁
no ale kdyz si das ty veci do sedanka + stresni box, tak se taky vejdes 😄 ja vim ze se zvysi teziste ale do chorvatska je to jedno 😄 akorat to huci... ale i s boxem se to da po dalnici smazit. a doma pekne sedanek 😄 zda se mi vzdycky, ze sedanek je pocitove takovej lehci. jenze me asi ovlivnilo svezeni se znamyho mazdou6 v dieslu (kombik) a my meli sedana benzin... tak to mozna byl ten motor..
Sexy zadek u současné A6 bylo na tom autě to nejkrásnější - proč vše nutně posouvají dopředu? Teď si je budu plést - až mě zase ve 220km/h přejedou na dálnici a zmizí kdesi v trapu
Nemyslim, ze bude nejaky problem je rozeznat. Mne osobne se A6 po faceliftu libi snad jeste vic nez pred nim. Myslim, ze nic nezkazili, jen proste ten perfektni elegantne-sportovni design posunuli do modernejsi doby, tot vse. Ja ingolstradtskym gratuluju. :yes:
jo to je mozna pravda ale jde o to ze je proste az moc podobna a4
No je to tvuj nazor, ja ho respektuji, ale ja si myslim, ze tam je podobnost fakt jen tech zadnich svetel. Jinak asi ne. Nevim tedy, jestli jsi myslel jen ta zadni svetla, nebo komplexne cele auto, ale ja bych ma tak z pulky souhlasil s temi zadnimi svetly. Ale jako neberu ti tvuj nazor, kdyz tam vidis A4, tak tam proste vidis A4.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Tak to ti na to nemam co říct...snad jen, že jsi trapný i sám sobě. Opičárny prý >😁 pokud vím, Audi takto odjakživa odlišovalo nejvýkonější modely, tak proč se od toho odchylovat? Asi si se uspokojil vlastní odpovědí a říkáš si, že jak jsi na to teď vyzrál, ALE...dle mého nemáš auto, nebo na něm máš plastový zrcátka, který nejsou ani v barvě vozu. A LED? to máš tak maximálně na zadní blikačce na kole...no a všechno to korunují 13"plecháče :no:
Nikdo neříká, že si má toto auto kupovat každý, stejně tak jako M5, je to pro lidi, co hledají a potřebují výkon všude. Co bez toho nemůžou žít...a to tady většina diskutujících není.
Tradice je tradice! Tak proč ji měnit?
Nikdo neříká, že si má toto auto kupovat každý, stejně tak jako M5, je to pro lidi, co hledají a potřebují výkon všude. Co bez toho nemůžou žít...a to tady většina diskutujících není.
Tradice je tradice! Tak proč ji měnit?
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
BRAVO AUDI... :yes:
😉
Vi King hned priznal farbu a nehral sa na niečo čo nieje a každý ho tu bere.Aj ked je pravda,že názorovo je na tom lepšie ako Matelko resp.507
Pane Boze, ja jsem takovy *. Jako brzo jsem si vsimnul, ze ty predchozi prizpevky jsou z pulky srpna. Muj ty boze, ja jsem asi fakt vadny,