Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Tohle jsou nejlepší interiéry roku 2017: Alfa, bentley i honda

19 komentářů

O5kar
Interiér přeplácaný drahou kůží není vše. Chybí tam interiér vozu roku COTY 2017 Peugeot 3008 a jeho kámoše 5008.
netcar.xx
A jeste Kokodak, Fabia a Dacia, ty Peugeote
_Karel_
Jen bych navrhoval udělat si jasno, jestli Mazda je CX-7 nebo CX-9.
Chválím popisky v galerii :yes:
Z mého pohledu dává Buick na pr.del i Bentley! :yes:
Dinar
To subaru v daném výběru je spíše vtip, za sebe bych dal na první místo lexus lc, aspoň dle fotek. ;-)
_Karel_
Kromě Subaru bych tam já nevybral ani Hondu a Mini. U Lexusu se mi líbí interiéry skoro všechny, to oni umí. :-)
white label
Subaru a nejlepší interiér, to je něco jako..., cikán studující při zaměstnání. :-)
_Karel_
>:D :yes:
(směju se tomu cikánovi, ne Subaru)
white label
Já nemyslel, tak hrozné, jako spíš vzácné... ;-)
Barrichello
Mě se líbí Mazda, Bentley, Buick a Lincoln
_Karel_
Mě teda zrovna Lincoln ne, zčásti kvůli podivnému dekoru. Buick super.
twistedTSD
Lincoln vypadá zajímavě. Parádní interiér má taky Giulia. :yes:
romgator
Přesně. Buick má nádherný interiér. Proto to u mě vyhrál. Na druhém místě Lexus a třetí Maserati.
12MM
Může mi prosím kdokoli z redakce říci, proč je tak nadužíváno jako spojka "i" namísto "a"? To je opravdu velmi hloupý zvyk poslední doby, který snad má vytvořit dojem, že nic jiného kromě této trojky či jiného výčtu pro daný výběr, na planetě neexistuje? Jestli to nedemonstruje skutečně masivní omezenost redaktorů, tak už nevím, co ještě by tak rozšířená přihloupost mohla znamenat.
3_diamanty
su top lexus maserati a buick :yes:

s tym countrymanom v top 10 je to snad len nejaky vtip... to snad nemyslia vazne... 8-s
nathan
A tečka.
euro89
To jo, ovsem ani financne. >:D Ale nema cenu srovnavat napr. interiery Bentley a Subaru... z normalnich aut u me vede CX-9 s hnedou kuzi. :yes: Nevim jak u vetsiny, ale minimalne u me hodne zalezi i na konkretnim odstinu interieru. Treba ta cervena kuze v Maserati se mi nelibi vubec, ale stejny interier v hnede kuzi a ve dreve vypada paradne. Ve vyberu mi taky chybi interiery Jaguaru a Range Roveru, ktere jsou vseobecne jedny z nejhezcich v soucasnosti a samozrejme Fiat 500 Riva. :yes:
Beefcake
Konecne sa niekto zamyslel a nehodnoti interier len na zaklade oblizovania palubovky, koze, dreva, ci chromu. Samozrejme, za predpokladu aspon nejakeho standardu spracovania.
Lebo potom by to bolo fakt uz len o tom, ktory premiovy vyrobca vytrieska viac penazi za veci v interieri, ktore nerobia auto autom.
Mne sa napr. pozdava aj interier Mini na rozdiel od jeho vonkajsku.
Naopak, hned na prvej Alfe nevidim nic , co by ma nejako opticky/ergonomicky zaujalo a co by som uz x-krat nevidel.
Maserati na mna posobi s tou cervenou kozou az odpudivo, uz len kozusina a slonovina mi tam chyba.
Mne sa najviac paci Lincoln.

Z fotiek tazko hodnotit, takze nechapem niektore prispevky, ako tam nieco isto nepatri.
Naviac niektore fotky ako Lexus, ci Subaru su z vacsej dialky, je tam menej detailov.
A interiery Subaru su v poslednej dobe naozaj funkcne a kvalitne spravene, to ma az tak neprekvapilo. Kto videl ich auta naposledy hoci len 2-3 roky dozadu, ten to tazko posudi.

Hejterom VW znacka Bentley nevadi ? :-)
Ellesmerys
Takže klíčem je naplácat na palubku, co nejvíce povrchů, vystupujících prvků a čudliků. Hmm nějak mam raději koncernovou střídmost a konzervativnost. Méně je někdy více.
OLIVER _
Já tedy upřímně nevím, jak jste na tom vy, ale já ačkoliv auta velice rád mám, tak bych se tady nad tím nějak moc neobhaňoval :-) Já daleko více dokáži ocenit třeba kvalitní bytový design, který vám přeci jen vydrží trochu déle, než nějaké auto :-) My jsme si nedávno nechávali navrhnout interiér od https://hlaskova-design.cz/ a spokojenost veliká... A navíc to může vydržet i x let, narozdíl od auta.