Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
wakantanka
Oni pre dojazd plakat nebudu. Plakat budu preto, ze si nebudu moct servisovat svoju sukromnu octavku za statne. A elektrinu si tiez v bandaske domov neodnesu. 😄
CHerokee
Není nad ty jejich ryze preventivní maskované buzerkáry. Jediným účelem je vybrat prachy a zdrojem nejsou piráti, to by se jim nezaplatil ani provoz, ale ti, co jedou 60 na 50 apod. A pozor, kdo jedete do Ostravy...mají novou taktiku. Na 50 na 4 proudových cestách jet 40 - 45 a pak měřit. Zjevně se inspirovali v Četnících s Funesem.
Kde jsi na ně tak narazil? Já je naposled potkal na Plzeňské směrem z Ovy, měřili ze 70 na 50 za světelnou (na konci Bělského lesa) s laserem.
V poslední době v autě v Porubě...tam právě provokují tou pomalou jízdou (od Svinova směr Globus). Neskutečné. Jinak já jezdím denně po Místecké, tam jsou furt, v autech, občas i trojnožkou. Trojnožka nově bývá i v Nové Bělé na dlouhé rovince z Hrabové (od Makra).
O Plzeňské vím...tam mají tradiční místo. Společný znak - vše 4 proudovky, bez chodců, přehledné úseky. Preventivní přínos = 0. Vůbec nejde o problematické úseky.
Jo a pokud jezdíš občas do Hlučína, pozor, je tam nové úsekové měření.
O Plzeňské vím...tam mají tradiční místo. Společný znak - vše 4 proudovky, bez chodců, přehledné úseky. Preventivní přínos = 0. Vůbec nejde o problematické úseky.
Jo a pokud jezdíš občas do Hlučína, pozor, je tam nové úsekové měření.
Na Místecké jsou často. Jinak v Nové Bělé jsou snad odjakživa. Je tam i cedule upozorňující na měření relativně nově. A další oblíbená destinace bílé OIII je Frýdecká na výjezdu z obce směr centrum/Bohumín. Pokud je to měření autem a ramerem, je mi to jedno. Ale u laseru je to marné.
Jinak je pravda, že jde o zcela přehledné úseky s rovinkou, bez chodců, odstavených aut, dětí, škol apod.
Jinak je pravda, že jde o zcela přehledné úseky s rovinkou, bez chodců, odstavených aut, dětí, škol apod.
Dík, na Frýdecké dříve nejezdili. Bílá OIII mě v listopadu změřila na Místecké 😒 ...víkend, brzy ráno, prázdná Místecká, klasika.
Jo jo, nemá to nic společného s prevencí. Už se to ani nesnaží tvrdit. Jde jen o to zarobit.
Jo jo, nemá to nic společného s prevencí. Už se to ani nesnaží tvrdit. Jde jen o to zarobit.
Anonym
jste to zaregistrovali, ale pologramotní obecní drábové dostávají v Novém Městě nad Metují a kdoví ještě kde na hraní Dodge Charger. Paráda, to musí být bohatá města!
ani ne, basti to podbne jak Oktavka a stoji to dokonce min nez Oktavka 😄 Skodovka bude zakazky ve statni sluzbe stracet casteji a casteji, protoze jiz i tam zacinaj mit pocit ze sleva je sproste slovo >😁 a pak se divek ze jim jine znacky vyfouknou prodeje stovek aut k policajtu, hasicum a na urady
český trh je malý a nepodstatný pro velké hráče v tomto autoprůmyslu
ty mas zase moudra >😁 samozrejme ze pro zastoupeni dane znacky pro CR je prodej dulezity, a tohle zapujceni i3 a mozna tedy i i8 je pro ne sakra velke PR 😉
Ver tomu, ze tam, kde diky debilnimu trvani na nejnizsi cene vyhral Hyundai, at uz u MP nebo PCR pro ta auta nemaji vlidneho slova. Ti, kdo je musi pouzivat. To je proste tak, kdyz se hraje na cenu. Pro rodinku na najezd 15 tis rocne proc ne.. ale pro natocnejsi pouziti je to fail a co by dali zpet za Oktavky 😉
zato 1,8 Oktávky si taky chválí, prý spolehlivost sama. Kámoš dělá u cizinecký polcie a říká že je to věčně v servisu >😁 >😁
Kamos.. ja s tim jezdil nekolik let, dostavalo to silenou naloz a o zadnych problemech nevim.. jinak by asi nesli do novych O3 1.8tsi v automatu i bez . Marna snaha.. kdyz deset let vice ci mene profesionalne jezdis povetsinou s koncernem, v tech nejtezsich podminkach v jakych osobaky mohou jezdit.. za mesic najedes vic km nez bezny clovek za pul roku.. a nikdy se ti ani nikomu z okoli neposere nic ani u mpi, ani u fsi, ani u TDI ani u TSI.. neco na tom, proc VW vyrabi nejvic aut na svete asi bude >😁
Jen kazdy vi, ze "znamy" a nebo se mu rozpadlo x aut.. zapomnel rict, ze ojetin ztocenych z pul mega. To je proste takovy diskuzni folklor, s realitou nemajici pranic spolecneho. Diskuzni placalove to vedi, nevedi to jen lide, co ta auta realne kupuji nebo jimi jezdi a nikdy na to neprijdou 😄
Jen kazdy vi, ze "znamy" a nebo se mu rozpadlo x aut.. zapomnel rict, ze ojetin ztocenych z pul mega. To je proste takovy diskuzni folklor, s realitou nemajici pranic spolecneho. Diskuzni placalove to vedi, nevedi to jen lide, co ta auta realne kupuji nebo jimi jezdi a nikdy na to neprijdou 😄
koncern prodá nejvíc aut protože
1) marketing
2) ovce
3) podvody
Jinak další známý dělá v servisu - namátkou perličky jako VW Touran - během 24 měsíců 11x záruční oprava, VW Passat CC - za 5 let 6 záručních a 9 pozáručních oprav, kompletní souhrn fakturek za 289 000 Kč, VW Touareg, přijmuto do opravy 10.5.2014 a vráceno zpět 6.9 2014 a soud s VW a odstoupení od smlouvy, auto se vracelo do továrny zpět protože řekli že je to na výměnu motoru.....
soudní spory v USA a Británii, kde se vracely auta s motory 1,8 a 2,0 FSI kvůli spotřebě oleje až 1,8 litru během servisního intervalu a kdy pár lidem se dostalo rady dolívejte, tak dolívali až motor kaput, protože dolívání nic neřeší.....takž se vraceli penízky nebo dávaly nové motory v záruce >😁 >😁
Kvalita sama
Perlička nakonec - Fabia 1,2 HTP 75 000 km, zadřená klika >😁 Kontrukční vada motoru
1) marketing
2) ovce
3) podvody
Jinak další známý dělá v servisu - namátkou perličky jako VW Touran - během 24 měsíců 11x záruční oprava, VW Passat CC - za 5 let 6 záručních a 9 pozáručních oprav, kompletní souhrn fakturek za 289 000 Kč, VW Touareg, přijmuto do opravy 10.5.2014 a vráceno zpět 6.9 2014 a soud s VW a odstoupení od smlouvy, auto se vracelo do továrny zpět protože řekli že je to na výměnu motoru.....
soudní spory v USA a Británii, kde se vracely auta s motory 1,8 a 2,0 FSI kvůli spotřebě oleje až 1,8 litru během servisního intervalu a kdy pár lidem se dostalo rady dolívejte, tak dolívali až motor kaput, protože dolívání nic neřeší.....takž se vraceli penízky nebo dávaly nové motory v záruce >😁 >😁
Kvalita sama
Perlička nakonec - Fabia 1,2 HTP 75 000 km, zadřená klika >😁 Kontrukční vada motoru
pises blbosti 😉 Oktavky se jim sipou jedna radost, a jasne ti co presedlaji z Oktavek na Tusony jasne budou nadavat jak chtej zpet Oktavky >😁 bude to zas jen o jednotlivcich a jejich narozu 😉
jj, měli ho tu a rázem byli velký kluci, už jsem jen čekal, kdy začnou nosit klobouky >😁 Ale už ho nemají, šel do Lázní Bohdaneč. Tam jsou vůbec kovbojové - auta zastavujou s pistolí, mají výbavu a výcvik těžkooděnců, odstřelovačů, potápěčů atd., viz YouTube.
díly na to stojí asi jako na novou Oktávku a provozu to 3x takovou životnost, protože to nejsou sériovky jako u škody ale Policejní verze z USA, kde je posílené chlazení, brzdy, převodovka atd - tj díly ze sériového Chargera na to nepasujou >😁
IPace
doufejme ze se ta i8 pokud opravdu dopadne, nebude pouzivat jen reprezentacne, ale jako opravdu hlidkove auto na dalnicich, nebo treba na prevoz krve, organu a tak, presne tak jak se takova rychla policejni auta pouzivaji i v jinych statech v evrope
statni zpravu a vsechny slozky jako policie beztak do par let ta elektrifikace z velke casti vozoveho parku ceka, bude pro ne znamenat velke uspory co se provozu tyce
statni zpravu a vsechny slozky jako policie beztak do par let ta elektrifikace z velke casti vozoveho parku ceka, bude pro ne znamenat velke uspory co se provozu tyce
je to jenom Reklama pro BMW , nic jinýho, všichni víme že BMW jsou výborná auta a taky všichni víme, že elektroauta jsou na nic a hybridy jsou taky na *
[odkaz]
i Jeremy to ví
[odkaz]
i Jeremy to ví
spis tu vsichni vedi ze ty jses alterego Ady co pise vesmes blbosti 😄 Jeremi je komik, on to ma v popisu prace delat si srandu, ironii a sarkazmus 😉
mě se vždycky líbí jak řešíte mě , namísto toho abyste řešili co říkám, to musíte mít pěkně nudné životy že mě řešíte
Jeremy je komik a občas řekne něco chytrého a to byl právě teď ten případ
Jeremy je komik a občas řekne něco chytrého a to byl právě teď ten případ
Prosím tě, vrať se do reality. Bude s ní machrovat nějaký policejní číf a pokud se za ni bude policie platit, tak se daňoví poplatnící zase prohnou jak Visa karta v zadní kapse u kalhot... ;-\ A pokud bude zadara, tak po těch i3 jde určitě o korupční jednání. Začalo to kabelkami pro Nagyovou a končí to bavoráky...fuj!
jak i3 tak i dalsi auto od BMW bude policii zdarma zapujceno, takze neboj, ze tvejch dani pokud nejake platis, nepadne na dane auto ani haler, naopak jim spise usetri za palivo v pripade i8 :-!
Daně platím, protože nejsem Babiš a nevlasním žádné korunové dluhopisy. A ty naivko sleduj co bude dál. Vsadím se , že za nějakou dobu se objeví ofiko objednávka na tyto elektroauta, které daňový poplatník "zatáhne". O nějakém "dalíkovném" raději pomlčet... ;-\ Tobě to ale zase vadit nebude, protože ty budeš nejspíš nějaký státní zaměstnanec, který se podílí na odírání obyčejných lidí...fuj! ;-\
no statni zamestnanec opravdu nejsem, i zamestnancem ve smyslu zamestnanec jsem byl jen 3 roky a 3 mesice hned po skole a to u firmy co si me vyhledla a nabydkla me praci jiz na skole a rok na me pockaly az skolu dokoncim, pot tech 3 letech a 3 mesicich jsem jiz sel do soukroma a zemestnavatelem jsem ja, moje prace se objevila i zde na auto.cz, ale i na jinych servrech treba o HW
a ze ti nevadilo a neprotestoval jsi kdys se policistum nakupovali Mondea ST, Passaty R, Audi S6, Superby V6?
jinak ano, ja PCR a mestakum preju aby meli poradna auta, a to i ty elektricka, kazdy rok se v tomto state rozkrade diky korupci na nejvyssich mistech prez 100 miliard, tam vidim problem, ne v par kusech elektrickych aut co maji zdarma zapujcene od BMW
a ze ti nevadilo a neprotestoval jsi kdys se policistum nakupovali Mondea ST, Passaty R, Audi S6, Superby V6?
jinak ano, ja PCR a mestakum preju aby meli poradna auta, a to i ty elektricka, kazdy rok se v tomto state rozkrade diky korupci na nejvyssich mistech prez 100 miliard, tam vidim problem, ne v par kusech elektrickych aut co maji zdarma zapujcene od BMW
Tady jde o byznys. BMW to dělá pro reklamu a pro uzavření příštího kontraktu. Policie má plnit preventivní úlohu. Tu v maskovaných autech neplní. A v elektrickém i3 nebo i8 taky ne. Snadno jde spočítat, kolik by za jeden kus bylo Fabií....a tedy by mohli být na mnohem více místech najednou. Místo toho se kupují drahé luxisní káry pro policejní papaláše nebo pro výběr peněz od řidičů ...a běžní cajti nemají dost aut na hlídkování.
když se řekne elektroauto, napadne mě spousta slov jenom mě jaksi nenapadne slovo Luxus, když Rolls Royce, což vlastně je BMW nabídl svým zakazníkům Rollse s elektrickým motorem a baterkami, klienti to absolutně zavrhli a vysmáli se jim
Luxus pro mě není recyklovaný plast, úzká velká kola kvůli menšímu valivému odporu a tím pádem horšímu pohodlí, malý dojezd a neustálé a otravné nabíjení, snížení dojezdu při zapnutých světlech na noční vidění, to samé při zaplém topení v zimě a klimošce v létě, nějak si to nedokážu spojit s slovem LUXUS , jedíné s čím souhlasím je to že je to drahé, nepohodlné a nepraktické
už se těším na skvělé recenze policistů >😁
Luxus pro mě není recyklovaný plast, úzká velká kola kvůli menšímu valivému odporu a tím pádem horšímu pohodlí, malý dojezd a neustálé a otravné nabíjení, snížení dojezdu při zapnutých světlech na noční vidění, to samé při zaplém topení v zimě a klimošce v létě, nějak si to nedokážu spojit s slovem LUXUS , jedíné s čím souhlasím je to že je to drahé, nepohodlné a nepraktické
už se těším na skvělé recenze policistů >😁
Tvoje firma je asi přicucnutá ke státnímu cecíku, když si můžeš dovolit trávit tolik času na diskuzích na netu. Jen jestli ta firma, kde jsi byl zaměstnán, tě po třech letech nevyhodila, protože jsi v pracovní době trávil moc času na diskuzích a práce nikde. A pro tvoji informaci...korupce začíná kabelkami a končí dalíkovími miliardami...fuj!
jedinouz akazku kterou jsem kdy delal pro nejakou statni isntituci byla pro Slovensky Javys, a kdybys nebyl hlupak, najdes si me CV a podivas se sam jake zakazky delam 😉 jinak na zdejsi diskuzi travim v prumeru asi 10 minut denne, coz je straaasne moc casu >😁
a jasne ze me ta firma "vyhodila", nelibili se me platove podminky, odchod na dohodu a okamzite jsem nastoupil ke konkurenci, ale jiz jako osvc abych nemusel resit pripadne dalsi debaty s sefy pri nejakych neschodach :-! jinak ta firma odkama jsem odesel ze zamestnani, do 8 mesicu krachla, postupne odtama odesli vpodstate vsichni animatori, a dnes vetsina z lidi co tam nebyla spokojena ma vlastni uspesne firmy a studia :-! a pokud zde nekteri hraji hry a koukaji na filmy, tak 100% nejakou mou praci bud videli ve hre nebo ve filmu, ci nejakou reklamu pro nekterou z automobilek na ktere jsem delal, treba Skoda, Peugeot, Saab, Honda nebo Volvo
a jasne ze me ta firma "vyhodila", nelibili se me platove podminky, odchod na dohodu a okamzite jsem nastoupil ke konkurenci, ale jiz jako osvc abych nemusel resit pripadne dalsi debaty s sefy pri nejakych neschodach :-! jinak ta firma odkama jsem odesel ze zamestnani, do 8 mesicu krachla, postupne odtama odesli vpodstate vsichni animatori, a dnes vetsina z lidi co tam nebyla spokojena ma vlastni uspesne firmy a studia :-! a pokud zde nekteri hraji hry a koukaji na filmy, tak 100% nejakou mou praci bud videli ve hre nebo ve filmu, ci nejakou reklamu pro nekterou z automobilek na ktere jsem delal, treba Skoda, Peugeot, Saab, Honda nebo Volvo
modelový příklad, chytnou zločince a zjistí že nedojedou do věznice, tak zavolají o pomoc své kolegy s Oktávkama
I3 negativa 😒br /> - malý dojezd ( reálný ve městě , né ten papírový udávaný výrobcem >😁 )
- uvnitř málo místa
- zoufale malý kufr
- ten pocit když jede člověk v autě z recyklovaných plastů , které stojí skoro milión a neví proč je tak drahé
- tak co páni policisté už se těšíte na zimu, jak si zapnete topení a dojezd se zmenší na polovinu, vlastně i v létě s zaplou klimoškou ten dojezd taky nebude nic extra a co teprv v noci když člověk musí zapnout světla aby viděl, to se dojezd taky sníží
Pozitiva 😒br /> - jako jediné pozitivum mě napadá, zrychlení, krouťák od nulových otáček a neustálý tah motoru předávaný na kola bez prodlevy při řazení , ale při neustálém zrychlování se zas snižuje dojezd a to dost výrazně tak nevím jestli to pozitivum je
a vase hlidka na 4 mestske ctvrte, ty znas jejich skutecnej najezd? nebo jen varis z vody a musis si zas napsat nesmysl ohledne dojezdu? mam u PCR nekolik kamaradu a 150km za 24 hodinouvou smenu nizkdo z nich nikdy nenajezdil, spise delaj do 60km za smenu, najezdy nad 150km dela jen kamos co dela u policie na dalnici a jezdi s jednou z tech novejch okravek s vnitrnima majakama
jenom čas ukáže , že jsem měl pravdu aspoň budou elektroauta pro smích když pro nic jiného
řetízkáč? nebo ruské kolo?
>😒] >😒] >😒]
posilovani hlidek je o tom nasadit vic lidi a vic aut ve kterych jezdi, ne o tom ze si za sichtu zazavodi aby najezdili o par km navic 😉
300km po Praze za sluzbu bude vpodstate jen jezdeni, dle vnitra ma prumerne vozidlo PCR v Praze denni najezd do 56km 😉
mimochodem tech tvejch 300km bezne nejezdi treba ani taxikari kteri maji relativne porad *, protoze 300km v mestskem provozu je jooo extra vzdalenost, jen pro predstavu prumer bezneho ridice s mimomestskym provozem, tedy ze je v tom i jizda po okreskach a dalnice je okolo 53-55km/h, taxikari v Praze uvadi ze maji prumernou rychlost 24-26km/h, a pri tech 26km/h by na tech 300km bylo treba 11.5 hodiny jezdeni