Novinky
Ať už nový model bude vypada jakkoli, první oficiální fotka se opravdu moc povedla. Celá rodina se sešla u kolébky a s netrpělivostí očekává příchod nového synka. :yes:
první oficiální...akortá že jsem to viděl už tak tři měsíce předtím,protože do něj máme vyrábět nějaký komponenty.vědět to,tak jsem (možná😄 v balíku...😄
Tak to teda čumím. Ten čumák z tohot úhlu mi připomíná C06/Z06 :yes: :yes: :yes:
Ale hádám, že se to bude prodávat náramně; německý prémiovky prodaj i auto ve tvaru ho*na, ta silná image nakonec převáží sebezoufalejší vzhled. (To je pouhý konstatování, problém s tim nemam.)
Rapid bude nepochybne drahšia, ale aj ďaleko lepšia voľba.
A navíc si myslím, že se mi stejně bude líbit, protože já v zásadě nemám nic ani proti Cayennu a jeho současná generace se mi dokonce - slabším povahám doporučuji tu vetu nedočítat - líbí 😉
To že sa Ti Cayenne páči je rovnake irelevantné ako to, že sa mne nepáči. To riešiť netreba.
Myslím si, že ačkoli půjde o auta rel. velká a těžká, zrovna u značek jako Porsche a Aston Martin o tu sportovnost a zážitek z jízdy půjde, i kdyby dělali golfová vozítka 😉 A proto trvám na tom, že z tohoto pohledu (k němuž se připojuji, byť z pohledu spekulací, neb patrně nebudu řídit ani jedno z těch aut) bude Porsche lepší volbou. Kdo bude chtít auto, které bude řídit, jehož řízení si skutečně užije a přitom se mu do něj vejde i rodina, zvolí Panameru. Kdo bude chtít luxusní dálniční koráb jinak sportovní značky, toho osloví Rapide.
Zkrátka pokud bych měl sedět vpravo vzadu, vyhrál by asi Rapide. Ale řídil bych radši Panameru 😄
www.rapidshare.com