Novinky
IbizaFR
2
to snad můžu říct jen jedno, ve spojení s SUV znehodnocení jmen "FR" a "Cupra" :no:
iudex
2
Tak to nastalo už v dobe, keď sa označenia pre hothatch, resp. warm-hatch (vid minulá generácia Leonu, kde FR znamenalo 2,0TSI) stal len výbavový stupeň. A striktne vzaté označenie formula racing bolo mimo aj v prípade toho warmhatchu. Netreba tým označeniam pripisovať prílišný význam, dôležitý je obsah, nie forma (označenie).
dokurvené nalakování prahů a lemů blatníků do barvy karoserie.
(tímto se totiž z "teréňáku" rázem stává "baculatá dodávka")
(tímto se totiž z "teréňáku" rázem stává "baculatá dodávka")
je opět na potlesk. Předpokládám, že titulek u samotného článku je autorův, a ten na titulní stránce (s povinným vikřičníkem) je šéfredaktorův?
Ten výkričník v zátvorke s "í" namiesto "ý" je tiež dobrý. Zatlieskaj aj sebe. 😉
ty lakovane prahy a blatniky mi tam nesedi a FR u SUV mi smysl nedava ... urcite snizi podvozek a ty 19 v zakladu na konfortu polni cesty nepridaji ... ale ok cast segmentu to oceni
ten 2.0TSI uz je lepsi zprva ...
ten 2.0TSI uz je lepsi zprva ...
V zásadě se mi to líbí, ovšem s výjimkou těch lemů blatníků a spodku dveří v barvě karoserie. Ta černá tam strašně chybí, protože tu vysokou karoserii opticky hodně odlehčuje. Zbytek je O.K.
Samé hlouposti a zbytečnosti, které pouze vyšroubují cenu. Zmínku možná zaslouží pouze větší kola. Jestli to bude ku prospěchu, je potřeba otestovat. Neustálé zvětšování kol, nemusí vždy vést ke komfortu jízdy. neposlední je taky estetická stránka věci.