Ekonomika
Zpět na článek
BMW 6 Gran Turismo odhalilo české ceny. Tenhle liftback začíná na 1,6 milionu Kč
25 komentářů
Mig_35
4
Nedal. Netřeba přesvědčovat😊
Přejít do diskuze
praděda7
Tož, já su moc zvědavý na X2. Koncept kdysi v Paříži byl móc povedený. V sérii už nečekám takový "vodvaz".... 😉 Kdybych šel zpět do čtyřhrnku, tak X2 by byl jedním s nápadníků... 😉
praděda7
Su zvědavý, kdy se začne do cen aut z dovozu promítat silnější koruna. Zatím nikde nepozoruju... :-!
stealth01
mě mile překvapují. Jejich úroveň jde fakt nahoru, což ze své pozice fetišisty na interiéry mohu s klidem a profesionálně úchylným nadhledem prohlásit.
U manželčina auta (migu sleduj, jak se měním) se nic nehýbe, nic nevrže, je to příjemná změna a celkově mám pocit, že v BMW šli do sebe a poslouchali kritiku svých zákazníků. Ergonomii nezmiňuji, ta je špičková snad už od poválečného období.
U manželčina auta (migu sleduj, jak se měním) se nic nehýbe, nic nevrže, je to příjemná změna a celkově mám pocit, že v BMW šli do sebe a poslouchali kritiku svých zákazníků. Ergonomii nezmiňuji, ta je špičková snad už od poválečného období.
speedfred
tak tento LB to heslo nepotrebuje,s poriadnou motorizáciou sa mu to podarí.
praděda7
No vidíš, dnes si můžeš za 3/4 milionu Kč pořídit tak akorát dvanáctistovku Kaškaj... ;-\
Mig_35
Pamatuju si tu dobu velmi dobře. Základní 911 tehdy stála 70 000 USD a i se všemi cly a daněmi to vycházelo neuvěřitelně lacino. Tehdy jsem byl hodně nalomenej😊
Mig_35
abych negeneralizoval, vezmu to z pohledu auto.cz😒/a> tady jsi ty všechny přesvědčoval s vehemencí postřelené bachyně a byl jsi v tom poměrně sám, zatímco všichni ostatní tvrdili, že nemají žádný problém...
speedfred
tak aj X sú pekne (okrem 4,6) ale radšej by som to GT,priestorovo veľkorysé a technika +/- to isté. Neviem či minulé GT nemalo podvozok zo 7-er.
praděda7
Ano, TQC u BMW zafungovalo. Ale pořád si myslím, že lokalita výroby toho či onoho modelu hraje svou roli. Největší podíl na zlepšení celkové quality vozu má robotizace. A to nejen v karosárně, ale i na montážní lince. "Margin for error" byl u mnoha operací téměř vyloučen. Tento trend (kvalita díky robotizaci) je vidět i ve zdravotnictví.
praděda7
Bohužel šla X5 léty i do délky. Před F15 (7seats) byla kastla tak akorát a opravdu hezká. Tou extra délkou však ztratila X5 na kráse... ;-\
jhamil
Nejsem a nikdy zřejmě ani nebudu majitelem BMW, ale jsem na tom stejně. Jakékoliv GT od BMW se mi nelíbí, ale modely X ano. Přitom mi připadá že X je více vyrostlé GT do výšky.
jhamil
Momentálně můžeš být rád, že je nemáš v Londýně. Za ten rok co libra oslabila o +- 8 korun. Na druhou stranu dolar stál před 3 lety kolem 20 korun. Takže vše je relativní.
praděda7
Tak mě přinutili v Renocaru, aby se s GT svezl, než jsem koupil X5. Ano, svezení to bylo hezké, ale nedovedl jsem si představit, že bych s tím mohl žít... :-! Zajímavé, že s X5 ano... 😉 Asi to bude tím že věřím, když už kráva, tak pořádná... 😉
speedfred
za má GT :yes: to auto sa mi páči a minulá gen bola aj veľmi pohodlná a priestranná ,čo predpokladám bude aj súčstná.
praděda7
Copak, copak? Ty nejezdíš k moři? 😉 Anebo jsi před časem nakoupil na sychr USD? ;-\
stealth01
Super přirovnání 😉
Problém je, že připálený řízek dostala půlka hospody a taky většina gurmetů a profíků přes jídlo dostane řízek černý jak bota. A pár šťastlivců ho dostane v pohodě a přesvědčují s vehemencí postřelené bachyně ostatní nešťastníky, že ten řízek je vlastně zcela v pořádku. 😄
Problém je, že připálený řízek dostala půlka hospody a taky většina gurmetů a profíků přes jídlo dostane řízek černý jak bota. A pár šťastlivců ho dostane v pohodě a přesvědčují s vehemencí postřelené bachyně ostatní nešťastníky, že ten řízek je vlastně zcela v pořádku. 😄
Mig_35
Zkusím vysvětlit. Když si dám v hospodě řízek a bude přípalený, budu tvrdit, že řízek je špatné jídlo, připálené a že už si ho nikdy nedám? A budu natáčet videa o řízku a psát články o řízku a všechny přesvědčovat, že řízek je to nejhorší? >😒]
stealth01
Hm, pro mě silná koruna to největší zlo, které fakt pociťuju každý den. Kéž by byl dolar tak 28-30 korun 😉