myslim ze dat 280 000 auto vo velmi slusnej vybave (elegance) resp 300 000 s metlou a AL diskami s motorizaciou ktora je o triedu navrch pred konkurenciou (1,5 CRDi) je moc rozumna volba
jazdim to auto rok (33 000km), spotreba od zaciatku presne 5 litrov, dovod kupoovat PaThaliu, Fobiu, Punto s batohom nie je >😁
0
Souhlasím, jen si myslím, že si Hyundai ve dvou bodech dělá srandu: čtyřstupňový automat za 40.000 Kč >😁 ? Stejně tak jako s dodací lhůtou 10 měsíců ( pokud se od loňska nic nezměnilo ).
BigFoot007
0
tento tyzden som bol v hyundai - auta su na centralnom sklade v prahe, aj s bocnymi a stropnymi bagmi, a domontovat tempomat, alebo ovladanie radia na volante nie je uzz pre predajnu problem...
Ja som si s tym aj zajazdil, ale nejak mi to auto nesedelo, inak motor fajn, tichucky, a celkom aj tahal, ale na 80kW a 235Nm by som hjo netipoval
BeranK
0
Prosím, mohl bys mi napsat, co to je Fobie - jinak fobie je chorobný strach (psychiatrický termín) z ......v tvém případě čeho? Děkuji, těším se na odpověď, na jejím základě bude možné stanovit rámcovou diagnózu a pomoct Ti.
kuko
0
žeby přecitlivělý škodovkář? 😉
předpokládám, že takhle hrdinně bojuješ i proti pažoutům, hnůjdajům, citrónům a pod. :yes:
Beekey
0
No je to strach z Fabie, je to znovovznikly terminus technicus, fobia fabiaticus, strach z aut ktore vypadaju ako doubledecker vyprany na 250 stupnov celsia.
Mexican82
0
pardon.. ospravedlnujem sa ze som nepuzil spravne pomenovania (to vies, chcel som byt za kazdu ceny vtipny)
SKODA FABIA, konkretne "spickove" motorizacie 1,4 (benzin zere aj travu okolo cesty a TDI klepe asi aj hodinu po vypnuti)su cenovo uplne niekde inde. A o tolko muziky za ten cenovy rozdiel clovek nedostane
BTW napisal som Fobie s velkym FFFF to psychiatricky termin nie je ani nahodou 😄 je to vlastne podstatne meno a pouzil som to preto, aby ma nikto nenahanal za pouzivanie znacky
Gangrel
0
Presne, tohle auto je idealni a s vybornym naftovym motorem , za ty penize se ostatni vyrobci nechytaji... ac musim priznat, ze interier me tedy 2x nenadchl (ale co, v mem Ceratu to stoji taky za prd 😉 ) Kazdopadne nechápu individua, co si jdou radsi pro Fobii, ktera krom obrovske ceny nenabidne absolutne nic - jeste ze Cesi jsou tak bohaty narod plny patriotu >😁
Mexican82
0
mno ja jadim najma v noci a tak sa s tym extra nemazlim.. aj ked na druhu stranu, prave bezovy interier vyzera o tridu luxusnejsie nez v skutocnosti je.. paubka je tvrda jak beton, moc na nej vsak nespim 😄
nexcel som ist len proti skodovke, aj ked je to taky etalon porovnavania >😁 v kazdom pripade si dovolim povedat ze Accent v lubovolnej motorizacii za uvedene ceny je spicka vo svojej triede (na pomedzi malych a nizsej strednej)
jazdim to auto rok (33 000km), spotreba od zaciatku presne 5 litrov, dovod kupoovat PaThaliu, Fobiu, Punto s batohom nie je >😁
Ja som si s tym aj zajazdil, ale nejak mi to auto nesedelo, inak motor fajn, tichucky, a celkom aj tahal, ale na 80kW a 235Nm by som hjo netipoval
předpokládám, že takhle hrdinně bojuješ i proti pažoutům, hnůjdajům, citrónům a pod. :yes:
SKODA FABIA, konkretne "spickove" motorizacie 1,4 (benzin zere aj travu okolo cesty a TDI klepe asi aj hodinu po vypnuti)su cenovo uplne niekde inde. A o tolko muziky za ten cenovy rozdiel clovek nedostane
BTW napisal som Fobie s velkym FFFF to psychiatricky termin nie je ani nahodou 😄 je to vlastne podstatne meno a pouzil som to preto, aby ma nikto nenahanal za pouzivanie znacky
nexcel som ist len proti skodovke, aj ked je to taky etalon porovnavania >😁 v kazdom pripade si dovolim povedat ze Accent v lubovolnej motorizacii za uvedene ceny je spicka vo svojej triede (na pomedzi malych a nizsej strednej)