Ekonomika
Tato doba zdá se značně podivná. Místo aby těch 177KW tahali z "pohodově" naladěného třílitru, "honí" to z dvoulitru. Není to jen u Jaguáru, tento povzdech je míněn obecně. Audi se svým 3.0 TDI 160 KW působí v této době skoro jako zjevení.
177kw je z 2,5d
Souhlas. Na druhou stranu to jen kopiruje 25d od BMW (ne ze by to bylo neco hodno kopirovani). U JLR mi to dokonce dava jeste vetsi smysl, precijen vic nez jaguaru se proda LR a 25d je potencialne velice zajimava motorizace uz tim, ze pujde osadit i napric treba do Evoque. Drzet / vyvijet kvuli nekterym modelum podladeny V6/R6 a kvuli jinym biturbo R4, to si nelajzne v dnesni dobe nikdo.
Vsechna cest audi a doufam, ze jim to jeste dlouho vydrzi.
Vsechna cest audi a doufam, ze jim to jeste dlouho vydrzi.
Ano jen Audi, nové R6 nafty budou pokrývat výkony od 300 do 350HP. Benzíny pak +300 až 400HP.
Nová V8 se představí už brzy a pak bude masivně nasazená do většiny modelů.
Nová V8 se představí už brzy a pak bude masivně nasazená do většiny modelů.
Nová V8 i do A6?
Nene, myslím JLR program.
tak co ty na to, Paja?
mne sa to celkom zapacilo....
Medved je uz prec, tak a toto by bol jeden z dalsich napadov. :-!
mne sa to celkom zapacilo....
Medved je uz prec, tak a toto by bol jeden z dalsich napadov. :-!
Jak Medved preč? Možná to tak nevypadá, ale M-B modely od C nahoru mám rád a díky souboji D3 se vylepšil zbytek prémie a subprémie. 😉
Tím chtěl asi říct, že toho svého prodal/ vrátil.
Jo tak! 😄
ty mas toho mensieho Jagyho - spokojnost?
Ja som mal posledneho este XF 3.0 litre asi 2013 a vcelku fajn vozenie a teraz tento kombik ma zaujal.
( urcite vyskusam novy diesel R6 od Mercedesu) :-!
Ja som mal posledneho este XF 3.0 litre asi 2013 a vcelku fajn vozenie a teraz tento kombik ma zaujal.
( urcite vyskusam novy diesel R6 od Mercedesu) :-!
uz minule písal, ze bude meniť avatar, ze medved predáva
ze by sa vrátil k Jaguaru?
tak teno Jagy je dobrá volba.
ze by sa vrátil k Jaguaru?
tak teno Jagy je dobrá volba.
JAG je dpbra volba ja som tiez vahal a kupil som vtedy E 350 a moj obchodny spolocnik zobral sportbreak XF 3 diesel... Jag je urcite zabavnejsie auto ale ja uz nezavodim a E cko ma spokojne prevezie kde potrebujem ...
Myslím, že z evropské vyšší střední se nedá vybrat špatně! :yes:
Od té doby co skončil Citroen C6 je to vlastně pravda... >😒]
Mas pravdu aj ked ten budget stale brzdi to co naozaj chceme jazdit...Ja osobne ked som kupoval auto som pozeral na A6 , XF a E cko ...u Audi ma nahneval dealer mozno myslel ze nej. emigrant co tam prisiel na Forde si nemoze dovolit A 6 3 tdi , u MB sa chovali viac ako slusne aj cenu spravili lepsiu ako A 6 tak som im rad vysypal dukaty...Este som jednym okom pozeral aj na nove Mondeo v top verzii chcel som usetrit nej.dukaty ale po skusobnej jazde na E 350 som na setrenie rychlo zabudol....
Opustas MB club....hviezda bude smutna.... >😁
neboj, ja sa vratim! :-! ( E coupe?)
ale kamos uz dlhodobo obdivoval moj kus medveda a kedze taky nevedel zohnat ani v Nemecku, tak mi dal vybornu cenu - a mam este zanovne Q7 ( celkom dobre postavene) a iba 10.000 km, tak musim aj to trochu zodrat.
:-!
ale kamos uz dlhodobo obdivoval moj kus medveda a kedze taky nevedel zohnat ani v Nemecku, tak mi dal vybornu cenu - a mam este zanovne Q7 ( celkom dobre postavene) a iba 10.000 km, tak musim aj to trochu zodrat.
:-!
je čvrtek a nic. Tak snad mi jaguar odpustí, že zrovna v diskusi pod ním, ale když se k tomu nemá redakce...
Tuto sobotu, opět po roce, přichází svátek motoristického sportu,
24 HEURES DU MANS!!!
Nažhavte své příjimače, všem fanouškům přeju hezký víkend. 😄 😄 :yes:
Tuto sobotu, opět po roce, přichází svátek motoristického sportu,
24 HEURES DU MANS!!!
Nažhavte své příjimače, všem fanouškům přeju hezký víkend. 😄 😄 :yes:
Udělal jsi už promo. Asi to není žádná reklamní kampaň a zcela pro redakci nezajímavá akce :-!
to vieš,Škodofka tam nejazdí
se 110 kW?? >😒] >😒]
110-235 Kw (v dieselu) myslím že rozpětí dostatečné 😉
Je to najkrajsie vo svojej triede . mame predch.generaciu sportbreak 3 d. myslim to malo len 285 koni vtedy ale ide to viac ako slusne. je to v bordovej metalize cierne disky + doplnky limited edition vnutri presivana koza atd. Sedadla trosku uzke tak to nafukovanie bocnic na prednych sedadlach je pre velmi tenkych.... Interier horsi ako nemci ale inak vsetko ostatne je :yes: Spolahlivost este celkom OK, minuly tyzden vyprdla klimatizacia a blbli nej kontrolky inak nic vazne...
...ale v Evrope mi chybi nejaky normalni motor. Dvoulitrovy ctyrvalec jako zaklad, budiz, ale ten V6 proste chybi. :-! O absenci manualni prevodovky ani nemluve, ale na to jsem si uz u takzvane "premie" zvykl (nevim co je premioveho na vyrobci, ktery mi nenabidne normalni prevodovku).
Novináři nepátrají, takže pro jistotu zopakuju. Ještě letos by měly přijít zbrusu nové R6 benzín/nafta.
Nevíš, jestli přechod na R6 znamená konec vznětové V8?
Je vidět že za 22 let mohutně pokročili dopředu - vydolovali ten samý výkon z dvoulitrovýho sazometu. Panečku to je inovace jak cyp. Honem bych si to běžel koupit.
Takovýhle auto má mít dneska 3litrovej šestiválec s 350 HP, pak zatleskám a poplácám je po zádech.
Jaguar se 160 Hp je výsmech, to je asi jako 300 konové Ferrari 😄
Tak do Mnichova už se kucí možná nepodíváte >😁