Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nástupce BMW 5 GT zachycen v Mnichově. Místo pětky to bude šestka

18 komentářů

Horčica
Namiesto päťky šesťka, namiesto štíhleho kupé táto nakysnutá knedľa. Bavori už majú riadne pokrivený pohľad, štíhle športovo ladené autá nahrádzajú premotorizované obezitky.
Brumbal
Stihle sportovni auto 6er nahrazuje stihle sportovni auto 8er, asi ti neco v par poslednich dnech uteklo >😁
Plautus
A kam s tým označovaním modelov smerujú? Bude aj 1203? Rozumej rad 12 s trojvalcovým motorom. 8-s >😒]
webpaja
8er už tu byla, nevidím v tom problém. 😄
Somewhere je už preč
Možno neutieklo, osmička bude asi trochu iná káva...
webpaja
Zkus to s hořcicí nebo si dostudovat fakta 😉
Uživatel_5340709
tu obludu konečně mohl Kabaň zpacifikovat. 😉
N6600
4 ocami a la Octavia? >😁
comper
Bawa maju odjakziva styri oci, mozno preto si ho vybrali 😄
TangoLima
Až ho uvidíte naživo, budete se všichni hodně divit 😉 Tahle generace je oproti předchozí hodně povedená
speedfred
mne sa páči aj tá súčastná
woody-alien
To nejsi sám. Mezi aktéry švandy s názvem ROP Severozápad byla 5GT velmi oblíbená. 😉 Osobně bych ovšem ty dotace utratil raději za něco jiného. Věřím webpajovi, ale na výběr jsou snad i hezká auta, ne ? 😄
[odkaz]
white label
Jj, vypadá to, že nejen webpaja může mít své dny... >😒] 😉
white label
Jj, vypadá to, že nejen webpaja může mít své dny... >😒]
webpaja
Aby nebyla povedená jako 3GT, ta je tvarově mnohem horší než všemi kritizovaná 5GT.
TangoLima
3GT asi celosvětově nemělo takový úspěch, jak si automobilka představovala a zřejmě z tohoto důvodu svého nástupce mít nebude. Naopak si myslím, že i přes rozporuplné reakce na 5GT (F07) se 6GT (G32) bude líbit širší mase. Vypadá elegantněji i sportovněji zároveň
webpaja
Mě se 5GT líbila a funkčně skvělé auto.
Bubáq
Dobrý den, pane Bureši. Prosím mohl byste mi vysvětlit rozdíl mezi "sedanem" a "cestovním vozidlem"? Zejména to "cestovní vozidlo" mi nejde z hlavy....
;-\