Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Honda City: nejdříve pro Thajsko

25 komentářů

Pierro
Tak tohle je skutečně jeden z mála malých sedánků, který se mi doopravdy líbí. Vypadá šmrncovně. Po úděsném předchůdci tentokrát Honda na konci léta zabodovala. 😉
Atomas
Auto je to opravdu pěkný. Jsem jenom zvědavý na zadní víko kufru, protože podle fotek tipuji, že bude přístup do kufru spíše k vzteku.
no ale zas stary CITY je tak hnusny, ze to nie je an mozne 😄 Toto ale fakt vyzera pekne... Celkom zaujimave, lebo 99% malych sedanov vyzera hrozne
Sparrow
Souhlas, i když poslední stanovisko si nechávám, až ho uvidím "in natura". Jako fandovi hondy mě předchozí model designově naprosto ranil a dodnes nechápu, jak to mohli pánové vůbec pustit ven. Takže se mi líbí vše, co je lepší než dosavadní hrůza.
King
Přesně tak, City a Civic 7G 5D, to byly opravdu velké úkroky stranou. 😒
inetMark
Civic 7G 5D je ten najkrajsi hatchback, aky som kedy videl. Tento City predsa nesie troska rysy jeho predky, aj ked Civic 7G je omnoho lepsie prepracovany.
King
Nevím, co kouříš, ale doval vzorek. 😉 >😁 :-!
inetMark
Vysvetlene, ja som mal na mysli 8G, sorry 😄 .
ub
Nemyslíš 8G? Protože 7G, to je po designové stránce slabota, cílová skupina lidé typu - je mi jedno jak to vypadá, hlavně že to je Honda co točí 😄
inetMark
Pardon, moja chyba. Samozrejme myslim 8G. Designersky skovst: [odkaz]
inetMark
Na com zmensenom obrazoku vyzera jak Civic 7G a preto som na tento odkaz vlastne klikol s tym, ze Honda konecne spravila pekny City.
King
Z jednoho z vzhledově nejhorších malých sedanů tu máme jeden z nejhezčích, rázem je na úrovni Avea a Liney. :yes:
ub
Tak Aveo se mně osobně moc nepozdává, celkově to není špatné pokud jde o design, ale ta zadnice... A hlavně - nové auto s jednou či dvěma hvězdami z euroncap, no děkuji pěkně, relativně dobrá cena není už tak dobrá, když se podíváš co se stane pokud se naboříš v něm nebo třeba ve zmíněné Linee.
Choochoo
Me se docela libil i ten starsi model,aĺe tenhle je o 100% lepsi. Pokud by byl za srovnatelnou cenu cca 340 tis tak by to s timhle motorem nebylo asi spatny svezeni. Velikosti to snad bude mit blize k Ochcavce nez fobii. Jojo peknej kousek
ub
To asi těžko, blíž k oktávce než k fábce má civic. City bude možná prostornější než fábia, ale bude jí blízko.
Uz teraz ma CITY 500l kufor, co je znacne blizsie O ako F... kolko bude ale mat toto, to si netrugfam odhadnut
King
Jak tak sleduju trend u Hondy, nové City rozhodně 500 l mít nebude. 😉
ub
Kufrem možná, jelikož je to sedan. Minulá generace fabie v sedanu měla taky nějakých 440 litrů..
Choochoo
Nemyslim jen kufrem, ale vnitrnim podelnym prostorem. Kdy v podelnem prostor je mezi ochcavkou a fobii rozdil cca 15cm, Novy Jazz by mel byt o cca 5cm mensi nez ochcavka. Myslim ze City by melo byt na stejnem podvozku. Tak asi tak. Stara ochcavka byla vysmech n-s tride, kdy i Jazz z malych aut byl vetsi >😁
Banjo
Tak je to klasický sedan třídy B, takže oproti Octávce to menší bude. Porovnáním šířky mi vychází blíž k Fabce, i když samozřejmě širší. Nicméně když prohlašujou, že je to na 5 lidí, tak si snad ten prostor vevnitř taky má nějakou prioritu.
A jinak rozhodně hezké autíčko. Nicméně cena asi rozhodne o jeho osudu víc než vzhled, aspoň u nás určitě.
Choochoo
Abych rekl pravdu tak rozmery z venku jsou mi ukradeny. vntrni prostor fobie 1370, ochcavka cca 1435, Jazz-novy cca 1430( 1390 stary + cca 4cm novy) tak k cemu je to bliz??? Ono auto do skupin dava akorat vyrobce MB pac by jinak musely ty pekla byt o tridu jinde >😒]
Beast
Medzi malymi jednoznacne najkrajsi sedan :yes: a k tomu tradicne vyborny motor a interier. Dufam ze ho budu dovazat aj na SK. Este aby mal dobru cenu a Thalie, Avea, Fabie nemaju sancu :-!
Tano
twistedTSD
no celkem hezky ale ten zadek se mi na tech fotkach moc nelibi..treba to z jinych uhlu vypada lip...
King
Zadek? Ten je lepší než u BMW 3 😉 >😒]