Novinky
kolotocarsky to na mna posobi...ta snaha spravit z vysokej tankoidnej kasne lubivy sportiak sa bohuzial mina ucinku.. jedno z vizualne najmenej krasnych bmw za mna.... kto ma byt cielovka tejto "krasky" netusim... doslova ze je to az nepekne.. fujky ;-\
Ja toto auto zas 100% chapem.. Dizajnovo to sice nie je bez chyb, ale "vysoka kasna" tu ucel ma. Mam rad auta s vyssim sedenim, kde nemam pocit, ze lapim na zemi, no zaroven chcem auto, ktore ma vykon a nie 1.2 pod kapotou. V takomto pripade nemam na vyber, len zvolit bud GT alebo X-kovu radu. Niektori retardi proste nechappu, ze nie kazdy ma "meter 70" a nechce sa krcit v nizkom sedane.
Mam kamosa co jazdi predch. 5er, ma nieco cez 1,9 m nekrci sa a este za neho aj ja sadnem. 😄
:no: :no: :no:
i8 není supersport i8 je parodie na supersport, R8 je plnohodnotný supersport a hlavně bez turbo díry a těžkých baterek s pořádně velkoobjemovým 5,2 litru V10, zrychlí na 100 za 3,2 a jede 335 má skvelé rozložené hmotnosti a pohon na všechny kola a čas na severní smyčce není pro mě vůbec důležitý
Kup si teslu na baterky a co 5 let si kupuj novou baterku za milión a mysli si že zachranuješ planetu, když chce jezdit někdo v nekvalitním a škaredém elektroautě, je to jeho věc
Kůň to neumí, takže bys měl jezdit na koňovi, vsadím se , že i Tesla v něčem podvádí