Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Hyundai Accent: Malý sedan po slevě začíná na 219.900,- Kč

9 komentářů

Mexican82
myslim ze dat 280 000 auto vo velmi slusnej vybave (elegance) resp 300 000 s metlou a AL diskami s motorizaciou ktora je o triedu navrch pred konkurenciou (1,5 CRDi) je moc rozumna volba

jazdim to auto rok (33 000km), spotreba od zaciatku presne 5 litrov, dovod kupoovat PaThaliu, Fobiu, Punto s batohom nie je >😁
Souhlasím, jen si myslím, že si Hyundai ve dvou bodech dělá srandu: čtyřstupňový automat za 40.000 Kč >😁 ? Stejně tak jako s dodací lhůtou 10 měsíců ( pokud se od loňska nic nezměnilo ).
BigFoot007
tento tyzden som bol v hyundai - auta su na centralnom sklade v prahe, aj s bocnymi a stropnymi bagmi, a domontovat tempomat, alebo ovladanie radia na volante nie je uzz pre predajnu problem...

Ja som si s tym aj zajazdil, ale nejak mi to auto nesedelo, inak motor fajn, tichucky, a celkom aj tahal, ale na 80kW a 235Nm by som hjo netipoval
BeranK
Prosím, mohl bys mi napsat, co to je Fobie - jinak fobie je chorobný strach (psychiatrický termín) z ......v tvém případě čeho? Děkuji, těším se na odpověď, na jejím základě bude možné stanovit rámcovou diagnózu a pomoct Ti.
kuko
žeby přecitlivělý škodovkář? 😉

předpokládám, že takhle hrdinně bojuješ i proti pažoutům, hnůjdajům, citrónům a pod. :yes:
Beekey
No je to strach z Fabie, je to znovovznikly terminus technicus, fobia fabiaticus, strach z aut ktore vypadaju ako doubledecker vyprany na 250 stupnov celsia.
Mexican82
pardon.. ospravedlnujem sa ze som nepuzil spravne pomenovania (to vies, chcel som byt za kazdu ceny vtipny)

SKODA FABIA, konkretne "spickove" motorizacie 1,4 (benzin zere aj travu okolo cesty a TDI klepe asi aj hodinu po vypnuti)su cenovo uplne niekde inde. A o tolko muziky za ten cenovy rozdiel clovek nedostane

BTW napisal som Fobie s velkym FFFF to psychiatricky termin nie je ani nahodou 😄 je to vlastne podstatne meno a pouzil som to preto, aby ma nikto nenahanal za pouzivanie znacky
Gangrel
Presne, tohle auto je idealni a s vybornym naftovym motorem , za ty penize se ostatni vyrobci nechytaji... ac musim priznat, ze interier me tedy 2x nenadchl (ale co, v mem Ceratu to stoji taky za prd 😉 ) Kazdopadne nechápu individua, co si jdou radsi pro Fobii, ktera krom obrovske ceny nenabidne absolutne nic - jeste ze Cesi jsou tak bohaty narod plny patriotu >😁
Mexican82
mno ja jadim najma v noci a tak sa s tym extra nemazlim.. aj ked na druhu stranu, prave bezovy interier vyzera o tridu luxusnejsie nez v skutocnosti je.. paubka je tvrda jak beton, moc na nej vsak nespim 😄

nexcel som ist len proti skodovke, aj ked je to taky etalon porovnavania >😁 v kazdom pripade si dovolim povedat ze Accent v lubovolnej motorizacii za uvedene ceny je spicka vo svojej triede (na pomedzi malych a nizsej strednej)