Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Jimbo
toho kam ten svět spěje... článek sem pročetl a nevim co si o tom myslet. 8-s
"...nevim co si o tom myslet."
A víš že ti docela věřím, že je to jako dobré sci-fi s blbým tématem, kde Buttle odse re to co udělal Tuttle. :-!
A víš že ti docela věřím, že je to jako dobré sci-fi s blbým tématem, kde Buttle odse re to co udělal Tuttle. :-!
CrankyDude
"Ačkoliv platí volný pohyb zboží a osob, občanku nebo pas musejí mít všichni pasažéři ve voze, tedy i malé děti." :-! Fakt jo? [odkaz]
Film Absurdistan/Idiocracy se zdá jako slabý odvar naší reality.
Film Absurdistan/Idiocracy se zdá jako slabý odvar naší reality.
CrankyDude
A co stopařkám? To se může? >:D >:D
"V Dánsku čeká na každého řidiče, než usedne za volant, povinnost přesvědčit se, zda se pod vozidlem neukrývá dítě."
Není to snad povinnost rodiče vědět kde má děcko a co dělá? [odkaz] A pak že nám je tu špatně. :-!
"V Dánsku čeká na každého řidiče, než usedne za volant, povinnost přesvědčit se, zda se pod vozidlem neukrývá dítě."
Není to snad povinnost rodiče vědět kde má děcko a co dělá? [odkaz] A pak že nám je tu špatně. :-!
_Teddy_
„Někdejší povinné vesty pro všechny pasažéry vozu v Rakousku už jsou dnes jen doporučené, musí ji mít jen řidič,“ tvrdí Petr Vomáčka z Ústředního automotoklubu ÚAMK.
V Rakusku nikdy neboli povinne vesty pre vsetkych pasazierov. NIKDY! A ich dopravny zakon (StVO) ich ani nedoporucuje. Napokon, ani nepozna nic takeho ako "doporucenie". To len OAMTC ich odporuca...
V Rakusku nikdy neboli povinne vesty pre vsetkych pasazierov. NIKDY! A ich dopravny zakon (StVO) ich ani nedoporucuje. Napokon, ani nepozna nic takeho ako "doporucenie". To len OAMTC ich odporuca...
JiRkA997CZ
V několika zemích (třeba DE tuším) je zakázáno mít pasivní antiradar. Dokonce stačí když ho u vás v autě jen najdou a je zle. Navíc nesmíte mít ani navigaci upozorňující na radary v databázi.
JohnyRnR
"Také dejte pozor na alkohol. Vůbec nejtvrdší pokuty hlásí Velká Británie, kde si za sklenku za volantem můžete vysloužit pokutu v přepočtu až 181.000 korun."
To je nějaký divný, ne? Vždyť i v tabulce je uvedena tolerance 0,8 promile, tak jak by mohli dávat pokuty za jednu skleničku? Pokud to nebude zrovna tuplák vodky >:D
To je nějaký divný, ne? Vždyť i v tabulce je uvedena tolerance 0,8 promile, tak jak by mohli dávat pokuty za jednu skleničku? Pokud to nebude zrovna tuplák vodky >:D
cz-marty
Zdravím, ještě bych tam asi přidal záznamové kamery za přední sklo, které jsou v Rakousku trestané. Má je už plno lidí a kdyby Vás nesledoval, sám bych to nevěděl!
A reakce na článek - minulý rok mi přišla pokuta z Německa, stačilo zaplatit převodem. Ale je to jak říkáte, bylo to s fotkou z radaru atd.
A reakce na článek - minulý rok mi přišla pokuta z Německa, stačilo zaplatit převodem. Ale je to jak říkáte, bylo to s fotkou z radaru atd.
janbratan
Tady jsem zas našel že v Německu neplatí limit žádný https://www.dopravniznaceni.com/…-svete-b5121.htm - je to pravda? Já myslel že jen na nějakých úsecích.
Sdílení komentáře
Další případná destinace na dovolenou vyřazena..... néééééxt! :-!