Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Horčica
0
Namiesto päťky šesťka, namiesto štíhleho kupé táto nakysnutá knedľa. Bavori už majú riadne pokrivený pohľad, štíhle športovo ladené autá nahrádzajú premotorizované obezitky.
Brumbal
1
Stihle sportovni auto 6er nahrazuje stihle sportovni auto 8er, asi ti neco v par poslednich dnech uteklo >😁
Plautus
0
A kam s tým označovaním modelov smerujú? Bude aj 1203? Rozumej rad 12 s trojvalcovým motorom. 8-s >😒]
webpaja
0
8er už tu byla, nevidím v tom problém. 😄
Somewhere je už preč
0
Možno neutieklo, osmička bude asi trochu iná káva...
webpaja
0
Zkus to s hořcicí nebo si dostudovat fakta 😉
Uživatel_5340709
tu obludu konečně mohl Kabaň zpacifikovat. 😉
4 ocami a la Octavia? >😁
Až ho uvidíte naživo, budete se všichni hodně divit 😉 Tahle generace je oproti předchozí hodně povedená
mne sa páči aj tá súčastná
To nejsi sám. Mezi aktéry švandy s názvem ROP Severozápad byla 5GT velmi oblíbená. 😉 Osobně bych ovšem ty dotace utratil raději za něco jiného. Věřím webpajovi, ale na výběr jsou snad i hezká auta, ne ? 😄
[odkaz]
[odkaz]
Aby nebyla povedená jako 3GT, ta je tvarově mnohem horší než všemi kritizovaná 5GT.
3GT asi celosvětově nemělo takový úspěch, jak si automobilka představovala a zřejmě z tohoto důvodu svého nástupce mít nebude. Naopak si myslím, že i přes rozporuplné reakce na 5GT (F07) se 6GT (G32) bude líbit širší mase. Vypadá elegantněji i sportovněji zároveň
Bubáq
Dobrý den, pane Bureši. Prosím mohl byste mi vysvětlit rozdíl mezi "sedanem" a "cestovním vozidlem"? Zejména to "cestovní vozidlo" mi nejde z hlavy....
;-\
;-\