minimálne dĺžky platnosti známok by sa mali zjednotiť, je to taký bordel, že až. Aby som si zobral týždeň dovolenky, kým naštudujem oebávačské systémy jednotlivých krajín.
rom007
0
EU by mela dalnicni poplatky sjednotit, v idealnim pripade zrusit 😄 V civilizovanych zemich se za dalnice neplati
Neurotic
0
Co ti na tom trvá týden? >😁 EU ať se raději do ničeho nemotá a už vůbec ne do platby za dálnice, protože bychom sice měli jednotný systém, ale taky bychom cestou na dovolenou zaplatili 3x tolik
Nonsens
0
tak sory, aby mal každý štát svoj systém, to je priveľa. Ja nehovorím o bruselskej jednote, ale základné prkotiny, ako že všade bude 10 dňová známka, kde majú známkový systém a jednotné limity rýchlosti by som bral.
cz_coxx
0
jo jo třeba jako když se vložila EU do roamingu že jo - jen se do toho vložili a hned nam to volani a data v EU zdrazilo 😉
Nonsens
0
ja nie som za total zjednocovanie cez mŕtvoly, ale jednotné rýchlostné limity, resp. jednotná dĺžka trvania známky sú v pohode. Cenotvorbu nech má každý štát svoju. Nie vždy je výhodné mať najlacnejšiu verziu, ja by som si za možnosť neriešiť prkotiny rád pár evry priplatil. Takto sme boli minule na ženevskom salóne a mladý esemeskoval na zadnom s frajerkou ani si nevšimol, že sme prešli švajčiarske hranice a keď mu došiel účet, lebo vo švajci platili iné pravidlá, tak mali u nich v rodine veselo.
peterle
0
Už sa pripravuje jednotné EU mýto.
[odkaz]
Nonsens
0
ale makajú včeličky naše bruselské
ikoptak
0
Co na tom studujete? Vyrazím a zaplatím co je potřeba cestou. Že ve slovinsku je známka, v I či chorvatsku mýtnice atd snad víte.
Jinak třeba viamichelin Vám spočítá trasu i s předpokládanými výdaji za dálnice. Takže netřeba si brát dovolenou, stačí pár minut u PC s internetem.
[odkaz]
Jinak třeba viamichelin Vám spočítá trasu i s předpokládanými výdaji za dálnice. Takže netřeba si brát dovolenou, stačí pár minut u PC s internetem.