Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Porsche Panamera se odhaluje: První oficiální foto

24 komentářů

já chci "Rapida"
DBS
Tak se těším víc na Astona Rapide,teh podle mého vypadá mnohem lépe než Panamera,ale na téhle fotografii se mi zatím Panamera líbí,tzn,že přední číst se mi líbí,horší to ale asi bude s zadní částí vozu.
da_b0mb
jo taky jsem si rikal, ze bych byl radsi kdyby z ty garaze couvala... 😄 protoze zadek na spyphotos nevypadal moc dobre.
Předek je dle mýho stejnej jako dalších x Porschat, takže je to "hezký", protože to je Porsche.

Ale hádám, že se to bude prodávat náramně; německý prémiovky prodaj i auto ve tvaru ho*na, ta silná image nakonec převáží sebezoufalejší vzhled. (To je pouhý konstatování, problém s tim nemam.)
jurajos
Asi tak...predáva sa Cayenne (a ako dobre) a pritom vyzerá ako vyzerá. Panamere stačí aj plachta namiesto zadných dvier a bude na tom podobne.
Rapid bude nepochybne drahšia, ale aj ďaleko lepšia voľba.
Navtech
Panameru beru i ve slonový kosti! >😁
jurajos
Ty si známi estét. >😒]
Nebyl bych si tak jistý tím, že Rapide bude "nepochybně daleko lepší volba". Ano, bezesporu to bude nádherné auto, Aston Martin prostě umí dělat skvostná auta, ale z pohledu jízdních vlastností a orientace na řidiče bych si rozhodně vsadil spíš na Panameru.

A navíc si myslím, že se mi stejně bude líbit, protože já v zásadě nemám nic ani proti Cayennu a jeho současná generace se mi dokonce - slabším povahám doporučuji tu vetu nedočítat - líbí 😉
jurajos
To je možne ale autá týchto veľkostí a váhy podľa mna nie sú až tak o tom kto rychlejšie, športovejšie. Ale skôr pohodlnejšie a štýlovejšie. A tam sa Panamera na Rapid nechytá.
To že sa Ti Cayenne páči je rovnake irelevantné ako to, že sa mne nepáči. To riešiť netreba.
Ricardo
A v čom je Rapide štýlovejšie ako Panamera? >😁 >😁 >😒]
jurajos
POMOOOOOOC! >😁
sakra, jak to vysvětlit slepýmu >😁
Vezmu to odzadu - jasně, že nemá smysl řešit, zda se nám líbí nebo nelíbí Cayenne, já to uváděl jen jako podklad k tomu, že mně osobně se patrně Panamera líbit bude, když se mi líbí i Cayenne.

Myslím si, že ačkoli půjde o auta rel. velká a těžká, zrovna u značek jako Porsche a Aston Martin o tu sportovnost a zážitek z jízdy půjde, i kdyby dělali golfová vozítka 😉 A proto trvám na tom, že z tohoto pohledu (k němuž se připojuji, byť z pohledu spekulací, neb patrně nebudu řídit ani jedno z těch aut) bude Porsche lepší volbou. Kdo bude chtít auto, které bude řídit, jehož řízení si skutečně užije a přitom se mu do něj vejde i rodina, zvolí Panameru. Kdo bude chtít luxusní dálniční koráb jinak sportovní značky, toho osloví Rapide.

Zkrátka pokud bych měl sedět vpravo vzadu, vyhrál by asi Rapide. Ale řídil bych radši Panameru 😄
Navtech
To si napsal hodně dobře! :yes:
THE KLF ™
Tu nájdeš svoju túžbu
www.rapidshare.com
gld
čítaš mi myšlienky, preto sedlám škodovku
Kvasoň
No při dnešní oblibě retro vozů, není Rapid úplně mimo. >😒]
prejt
Ať už nový model bude vypada jakkoli, první oficiální fotka se opravdu moc povedla. Celá rodina se sešla u kolébky a s netrpělivostí očekává příchod nového synka. :yes:
MikyJ
moje rec :-!
první oficiální...akortá že jsem to viděl už tak tři měsíce předtím,protože do něj máme vyrábět nějaký komponenty.vědět to,tak jsem (možná😄 v balíku...😄
Nebo v base.
da_b0mb
tak dohoď zbytek... dám ti klidně bůro, nebo pár céček
David Silver
Tak to teda čumím. Ten čumák z tohot úhlu mi připomíná C06/Z06 :yes: :yes: :yes:
gld
mne zase oltcit RL 11 club...dačo na tom bude :yes: