Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz Concept FASCINATION: předzvěst nových linií

28 komentářů

Pierro
To je jako co?? Dvoudveřová liftovaná třída R?? Jinak ty světla jsou z Éčka, jestli se nepletu??
T613
toto je pěkné auto a nehodlám o tom s tebou diskutovat! :-! >😒]
Pierro
mě se taky líbí... 😉
tvar svetiel je z noveho CLK, E-class nebude mat az take agresivne svetlomety.
Pierro
no tie svetlá vyzerajú dobre... 😉
to je unisex auto, pro vsechny a vlezes se s nim vsude >😁 >😒] ted vazne, me se libi, proste vybocuje a tyhle kreatury a jeste mnohem horsi nas za 10 let stejne cekaj na silnicich
merc
clk se prý přejmenuje na e-classe coupe. Bude sice vyráběna na podvozku cecka, ale bude prodavana jako varianta ecka.
Pierro
tos vzal kde?
merc
to jsem vzal v oficiálním prohlášení a také je to zmiňováno na zahraničních serverech. Mimo to tento motor je v novém C 250 CDI kombinován s manuální převodovkou, což znamená, že MB musel vyvinout novou převodovku, protože je známo, že v C 320 CDI s manuálem musí být točivý moment snížen na 435 NM. Díky tomuto snížení je zrychlení o sekundu pomalejší než u automatu. U nového modelu 250 CDI může být ovšem využito plných 500 NM a zrychlení na 100 je za více než solidních 7 sekund. Tento motor nahradí 280 CDI, nový 320 CDI bude mít 185 kw a počítám, že při zrušení V8 CDI bude mít ještě biturbo variantu s výkonem kolem 310 koní.
Pierro
S tím kupé se mi to nezdá, i když tvrdíš, žes to četl v zahraničních serverech, já tohle slyším prvně... jinak ty nové diesely se jeví velmi zajímavě.
merc
Wie auto motor und sport aus Unternehmenskreisen erfuhr, werden CLK Cabrio und Coupé, die seit 1997 in rund 700.000 Einheiten gebaut, ab 2009 als E-Klasse Cabrio und Coupé angeboten.
Pierro
So, danke sehr Es ist interesante informationen für mich. 😉
Perun
Jo jó, tomuhle bych rozuměl :yes: Vypadá přirozeně, žádnej kýč a některý designový finesy (světla a hranatě nasupenej výraz) se v podání MB stávají neodolatelnými... Ehm, tedy vyjma €-less, tedy švorcáků.. takže statistické většiny 😄
Navtech: V DMku se daj koupit takový dětský malinký kapesníčky.. pod slipy je schováš jako nic 😉 :yes:
T613
s tím MB máš pravdu jako vždy. Jak ty to dělá? >😒]
Navtech je na Bibbione 😄
Perun
Jak já to dělá? ... Mám dobrý konexe, když je nouze, jdu se zeptat k Nejvyššímu >😁
Chudák Navtech.. Špinavý moře vedle paneláků a vřískajících Taliánů 😒 To aby místo dětských kapesníčků sháněl rovnou pampersky pro seniory 8-s
Pierro
>😒] >😒]
Zadek kombíku není nepodobný těm nejpěknějším kombíkům na trhu...Audi.
co je na KOMBI AUDI pekne? To platilo tak o starej A6 mozno, Nova A6 AVANT - no nic moc... a ako priplacli to iste na A4 AVANT, tam sa to fakt vyslovene nehodi
brano77
Tento futuristicko mainstream "techn👋pop" dizajn mi k mercedesu nejako nesedi. Styl a elegancia bolo to co patrilo k mercedesom. Nechcem v tejto PEKNEJ studii hladat ine auta (mazda a pod), ale takto by podla mna nemal vyzerat PEKNY MERCEDES.
Atlis
...toto hadam nemyslia vazne. 5 dverove coupe na podvozku SUV som este ako tak prehltol, ale na co uz je toto dobre?
marianek
Design je dosti krecovity. V prednich partiich nevidim problem, ale tam, kde v mozne produkcni podobe budou zadni dvere, krasa konci. Zadek je az prilis kycovity. Jakoby se ze vsech sil snazil byt maskulativni. Zatim to ale pripomina tanecniky z "Blue Oyster" 😉
Pred casem se nam zde jeden krikloun nasupene snazil vysvetlit jak se spravne couva. No, az si do tohoto automobilu sednete, zapomente na kriklouna a jeho "navody". Hezky podle asistenta a zrcatek. Mohlo by se jinak stat, ze se z nahrbene babicky stane neocekavany retarder.
gld
toto má byť mercedes? tie našikmené oči jak dáky japonec :no: nové éčko sa mi páči ale toto je hnus...é teda chcem povedať, neštandardne pojatý automobil 😉
CountachSV
těžká kopie mazdy a saabu. Zadek a předek. Ale hezká.
cuisine
tak esi takhle bude vypadat kombík nové e třídy tak bude audi muset se svými kombíky hodně co dohánět ... dávám :yes:
ja som to tusil - COUPE KOMBI, tento nezmysel sme tu este nemali 😄 😄 (okrem individualnych poziadaviek roznych sejkov). Ale vsak je to len koncept 😄
Novic (Porsche team/GT-R team)
podle mne jo a vubec nevypada spatne! :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Atlis
Nie, je to len vylepseny trabant... 3dv pohrebak.
Pekelná Micinka
Design a móda se pořád točí dokola. První co mi problesklo hlavou [odkaz]