Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Seat Ateca FR: Než dorazí Cupra

15 komentářů

IbizaFR
to snad můžu říct jen jedno, ve spojení s SUV znehodnocení jmen "FR" a "Cupra" :no:
iudex
Tak to nastalo už v dobe, keď sa označenia pre hothatch, resp. warm-hatch (vid minulá generácia Leonu, kde FR znamenalo 2,0TSI) stal len výbavový stupeň. A striktne vzaté označenie formula racing bolo mimo aj v prípade toho warmhatchu. Netreba tým označeniam pripisovať prílišný význam, dôležitý je obsah, nie forma (označenie).
Barry Lyndon
dokurvené nalakování prahů a lemů blatníků do barvy karoserie.

(tímto se totiž z "teréňáku" rázem stává "baculatá dodávka")
JirkaX
SUV neznamená automaticky teréňák. Bohužel, někteří jedinci to stále nejsou schopni pochopit.
Somewhere je už preč
A to je tá bieda automobilovej módy. ;-\
Barry Lyndon
A jiní zase nechápou význam uvozovek v textu 😉
JirkaX
Ale chápou, ale ono to většinou není ani jako teréňák.
hornblower
Celkom sa mi paci akurat cena prekroci jedneho milosa
_Karel_
je opět na potlesk. Předpokládám, že titulek u samotného článku je autorův, a ten na titulní stránce (s povinným vikřičníkem) je šéfredaktorův?
Somewhere je už preč
Ten výkričník v zátvorke s "í" namiesto "ý" je tiež dobrý. Zatlieskaj aj sebe. 😉
_Karel_
Jo, to je ostuda, ale jen jednorázový omyl.
Na rozdíl od kritizovaného.
Somewhere je už preč
To je pravda. S počítaním tvojich chýb by som veľa roboty nemal, pri počítaní tých od redaktora Dusila by sa strhala polka tunajších diskutérov...
wolf66
ty lakovane prahy a blatniky mi tam nesedi a FR u SUV mi smysl nedava ... urcite snizi podvozek a ty 19 v zakladu na konfortu polni cesty nepridaji ... ale ok cast segmentu to oceni

ten 2.0TSI uz je lepsi zprva ...
Arese
V zásadě se mi to líbí, ovšem s výjimkou těch lemů blatníků a spodku dveří v barvě karoserie. Ta černá tam strašně chybí, protože tu vysokou karoserii opticky hodně odlehčuje. Zbytek je O.K.
Ferryx
Samé hlouposti a zbytečnosti, které pouze vyšroubují cenu. Zmínku možná zaslouží pouze větší kola. Jestli to bude ku prospěchu, je potřeba otestovat. Neustálé zvětšování kol, nemusí vždy vést ke komfortu jízdy. neposlední je taky estetická stránka věci.