Novinky
jezisek24
0
A pak přijde Tesla se softwarovým updatem a dá to ještě rychleji u svého modelu P100D, který opravdu vyrábí sériově, přibližně těch 100 ks týdně 😄
flyboyeda
0
Simpsnovi předvídají budoucnost , to už víme když předpověděli zvolení Donalda Trumpa, no aproto doporučuju se podívat na Epizodu s Elonem Muskem 😄
uznavam a zavidim Tesle to uzasne zrychlenie, lebo stale ma to bralo, a je fajn, ze sa o to niekto dalsi snazi - ale ja nie presne preto chcem elektromobil - mozem dostat velky dojazd a lepsiu cenu?
potesilo by ma.... :-!
potesilo by ma.... :-!
Takých tu už bolo, a nakoniec to boli len jalové reči... A ako spomenul už kolega vyššie - kto to chce? Okrem reklamy to nemá žiadny zmysel. Akcelerácia za 10 s, cena konkurencieschopná v rámci triedy, dojazd aspoň 400-500 km, aby baterky nezabrali celý kufor a netvorili pol hmotnosti auta. Myslím, že aj s týmito relatívne skromnými požiadavkami by mali dosť čo robiť, tak nemusia vymýšľať somariny. Schopnosti elektrického pohonu dostatočne ukázala a spopularizovala Tesla, je čas na niečo praktické.
Představte si , že mě tahle hodnota vůbec a naprosto nezajímá, protože není absolutně vůbec důležitá, pro mě jsou důležité jiné údaje a v těch elektro s... stále zaostávají za svými spalovacími protivníky
neexistuje elektro s... která by byla lepší jak auto s spalovacím motorem, no a to zrychlení si strčte někam když budu takhle zrychlovat, bude mi nevolno a za 50 km to budu muset zas dobít, možná právě proto budou mít elektro sr ky takové zrychlení aby se vám udělalo zle , hodily auto do zásuvky a měli čas se zotavit, než se ten nesmysl zas nabije
jinak fakt nevím
neexistuje elektro s... která by byla lepší jak auto s spalovacím motorem, no a to zrychlení si strčte někam když budu takhle zrychlovat, bude mi nevolno a za 50 km to budu muset zas dobít, možná právě proto budou mít elektro sr ky takové zrychlení aby se vám udělalo zle , hodily auto do zásuvky a měli čas se zotavit, než se ten nesmysl zas nabije
jinak fakt nevím
no ked ti je nevolno zo zrychlenia, tak to mas dost tazke aspon vzdialene obdivovat nejake sportove auto a este tak motorku.
jasne, ze od elektroauta aj ja 9 ako som napisal) cakam aj ine story - to chapem, ale ze mas taky vztah k zakladnemu prejavu sportoveho vozidla ma prekvapuje.... :-!
jasne, ze od elektroauta aj ja 9 ako som napisal) cakam aj ine story - to chapem, ale ze mas taky vztah k zakladnemu prejavu sportoveho vozidla ma prekvapuje.... :-!