Novinky
Krásné auto. Snad je tady občas člověk potká.
Nechapu, proc se kolem tohoto auta dela takove drama. Vykon to ma na dnesni poery podprumerny, designove je to (vec vkusu) nepovedeny pokus o retro. Ja tomuto autu vubec nerozumim. Kdo si to ma jako koupit? Znovu opakuji...vykon nizky, prumerna technika... A pro toto specialni pneu? Jako proc? Kdyz se resi pneu pro Veyrona, Zondu, ale pro tuto zdechlinu??
Zrychlení 0-100 km/hod za 4,5 s a maximální rychlost 250 km/hod se ti jeví jako podprůměrné? Zajímalo by mě, které auto zhruba za 1,5 milionu nabídne lepší parametry a radost z jízdy...
Lotus Emise Sprint za 4,1s a cena 1,4 milionu.
Zkus se podívat do historie na sportovní úspěchy staré Alpiny, pak pochopíš na jaké struny a komu to drnká. Pro mě je to velmi zajímavý návrat! Co se výkonu týká, pokud je tak lehké, jak deklarují, více netřeba. Vem si Lotus pro srovnání... 😉. Ano slušel by tomu větší objem, ale taková je bohužel doba. Z mého pohledu je to to nejzajímavější, co Renault za posledních 20 let vyplodil. Snad to bude mít i odpovídající kvalitu a s cenou se umírní, aby se to prodávalo.
"specielni pneu" ma dneskdeco, treba i ford fiesta ST ma pro sebe vyvijenou gumu, tak proc by si ji nezaslouzil tenhle sportacek s motorem uprostred?!
Zbytek ani nekomentuju, ale pobavilo. :yes:
Zbytek ani nekomentuju, ale pobavilo. :yes:
Třeba proto, jak málo dneska podobných aut je. Renault postavil něco, co nemá u dnešního evropského mainstreamu obdoby.
Bohužel se potvrzuje, že takhle hi-tech auto asi nebude nikdy levné. Nevěřícně jsem kroutil hlavou, když se psalo o ceně 4C pod milion... a tohle je totéž v bledě modré (doslova).
Takže opakuji svoje volání směrem k velkosériovým výrobcům - postavte klasické auto s pohonem na zadek, dejte tam nějakou foukanou 1.5 220k a samosvor, vybodněte se na automat a asistenty a prodávejte za 650... prosím 😄
Bohužel se potvrzuje, že takhle hi-tech auto asi nebude nikdy levné. Nevěřícně jsem kroutil hlavou, když se psalo o ceně 4C pod milion... a tohle je totéž v bledě modré (doslova).
Takže opakuji svoje volání směrem k velkosériovým výrobcům - postavte klasické auto s pohonem na zadek, dejte tam nějakou foukanou 1.5 220k a samosvor, vybodněte se na automat a asistenty a prodávejte za 650... prosím 😄
Jestli se někdo je-be s gumama dva roky nepříšluší mu za zmetkovou práci mzda. 8-s