Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Řídili jsme Škodu Element, buginu škodováckých studentů. Tohle by se mělo vyrábět!

32 komentářů

holden2
tu bude o tom boleslavskym hnoji clanku?
Ronault.
Ale nikdo si to nekoupí, i když tam dáte 100 vykřičníků!!!!!!
WinDiesel
si myslím že ty elektromobily se neprodávají hlavně proto že to do lidí tak hustí s milióny vykřičníků že to lidi *** a tuší za tím nějakou levotu
Ikarlos
Ještě bych doi tvého komentáře doplnil: "Usuzuju naprosto z ničeho, o elektromobil jsem nikdy neměl zájem, proto je přehlížím. Ale budu samozřejmě všechno soudit podle sebe". Kdyby se dali lidé ovlivnit pouze vykřičníkem, auta by se neprodávala vůbec.
WinDiesel
jsi jen elektronaiva nebo elektrofanda?
já čtu o EV všechno a zatím to nevypadá že bych tady s podobnými skeptickými názory na EV sám
IPace
"já čtu o EV všechno" ty musis bejt tak tuze sectelej, covece a to ctes nonstop 25 hodin denne 8 dni v tydnu? >😁
WinDiesel
na Tebe samozřejmě nemám, soráč !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >😁
Floyd
Aaa, redakční obhájce, dozajista velmi dobře placený od Auto.cz, právě promluvil. Co tam ještě máš? >😁 >😁 >😁

Jo a pořád mi dlužíš odpověď, co už se pochlapit a konečně odepsat?!? Máš na to? Podle mě ani náhodou.
AutoKaCer
Nemá to diesel ...
JDM
Sakra je?
Ludek_II
Vyblitá barva, vyblitý pohon a dizajn na pytel.
Ikarlos
Řádně vyblitý komentář...
Ludek_II
Jo to máš recht. Měl bys být raději zticha, učni ze škodovky.
Floyd
Co tam ještě máš?!?
WinDiesel
opravuji v y b i t ý pohon
Balsam
Kolko nickov na ACZ používaš? Tentoraz si sa nejak netrafil.
WinDiesel
opravuji jeho příspěvek, mám 2 ale používám jen jeden
Balsam
Ale no, nezatĺkaj - na chyby v cudzích príspevkoch sa reaguje inak, nie v prvej osobe.
Floyd
Tos trochu nepochopil...
Stejsn
a) lehkou stavbu
b) široké pneumatiky
c) náhon 4x4

Kolik váží bateriové citigo a jak by jelo po tom Vámi zmiňovaném písku s gumičkami ze skůtru a náhonem na předek?
Ikarlos
Neměla náhodou dunovka pohon jenom zadních kol? To snad nebyla bugina?
wakantanka
to síce mala, ale mala aj laminátovú karosériu, trubkový rám a motor z chrobáka. Dokopy to nevážilo ani toľko čo baterky v tomto počine. 😄 Ale ako kreatívny študentský počin to nie je zlé.
WinDiesel
to není kreativni počin, dostali to za úkol
wakantanka
A vieš presne ako tá úloha/úkol znel? Pretože ak im dali niečo na spôsob : navrhnite plážovú buggy, tak to pojali celkom rozumne a vydarene. 😄 Aj keď baterky a elektromotor si mohli odpoustiť, ale taká je dnes doba.
kari.laz
Já si myslím, že právě ty baterky a elektromotor byly hlavním zadáním ;-\
WinDiesel
jen z mála který používá hlavu k myšlení, díky za to
EV je dnes korektní podobně jako v politice starost o "uprchlíky", ze kterých jsou tu a tam migranti ale už o nich psali také na Novinkách jak o "přistěhovalcích"
(ti na těch gumových člunech jsou přistěhovalci) 😄 😄 😄
:no: :no: :no:
IPace
jako ze by do Citiga nejak narvali 600 kilo baterek? safra to by melo dojezd minimalne milion kilometru na nabiti na 80% ne? >😁
wakantanka
Ale vsak to bolo myslene obrazne 😄
caliban
Pojďme kamarádi škoda sektáři pohonit nad tímto skvostným Škoda buggy prototypem, který vykvetl na hustomašinách v CADu, stopořeným, nadějným studentům Škoda SuperCool Academy.
Rojin
>😁 >😁 >😁 >😁 :yes:
WinDiesel
>😁 :yes: >😁 :yes: >😁
Balsam
A to má byť akože vtipné? :-!