Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Cestu na dovolenou osobními auty prodražují dálniční poplatky

10 komentářů

Nonsens
minimálne dĺžky platnosti známok by sa mali zjednotiť, je to taký bordel, že až. Aby som si zobral týždeň dovolenky, kým naštudujem oebávačské systémy jednotlivých krajín.
rom007
EU by mela dalnicni poplatky sjednotit, v idealnim pripade zrusit 😄 V civilizovanych zemich se za dalnice neplati
Neurotic
Co ti na tom trvá týden? >😁 EU ať se raději do ničeho nemotá a už vůbec ne do platby za dálnice, protože bychom sice měli jednotný systém, ale taky bychom cestou na dovolenou zaplatili 3x tolik
Nonsens
tak sory, aby mal každý štát svoj systém, to je priveľa. Ja nehovorím o bruselskej jednote, ale základné prkotiny, ako že všade bude 10 dňová známka, kde majú známkový systém a jednotné limity rýchlosti by som bral.
cz_coxx
jo jo třeba jako když se vložila EU do roamingu že jo - jen se do toho vložili a hned nam to volani a data v EU zdrazilo 😉
Nonsens
ja nie som za total zjednocovanie cez mŕtvoly, ale jednotné rýchlostné limity, resp. jednotná dĺžka trvania známky sú v pohode. Cenotvorbu nech má každý štát svoju. Nie vždy je výhodné mať najlacnejšiu verziu, ja by som si za možnosť neriešiť prkotiny rád pár evry priplatil. Takto sme boli minule na ženevskom salóne a mladý esemeskoval na zadnom s frajerkou ani si nevšimol, že sme prešli švajčiarske hranice a keď mu došiel účet, lebo vo švajci platili iné pravidlá, tak mali u nich v rodine veselo.
peterle
Už sa pripravuje jednotné EU mýto.
[odkaz]
Nonsens
ale makajú včeličky naše bruselské
ikoptak
Co na tom studujete? Vyrazím a zaplatím co je potřeba cestou. Že ve slovinsku je známka, v I či chorvatsku mýtnice atd snad víte.
Jinak třeba viamichelin Vám spočítá trasu i s předpokládanými výdaji za dálnice. Takže netřeba si brát dovolenou, stačí pár minut u PC s internetem.
Ada je zase tady
od Nového roku v Německu?