Technika
Dobrá, u BMW vznikla patnáctistovka coby polovina třílitru.
U ostatních- fajn, nějaké info o motorech, ale proč vznikly patnáctistovky mi nějak uniká. Tak stejně se to mohlo jmonovat "proč vznikly 1,4" nebo 1,6.
U ostatních- fajn, nějaké info o motorech, ale proč vznikly patnáctistovky mi nějak uniká. Tak stejně se to mohlo jmonovat "proč vznikly 1,4" nebo 1,6.
Pokud jsem to pochopil, tak kvůli clu v Číně a unifikaci. To je věru zvláštní důvod. Ovšem za největší úlet považuju budoucí 2-3 válec 1,5 ve Fiestě ST.
Úlet to je, ale současně taky nejperspektivnější cesta. Jak tu byl článek o prodejích, tak tam stálo, že BMW je nejziskovější a vůbec se tomu nedivím, modularita nese svoje ovoce.
Až bude potřeba vyrábět hodně hybridů, tak bude ideální, aby se elektromotor vešel pod kapotu ke spalovacímu motoru a převodovce, které jsou napříč. Jasný, u Priusu a jiných se vejde čtyřválec, ale pokud se má toto aplikovat i do menších/městských aut, tříválci se nedá vyhnout. Plusem je také to, že se válce "nepřetlačují" výfukem, takže i účinnost jde nahoru a výrobní náklady klesají. Ideál je přesně, jak má BMW: 1,2 a 1,5 (R3); 2,0 R4, 3,0 R6 a hotovo (V8 a V12 časem skončí), Volvo a jejich jediný motor dvoulitr je však extrém a hlavně v menších autech příliš, taky asi uříznou válec a bude další 1,5. >😁
Až bude potřeba vyrábět hodně hybridů, tak bude ideální, aby se elektromotor vešel pod kapotu ke spalovacímu motoru a převodovce, které jsou napříč. Jasný, u Priusu a jiných se vejde čtyřválec, ale pokud se má toto aplikovat i do menších/městských aut, tříválci se nedá vyhnout. Plusem je také to, že se válce "nepřetlačují" výfukem, takže i účinnost jde nahoru a výrobní náklady klesají. Ideál je přesně, jak má BMW: 1,2 a 1,5 (R3); 2,0 R4, 3,0 R6 a hotovo (V8 a V12 časem skončí), Volvo a jejich jediný motor dvoulitr je však extrém a hlavně v menších autech příliš, taky asi uříznou válec a bude další 1,5. >😁
Já tam ale té unifikace kromě 3-válce v BMW moc nevidím. I když to tak možná od autora titulku bylo myšleno.
nižší pojištění v Číně do objemu 1,5
Přesně, ale na Auto.cz je taková tradice... Kdykoliv je v nadpisu článku otázka, článek na ní neodpoví. 😒
Vznikol klasický blesk.cz clickbait.
Pritom stačilo napísať vetu, lebo Čína má na objem do 1,5l výhody.
Pritom stačilo napísať vetu, lebo Čína má na objem do 1,5l výhody.
Což může vysvětlit přechod z 1,6 na 1,5. Ale ne z 1,4 na 1,5 při zachování maxima točivého momentu. Tam to vysvětlení musí být složitější.
Proč se tu píše o Mazdě, že to jde i s atmosférou a nic se tu nenapíše o podobném motoru od Hondy? Zajímaly by mě rozdíly v koncepci, konstrukci apod.
Pokud bude někdo tak hodnej, když na to autor článku kašle...
Díky 😉
Pokud bude někdo tak hodnej, když na to autor článku kašle...
Díky 😉
Vždyť máš 1.5 VTEC Turbo v nadpisu i v článku.
Ale já se bavím o atmosféře o výkonu 96 kW.
Taky je to docela novej motor, kterej se tady objevil nedávno v HR-V.
U Mazdy s 88 kW píšou o parádním litrovým výkonu, tady je to ještě lepší a ani ho nezmíní...
Zajímaly my mě rozdíly tohoto motoru oproti turbu (to je prej úplně novej motor, takže očekávám rozdíly) a taky třeba oproti té Mazdě.
Taky je to docela novej motor, kterej se tady objevil nedávno v HR-V.
U Mazdy s 88 kW píšou o parádním litrovým výkonu, tady je to ještě lepší a ani ho nezmíní...
Zajímaly my mě rozdíly tohoto motoru oproti turbu (to je prej úplně novej motor, takže očekávám rozdíly) a taky třeba oproti té Mazdě.
Autor píše o patnáctistovkách z "poslední doby", atmosférická 1.5 i-VTEC je 4 roky starý motor představený tuším ve Vezelu v roce 2013. Naproti tomu 1.5 VTEC Turbo je skutečně novinka, která přišla s novým Civicem 2016/2017.
Poznals ten 3válec? Víš co to je za auto? 😉
Warťas taky ne = v Trabantu sem jel :yes: :yes: >😁
Ve Warťasu ne 😒
A takovej tu byl klid.....
Udělat to je snadný = v tom fakt problém neni! Jen větščina ví a respektuje proč to u levnejch motorů nedělat :-!
De o použitý materiály = zvládnout vysoký teploty který poškozujou lopatky v 911 je brnkačka = žádnej technologickej problém jen cenovej problém
Buď můžeš jít obvyklou cestou VW = majitelé prvních generací čehokoli jsou testovací jezdci 😉
Nebo spíš tou cestou Mazdy nebo obecně japonskej a co se týče motorů i italskejch nebo francouzskejch výrobců = spíš cestou spolehlivosti
Má to eště další bonus v převodovce = ale tim tě už nebudu zatěžovat 😄
Ale v tom že dřív nebo pozdějš se většina výrobců touhle blbou cestou vydá i v kategorii motůrků 1,5 = to se shodnem >😒]
Že po tom všem co za poslední desetiletí vyzkoušeli = od Wankelu po Millerův cyklus v Xedosech = došli k atmosférám a naftám se zajímavym kompresnim poměrem je rozhodně zajímavý :yes: 😄
Turbo 1.8 16V s výkonem 210 koní měli v roce 1992 😉
Turba jim docela jdou i teď [odkaz]
P.S. proměnlivá geometrie od VW u benzínu ve mě budí dojem jen dalšího průšvihu ....
Třeba to tentokrát bude výjímka 😄
Ale jinak sdílení bude už jen víc a víc [odkaz]
Do masový výroby to přineslo už Porsche = ty myslíš do levný výroby = a to může bejt prostě problém. Zatim tedy vždycky byl = proto se taky 1nim generacím majitelů něčeho podobnýho řiká testovací jezdci
Je to prostě potencionální další kurvítko = že to nechápeš nebo odmítáš na tom nic nemění
Sdílení je v koncernu VW mraky a vždy bylo, první auto VW za Hitlera kompletně navrhl Porsche a pak z něj odvodil řadu modelů Porsche a podstatou celého koncernu v celé poválečné historii je sdílení techniky mezi značkami. Objevuješ Ameriku.
Jestli to je nebo není problém nevím, žádné statistiky motoru 1.5 evo nemám a napsal jsem, že to není osvědčená technologie v masové výrobě na rozdíl od Pepka, který zde tvrdí, že se jedná o „zavedení něčeho již osvědčeného“, takže to si vyřiď s ním.
Nikde jsem nic neodmítal, tak si nevymýšlej, jsi jak malé děcko, které reaguje na to, co nikdo neřekl.
Sdílení bylo dost ale bude víc = tak masivní sdílení Porsche Audi tu eště nebylo = zlomová otázka je jestli to víc prospěje Audi nebo uškodí Porsche? 😐
Jak to s poruchovostí dalšího kurvítka bude neví nikdo = jak to zatim často bylo víme všichni
Super = už i šimpanz si uvědomuje že další potencionální kurvítko může bejt jak to často bejvá = kurvítko
U mě dobrý :yes: 😉
Osvědčeného není nic? U naft se to nepoužívá x let???
Tobě z toho nějak vyšlo že na VGT nebude potřeba použít dražší řešení? 😉
Klidně teď můžeš hodit něco ve smyslu první věty tvýho příspěvku 😄
Kdo trochu ví o čem je řeč = Šimpanz je v klidu 😉