Ekonomika
Zpět na článek
Toyota Auris Edition 08: 1,4 VVT-i s klimatizací za 339.900,-Kč, snížení cen o dalších 20 tisíc, diesel až o 45 tisíc Kč
10 komentářů
0
Někdo říká, že je Auris nevzhlednej paskvil. Mě teda rozhodně jako paskvil nepřipadá. Design sice u tohoto auta není úplně ohromující a neotřelý, ale do paskvilu má hodně daleko. Myslím ,že takovej střed. Co je však rozhodující, alespoň pro mě, je pocit obrovský solidnosti při pohledu zvenku i při pobytu uvnitř a samozřejmě i při jízdě. Měl jsem možnost vyzkoušet 1,4 i 1,6 a jízda byla mimořádně příjemným zážitkem. Všechno tak nějak akorát. Za tyhle peníze je to paráda a konečně dobrej marketingovej tah Toyoty. Koneckonců už předchozí nárůsty prodeje po první akci na jaře, jsou toho důkazem.
Přejít do diskuze
vratidlo007
Ale pomuze. Min. o jeden kus 😉 Pristi ct si ho jdu vyzvednout. Za tyhle prachy to je super auto. Skoda, ze na neskladovy auta se ceka 3-4mes.
_Teddy_
Dobre? No kazdy mame asi ine kriteria. Ja som sa na aurise previezol s kolegom, a po prvom nadseni z netradicnej stredovej konzoly som bol skor sklamany. Lacne materialy, vsade kam sa pozries. Navyse palubka vrzgala, a to pritom bolo predvadzacie auto. Iny kamarad ma Corollu (posledny model), a v tom aute sa citim jednoznacne lepsie...
Tano
Z venku je design nic moc, ale seděl jsem uvnitř a tam se cítiš opravdu dobře. Velmi povedený interiér.
KANKUNEN
Nechce se mi věřit, že by hezký design Toyotě uškodil. Podle jejich výtvorů to tak vypadá.
Ghostyx
Stejne to tomu nevzhlednemu paskvilu v prodejich nepomuze, takze docela zbytecne jasas... 😉