Novinky
praděda7
3
Jo kamaráde, takových "škoda" atmosferických motorů by se našlo.......a bude hůř... ;-\ Děkujeme ekofašisté! >😒]
Přejít do diskuze
nastastie aj mercedes vyraba stale zaujimave sportove modely
skoda tych uzasnych motorov :-!
skoda tych uzasnych motorov :-!
Neumí, motor je z vývoje DaimlerChrysler >😁 >😁 >😁
6,2 Hellcat je jen upravená 6,4 HEMI, která byla na světě dávno před příchodem Fiatu.
Blbý co
6,2 Hellcat je jen upravená 6,4 HEMI, která byla na světě dávno před příchodem Fiatu.
Blbý co
S 5.5 souhlas.... to je takovej all in brutal motor..... ale nová 4.0 V8 je pecka, má krásnej točivej charakter a skoro 0 turbolag. Každopádně 6.2 je u mě stejná legenda jako 5.0 V10 BMW.......dodnes se mi ježí chlupy, když si vzpomenu jak jsem ho vodil v SLSech na okruhu, jak na volnoběh "hýbal" s kabinou.
Naštěstí si to jde objednat v Dodge, Chevroletu a Cadillacu >😁 >😁 >😁
Motor City pořád umí 😉 :yes: :yes:
Motor City pořád umí 😉 :yes: :yes:
Škoda, že si tento atmosférický motor v civilnější úpravě nelze dnes už objednat do žadného z aut z dílny AMG.
V SLS jsem jel jen kousek, ale najezdil jsem s ním něco v E 63 ...a to byla zkrátka paráda. Je ho opravdu škoda a teď ho už vidíme jen v závodních speciálech. Škoda přeškoda.
Dodge, dobře. A dneska tedy neplivneš na Fiata? Asi ne, když dáváš šest veselejch smajlíků.
Fiat umí. >😒]
Fiat umí. >😒]
Jo to jo a je to dobře. Ale kdyby toho bylo více, bylo by to jen a jen dobře. Za mě 6,2 V8 atmo od AMG byl jejich nejcharakternější motor, nejlépe dávkovatelný, předvídatelný s krásným zvukem. Dal bych mu přednost před 5,5 i 4,0 biturbo.