Novinky
Ronault.
1,8 tCe se pokud vím už začala v Talismanu a Espacu nabízet v domovské Francii
Nonsens
čo ti vadí na ráfikoch, sú krásne a podľa všetkého na ne adaptovali nastavenie podvozku,
Emel
Za mě klidně dlouhý... když to tak vidím, mám docela obavy o prodeje Espacu 😄
Emel
Tyhle barvy se dost těžko renderují, pak tam vznikají takové nepřirozené odlesky... podle mě to bude naživo fajn.
Ronault.
Gumy stojí stejně jako 17. Sice není tak velký výběr, ale vybral bych si v pohodě.
Odření disků ani tak nezáleží na velikosti, ale na tvaru a jak je široká guma... třeba 16 na zimu mám více odřené, protože přes gumu více přesahují než 17 na léto.
Odření disků ani tak nezáleží na velikosti, ale na tvaru a jak je široká guma... třeba 16 na zimu mám více odřené, protože přes gumu více přesahují než 17 na léto.
29radek
Chybí silnější zážehová pohonná jednotka...ale to i u Espacu..Talismana.. a do nového Koleosu benzín zatím ani není :no:
kosmonaut
Ten dlouhý je fajn, vypadá v pohodě, ale ten krátký teda vypadá naprosto příšerně😒br />
[odkaz]
>😒]
>😒]
ericn
Jj dobre popsano, byli drahé, ale dneska se dostanes pod 2500,- Kč za gumu. Nokiany mě stály loni 2300 kus z VO. Čínu dokonce seženeš za 1500,- Kč...
Cena gumy na Scenica 195/55 R20 je od 3200-4000,- a dělá je jen Conti, Michelin, Good Year a Toyo 😉
Cena gumy na Scenica 195/55 R20 je od 3200-4000,- a dělá je jen Conti, Michelin, Good Year a Toyo 😉
kyklop
Tie 215/55 sú R16? Ma som ich na C4P a od lacných mali skrz netypický rozmer hodne ďaleko. Pár rokov naspäť bol tento rozmer len medzi "lepšími" značkami gúm, dnes je to o dosť lepšie....
ericn
No hele věř nebo ne, u 5008 je guma vysoká a rozhodně je širší než ráfek a stačí jeden vysoký obrubník a chlika nepozornosti a bylo to. Tj 20palcová kole, ikdyž jsou opravdu pěkná, by utržili dalekovětší ránu. Navíc je guma dost nízká, tj z uživatelského hlediska je to z mého pohledu dost blbé rozhodnutí, dát tam gumy s nízkým profilem 195/55 R20...
Navíc GScenic přerodem na crosover podle mě dost utrpěl na variabilitě a prostorem na zadních sedadlech, navíc když tam jsou sklopné stolky.
Ale jak se říká, proti gustu... 😉
Navíc GScenic přerodem na crosover podle mě dost utrpěl na variabilitě a prostorem na zadních sedadlech, navíc když tam jsou sklopné stolky.
Ale jak se říká, proti gustu... 😉
ericn
No vadí mi atypická velikost gumy = omezený výběr a vyšší cena. Co by mě ale štvalo ještě víc je, že ty 20' ráfky dojdou k úhoně v Pražském provozu. Koupit to ženě, tak jsou hned 1 den pokřtěný >😁
Řídí dobře, ale už zvládla odřít 16' na Pugu a tam jsou gumy celkem vysoký 215/55 R16 😉
Řídí dobře, ale už zvládla odřít 16' na Pugu a tam jsou gumy celkem vysoký 215/55 R16 😉
del42sa
a není ta jednašestka pro Renalt až příliš silný a velký motor ? Co na to říká Greenpeace a ekologické hnutí děti země ? Ideálně by tomu autu slušel multiair dvouválec s Fiatu 500L 😉 to by teprve byla ta správná prémie po francouzsku: "... do klubu Alfréde..." >😒]
Btw "pravý pařížan" bude mít za chvilku problém se do Paříže s diesely vůbec dostat 😉