Novinky
jako zarytý Ducatista a fanda italských strojů, že jí prodají někomu, kdo bude vědět na rozdíl od VW, jak se dělají motorky. 😉
A VW nějak změnilo výrobní program?
Právě, že ne a proto nechápu, proč ji koupily >😁.
Leda, že chtěli dělat edici "Fábie Ducati"
Leda, že chtěli dělat edici "Fábie Ducati"
Koupili ji proto, aby vydělala peníze, ne proto, aby měnili portfolio. To, jak se dělají motorky by měli vědět především v Ducati a ne ve VW. Bohužel v Ducati možná vědí, jak se dělají motorky, ale už nevědí, jqk za pomoci těch motorek vydělat peníze. To bude ten hlavní problém
Jak se dělají motorky, by měli především vědět u Ducati, ne?
a tak marš!
Dneska sem prohlížel Scrambler a Monster. Podobna zpráva je pro mne naději, že si snad brzy udělám radost. Dokud to patří pod VW je to pro mne neakceptovatelné, což mne samotného dost mrzí.
Ducati má v této oblasti teď širší výběr než Aprilie, či MoGu.
Ducati má v této oblasti teď širší výběr než Aprilie, či MoGu.
Sice nevím, co od Audi čekat, kdyby šlo do tuhého, ale jsem rád za slušné finanční zázemí a doufal jsem, že jim nechají volný prostor. Další změna majitele je jen víc nejistoty. Se Scramblerem je prča a 1200 R je skvělá mašina. Tvá škoda. 😉
Kdo přešel z jakékoli značky k Ducati, zhoršil se, teď chudák Lorenzo se sní trápí a přitom mohl jezdit na Yamaze a bylo by mu blaze
Ducati bych prodal hned
Ducati bych prodal hned
nedoku*rvili, teda snad. jeste prodat skodovku nejake schopne automobilce. slovenskyho kok*ota se uz zbavila tak jeste to mizernou techniku poslat do haj*zlu
Prodat.
Jawohl!