Optimu jsem si staticky osahal a zrovna moc optimální sezení, výhledy a ovládání jsem nezažil. I tady např. jeden z obrázků ukazuje nedokonale prodlouženou plochu dna zavazadelníku. Bezmála 4,9 m dlouhé auto k tomu navíc poskytuje jen dost podrůměrný zavazadelník. A tak jak svrchu Optima láká, tak uvnitř to takové není. Směšně udávaná kombinovaná spotřeba 1,4 l/100km musí odrazovat - byť je "normovaná". Holt plug-in hybrid !!
Menší vozy Kia ale umí.
Barry Lyndon
1
Proč by nemohla být spotřeba 1,4 l/100 km? Při řadě jízd bude spotřeba 0 l/100 km.
starý_kluk
0
Ano, a nebudou vyjímky, že se při některých bude vyrábět benzín zpátky do nádrže.
Veřejná zblblost z jednoduchých lží je už dneska nebetyčná.
Banjo
0
Ta spotřeba není chyba KIA motors, ale metodiky evropského měření spotřeby...
Ale je fakt, že člověku by pomohlo víc vidět neálnou spotřebu při normální jízdě.
starý_kluk
0
Já vím, a proto mám slovo "normovaná" v uvozovkách. Neboť kam až normy půjdou, aby uhájily pochybné způsoby ekologizace.
Freddka
0
No konecne Kia vyrobila poradny auto.
151 kW, 375 Nm!
Bohuzel to stoji 1.2 mega a akcelerace je na urovni trivalce VW Golf 1.0TSI a maximalka je teda nizsi nez v Golfu ... jo a ty Golfy si za tu cenu muzu koupit 3 kusy... :-!
Menší vozy Kia ale umí.
Veřejná zblblost z jednoduchých lží je už dneska nebetyčná.
Ale je fakt, že člověku by pomohlo víc vidět neálnou spotřebu při normální jízdě.