Novinky
Pierro
0
To je jako co?? Dvoudveřová liftovaná třída R?? Jinak ty světla jsou z Éčka, jestli se nepletu??
T613
0
toto je pěkné auto a nehodlám o tom s tebou diskutovat! :-! >😒]
Pierro
0
mě se taky líbí... 😉
0
tvar svetiel je z noveho CLK, E-class nebude mat az take agresivne svetlomety.
Pierro
0
no tie svetlá vyzerajú dobre... 😉
0
to je unisex auto, pro vsechny a vlezes se s nim vsude >😁 >😒] ted vazne, me se libi, proste vybocuje a tyhle kreatury a jeste mnohem horsi nas za 10 let stejne cekaj na silnicich
clk se prý přejmenuje na e-classe coupe. Bude sice vyráběna na podvozku cecka, ale bude prodavana jako varianta ecka.
tos vzal kde?
to jsem vzal v oficiálním prohlášení a také je to zmiňováno na zahraničních serverech. Mimo to tento motor je v novém C 250 CDI kombinován s manuální převodovkou, což znamená, že MB musel vyvinout novou převodovku, protože je známo, že v C 320 CDI s manuálem musí být točivý moment snížen na 435 NM. Díky tomuto snížení je zrychlení o sekundu pomalejší než u automatu. U nového modelu 250 CDI může být ovšem využito plných 500 NM a zrychlení na 100 je za více než solidních 7 sekund. Tento motor nahradí 280 CDI, nový 320 CDI bude mít 185 kw a počítám, že při zrušení V8 CDI bude mít ještě biturbo variantu s výkonem kolem 310 koní.
S tím kupé se mi to nezdá, i když tvrdíš, žes to četl v zahraničních serverech, já tohle slyším prvně... jinak ty nové diesely se jeví velmi zajímavě.
Jo jó, tomuhle bych rozuměl :yes: Vypadá přirozeně, žádnej kýč a některý designový finesy (světla a hranatě nasupenej výraz) se v podání MB stávají neodolatelnými... Ehm, tedy vyjma €-less, tedy švorcáků.. takže statistické většiny 😄
Navtech: V DMku se daj koupit takový dětský malinký kapesníčky.. pod slipy je schováš jako nic 😉 :yes:
Navtech: V DMku se daj koupit takový dětský malinký kapesníčky.. pod slipy je schováš jako nic 😉 :yes:
s tím MB máš pravdu jako vždy. Jak ty to dělá? >😒]
Navtech je na Bibbione 😄
Navtech je na Bibbione 😄
Zadek kombíku není nepodobný těm nejpěknějším kombíkům na trhu...Audi.
Tento futuristicko mainstream "techn👋pop" dizajn mi k mercedesu nejako nesedi. Styl a elegancia bolo to co patrilo k mercedesom. Nechcem v tejto PEKNEJ studii hladat ine auta (mazda a pod), ale takto by podla mna nemal vyzerat PEKNY MERCEDES.
...toto hadam nemyslia vazne. 5 dverove coupe na podvozku SUV som este ako tak prehltol, ale na co uz je toto dobre?
Design je dosti krecovity. V prednich partiich nevidim problem, ale tam, kde v mozne produkcni podobe budou zadni dvere, krasa konci. Zadek je az prilis kycovity. Jakoby se ze vsech sil snazil byt maskulativni. Zatim to ale pripomina tanecniky z "Blue Oyster" 😉
Pred casem se nam zde jeden krikloun nasupene snazil vysvetlit jak se spravne couva. No, az si do tohoto automobilu sednete, zapomente na kriklouna a jeho "navody". Hezky podle asistenta a zrcatek. Mohlo by se jinak stat, ze se z nahrbene babicky stane neocekavany retarder.
Pred casem se nam zde jeden krikloun nasupene snazil vysvetlit jak se spravne couva. No, az si do tohoto automobilu sednete, zapomente na kriklouna a jeho "navody". Hezky podle asistenta a zrcatek. Mohlo by se jinak stat, ze se z nahrbene babicky stane neocekavany retarder.
toto má byť mercedes? tie našikmené oči jak dáky japonec :no: nové éčko sa mi páči ale toto je hnus...é teda chcem povedať, neštandardne pojatý automobil 😉
tak esi takhle bude vypadat kombík nové e třídy tak bude audi muset se svými kombíky hodně co dohánět ... dávám :yes:
ja som to tusil - COUPE KOMBI, tento nezmysel sme tu este nemali 😄 😄 (okrem individualnych poziadaviek roznych sejkov). Ale vsak je to len koncept 😄
podle mne jo a vubec nevypada spatne! :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: