Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Tesla svolává Model S a Model X kvůli závadě parkovacích brzd

9 komentářů

Missouri
SUV se mi obecně nelíbí, ale tohle SUV na obrázku je krásné. Kdyby do něj Elon dal dvoulitr třeba od Mazdy a prodával ho za 600 000 Kč, jdu do toho... 😉
3_diamanty
a co tak rovno dizel V6 z Amaroku ... >😁

mne pride ze to X-ko dost taha brucho po zemi.. ako nejaky brouk.. tarantula XC90 by tohto brouka zozrala ako predjedlo
Barry Lyndon
Tak ono to taky není SUV. Já vidím spíš MPV s velkými koly...
3_diamanty
ne to pripomina take to tlustucke bmw 5GT .. len vsade sa o Xku pise ako o crosse alebo dokonca o SUV tak neviem... aj ked papier znesie hodne
Missouri
Možná to není SUV, ale je to krásné. Pod zkratkou SUV se obvykle ukrývají otřesné a agresivní obludy. Tohle je elegantní a milé.
comper
Asi si to este nevidel nazivo, je to nafuknuta obluda, kdektore suv je proti tomu dizajnovy majstrstik.
ericn
Tohle SUV by potřebovovalo hlavně opravit dveře, ty zadní, aby se otevírali normálně a aby se na střechu dal dát box, držáky na kolo atd... A hlavně normální motor nebo alespoň nybrid = benzín+elektrika 😉

Jinak design je povedený, ale že bych o něm řekl krásný, to ne 😉
qp
Díky, za info, akcie jedou dále nahoru, na pre-marketu +0,16%, takže nic závažného to asi nebude... mimo to, hodnota 303 dolaru mluví za vše...

PS: nezapomněla redakce oznámit, že místně opěvovaná automobilka zdražila téměř všechny modely?
Barry Lyndon
ještě více zdražit čtyřoční Octavii v době posilující (no spíš potenciálně posilující) koruny je zajímavý marketingový počin 😄