Novinky
Tým sedačů by měla zaměstnat hlavně Škodovka, protože posed alá prkenná lavice v jejich novějších vozech je doslova žalostný.
Některé pracovní pozice mi přijdou dost zvláštní, ale tak nějaký smysl asi mají. Já jsem dlouho hledal práci. Sice je hodně pracovní nabídky, ale pořád jsem nenacházel to, co bych chtěl dělat a do supermarketu za pár korun jsem jít dělat nechtěl. Našel jsem dobře placenou práci automechanika na https😐/www.hitprace.cz/ a jsem spokojený. Vyplatilo se chvíli počkat.
Docela bych s ním tu práci i vyměnila. My na drážní inspekci se často dostáváme do nebezpečných situací. Musíme totiž obcházet vlaky a někdy je dokonce i opravovat. S pomůckami od www.uvex-safety.cz se ale cítím bezpečně v jakékoliv situaci. Hlavně ty jejich respirátory mně dávaly smysl i před covidem.. Covid necovid, tohle je super firma.
Tak v této automobilce určitě nikoho takového nezaměstnávají ....
U me vsechna auta voni impregnaci kuze od Sonaxu, neco mezi medem a olejem. Vonave stromecky a jine parfemy nepouzivam, cim min chemie tim lepe 😉
Mimochodem, ftaláty se dostávají do těla zejména tím, že předmětný plast olizujete. Chápu, je to takový český národní sport, olizovat měkčené plasty :-!