Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePříští VW Polo GTI se opět vyhne downsizingu. Dostane motor 2.0 TSI a posílí!
28 komentářů
Deadlift
Tak mám zkušenost s Polem i Fiestu. Pokud srovnám současnou generaci, tak papírová čísla a realita je věc jiná. U HH téhle velikosti je hlavní podvozek a řidič. Na co bude novém GTI 2,0? Když zbytek auta nestíhá.
Áno, teraz ten rozdiel medzi 1,8 R4 a 1,6 R4 bol príliš malý na to, aby to nenahradil podstatne lepší podvozok FieSTy. Ale teraz sa ten rozdiel podstatne zväčší, nielen 1,5 vs. 2,0 l, ale najmä R3 vs. R4. A Polo dostane úplne novú platformu s rozchodom na úrovni nižšej strednej, takže aj tam zrejme Polo ten rozdiel ak nie dorovná, tak minimálne stiahne.
Souhlasím, proto sedlám Fiestu ST...ale tu budoucí s 2-3 válcem a podměrečným motorem vzhledem ke konkurenci bych nechtěl.
GregorZV
Terajšia verzia BlueGT s motorom 1,4 TSI 150k ACT už nebude k dispozícii. Nové Polo s motorizáciou 1,5 TSI Evo 150k síce bude ale už bude zahrnutá vo výbave Highline a samozrejme bude k dispozicii s DSG aj manuál 😄
Polo GTI by kľudne mohlo mať aj 220 koní aby výkonovo spolu s objemom porazilo Clio RS Trophy alebo P208 GTI.
Polo GTI by kľudne mohlo mať aj 220 koní aby výkonovo spolu s objemom porazilo Clio RS Trophy alebo P208 GTI.
sven01
dovod dat do maleho auto 2 liter. zbytocne velka hmotnost na predok, co bude sposobovat jeho velku nedotacavost...uplne by stacila 1,6, 1,5, 1,4 a vykon okolo 200koni...tu nedotacavost budu musiet velmi dohanat podvozkom a je otazne ci sa im to podari....pri malom auto, bude samozrejme aj maly motorovy prisetor a motor bude daleko vpredu...konstruktersky nezmysel od VW. vykon bude, ale auto pojde iba rovno...
Svez se někdy třeba Cliem RS (ideálně předchozí generací), než tu začneš psát podobné bláboly.
Rozdíl ve hmotnosti R4 2,0 a R4 1.6 bude poměrně velmi malý.
Rozdíl ve hmotnosti R4 2,0 a R4 1.6 bude poměrně velmi malý.
Nicméně čtením mezi řádky nabývám přesvědčení, že nastává konec 1,8TSI.
[odkaz]
Motoricky však nie je o čom, nech by bol trojvalec naladený sebelepšie, koncepciou R3 (či R2) a citeľne menším menším objemom nemá nárok na plnotučný dvojliter R4. Skrátka volkswagenovský upsizing je fackou do tváre extrémne prehnanému downsizingu Fordu.
Spis v obecne rovine, myslel jsem to myslel tak ze se uz dnes v koncernu VW v slabsich inkarnacich 2.0tsi kritizuje plochost toho motoru, chybejici spicka... a ta by sportovnimu nacini chybet nemela. Evidentne ma ten motor hranice o dost vys (hladina golfu R, S3) a jeho priskrceni.... , ale komu to pisu 😄 , rekni ty me jestli ti 2.0tsi v 200k+ variante prijde jako idealne gradujici sportovni nacini?
Kazdopadne je to spis akademicka diskuse tohle, 2.0tsi bude motoricky v tehle tride kral at bude jaky bude.
Pak jediný čtyřválec bude výhradně v RSech (možná) a i ta 2,3EB v Mustangu s automatem moc nejede, na dvoustovce je rychleji naftová Giulia se 180k, ostuda pro Ford.
Abych ale jen na Ford nenadával, chtít sporťák a mít rozpočet 1,1M - Mustang V8 je jasná věc, BRZka a podobné hračky míjím, přestože bych ušetřil, ale ve výsledku by se to nevyplatilo.
Spíš to vypadá, že koupím lehce jetý Focus Kombi III s 1,6Ti-VCT, kde očekávám ještě slušnou spolehlivost, ale to bude asi můj první a poslední Ford.
2,3EB do Stangu nepatří. To srovnání s Alfou ale neberu vážně, nebylo to nic oficiálního. V8 je jasná věc, já pořídil za 1 025 000 i s pár díly od Roush na kastli. Faktem je, že jsme ale od té doby hodně vrazil..je to taková hračka s velkou možností individualizace.
1,6 mají dobrou pověst.
Ta postarší 1,6Ti-VCT se dá dokonce ještě teď koupit na salóně :yes: , ale jak na to přidali turbo a přímé vstřikování - radši ne, bojím se karbonu a i o pár totálních závadách jsem slyšel. Ta 1,5EB je prý hodně jiná od 1,6 (tipuju, že nestíhalo chlazení), ale novou chybou je obrovská produkce pevných částic (možná to bylo jedním vadným vozem, ale neřekl bych, Ford a jejich dlouholeté laborování se vstřikováním je od dob TDDi a TDCi legendární).
Ten motor má dobou pověst. Já mám teda od něj odvozenou turbovanou verzi v ST, kvůli údržbě jezdím na Vervu 100 a dávám fabrikou doporučený olej 5W - 20 s tou ejich specifikací. Zatím jsem nadmíru spokojen, úkáže čas, co vydrží.