Videa
amadeus
7
Z toho videa to vypadá stejně rychle jako kterékoliv jiné auto na trati.
Přejít do diskuze
Emel
Video teda nic moc... předjížděcí manévr veškerý žádný, chvíli jí tam před sebou tlačí nějaká E36... kde jsou ta mnohem silnější sportovní auta?
695
Páči sa mi ako Vy Češi si dokážete robit * sami zo seba..to na SK zatial nedokážeme. Rešpekt 😉
Ja Prvni 123
😄
To je děs běs.
Lezu sem ze zvyku... a říkám si "to přece nemůže trvat věčně a jim to dojde!".
Zatím je to čím dál horší... tahle ***.. vedle ty podvodný videa o jiným veteránovi, co má ale přes 1000 koní a porazí rozdílem třídy úplně cokoliv na silnici!
To je děs běs.
Lezu sem ze zvyku... a říkám si "to přece nemůže trvat věčně a jim to dojde!".
Zatím je to čím dál horší... tahle ***.. vedle ty podvodný videa o jiným veteránovi, co má ale přes 1000 koní a porazí rozdílem třídy úplně cokoliv na silnici!
Ted
co blbnes?
je to naprosta pila! v jednu chvili tam dojizdi passat 1,9 TDI a to, jak všichni vime, bylo dlouho nejrychlejsi auto v CR.... az do prichodu 2,0TDI, které trun prevzalo 😄
poslední dobou se pod vlivem ACZ zacina zdat, ze na první pricku se dostava 1,0 TSI
a když ne uplne na první, tak tesne na druhou 😄
je to naprosta pila! v jednu chvili tam dojizdi passat 1,9 TDI a to, jak všichni vime, bylo dlouho nejrychlejsi auto v CR.... az do prichodu 2,0TDI, které trun prevzalo 😄
poslední dobou se pod vlivem ACZ zacina zdat, ze na první pricku se dostava 1,0 TSI
a když ne uplne na první, tak tesne na druhou 😄
Wiii
Že se nestydíš, takhle vzít auto.cz námět na dnešní článek 😐 To zas budou muset psát článek ve stylu "proč jsou kola kulatá a jaké by to bylo kdyby nebyla" >😁
V6last imil
Kde a kdy se začne prodávat, stoupnu si do fronty, určitě to bude jako za šrot na kila.....
Somperle
Tak z tej aerodynamiky sa moze aj Adrian Newey ucit!!! o motore ani nehovorim.. v Mercedese F1 sa kvôli nemu prepusta... >😁
JDM
Já nedávno narazil na yt na video Octavia iii rs stage 2 asi 350 koní a v mostě nahanela audiR8 a nikomu nedošlo že typek s tou r8 nejede ani na 1/10 výkonu toho auta jenže jsme v Česku a rs stage2 a ani R8 nemá šanci a to já okruhu prosím.