Testy
TEST Řídili jsme Škodu Element, buginu škodováckých studentů. Tohle by se mělo vyrábět!
32 komentářů
holden2
5
tu bude o tom boleslavskym hnoji clanku?
Ale nikdo si to nekoupí, i když tam dáte 100 vykřičníků!!!!!!
si myslím že ty elektromobily se neprodávají hlavně proto že to do lidí tak hustí s milióny vykřičníků že to lidi *** a tuší za tím nějakou levotu
Ještě bych doi tvého komentáře doplnil: "Usuzuju naprosto z ničeho, o elektromobil jsem nikdy neměl zájem, proto je přehlížím. Ale budu samozřejmě všechno soudit podle sebe". Kdyby se dali lidé ovlivnit pouze vykřičníkem, auta by se neprodávala vůbec.
jsi jen elektronaiva nebo elektrofanda?
já čtu o EV všechno a zatím to nevypadá že bych tady s podobnými skeptickými názory na EV sám
já čtu o EV všechno a zatím to nevypadá že bych tady s podobnými skeptickými názory na EV sám
Aaa, redakční obhájce, dozajista velmi dobře placený od Auto.cz, právě promluvil. Co tam ještě máš? >😁 >😁 >😁
Jo a pořád mi dlužíš odpověď, co už se pochlapit a konečně odepsat?!? Máš na to? Podle mě ani náhodou.
Jo a pořád mi dlužíš odpověď, co už se pochlapit a konečně odepsat?!? Máš na to? Podle mě ani náhodou.
Vyblitá barva, vyblitý pohon a dizajn na pytel.
Řádně vyblitý komentář...
opravuji v y b i t ý pohon
a) lehkou stavbu
b) široké pneumatiky
c) náhon 4x4
Kolik váží bateriové citigo a jak by jelo po tom Vámi zmiňovaném písku s gumičkami ze skůtru a náhonem na předek?
b) široké pneumatiky
c) náhon 4x4
Kolik váží bateriové citigo a jak by jelo po tom Vámi zmiňovaném písku s gumičkami ze skůtru a náhonem na předek?
Neměla náhodou dunovka pohon jenom zadních kol? To snad nebyla bugina?
to síce mala, ale mala aj laminátovú karosériu, trubkový rám a motor z chrobáka. Dokopy to nevážilo ani toľko čo baterky v tomto počine. 😄 Ale ako kreatívny študentský počin to nie je zlé.
to není kreativni počin, dostali to za úkol
A vieš presne ako tá úloha/úkol znel? Pretože ak im dali niečo na spôsob : navrhnite plážovú buggy, tak to pojali celkom rozumne a vydarene. 😄 Aj keď baterky a elektromotor si mohli odpoustiť, ale taká je dnes doba.
Já si myslím, že právě ty baterky a elektromotor byly hlavním zadáním ;-\
Pojďme kamarádi škoda sektáři pohonit nad tímto skvostným Škoda buggy prototypem, který vykvetl na hustomašinách v CADu, stopořeným, nadějným studentům Škoda SuperCool Academy.