Tož, já su moc zvědavý na X2. Koncept kdysi v Paříži byl móc povedený. V sérii už nečekám takový "vodvaz".... ;-) Kdybych šel zpět do čtyřhrnku, tak X2 by byl jedním s nápadníků... ;-)
mě mile překvapují. Jejich úroveň jde fakt nahoru, což ze své pozice fetišisty na interiéry mohu s klidem a profesionálně úchylným nadhledem prohlásit.
U manželčina auta (migu sleduj, jak se měním) se nic nehýbe, nic nevrže, je to příjemná změna a celkově mám pocit, že v BMW šli do sebe a poslouchali kritiku svých zákazníků. Ergonomii nezmiňuji, ta je špičková snad už od poválečného období.
Pamatuju si tu dobu velmi dobře. Základní 911 tehdy stála 70 000 USD a i se všemi cly a daněmi to vycházelo neuvěřitelně lacino. Tehdy jsem byl hodně nalomenej:)
abych negeneralizoval, vezmu to z pohledu auto.cz: tady jsi ty všechny přesvědčoval s vehemencí postřelené bachyně a byl jsi v tom poměrně sám, zatímco všichni ostatní tvrdili, že nemají žádný problém...
Ano, TQC u BMW zafungovalo. Ale pořád si myslím, že lokalita výroby toho či onoho modelu hraje svou roli. Největší podíl na zlepšení celkové quality vozu má robotizace. A to nejen v karosárně, ale i na montážní lince. "Margin for error" byl u mnoha operací téměř vyloučen. Tento trend (kvalita díky robotizaci) je vidět i ve zdravotnictví.
Nejsem a nikdy zřejmě ani nebudu majitelem BMW, ale jsem na tom stejně. Jakékoliv GT od BMW se mi nelíbí, ale modely X ano. Přitom mi připadá že X je více vyrostlé GT do výšky.
Momentálně můžeš být rád, že je nemáš v Londýně. Za ten rok co libra oslabila o +- 8 korun. Na druhou stranu dolar stál před 3 lety kolem 20 korun. Takže vše je relativní.
Tak mě přinutili v Renocaru, aby se s GT svezl, než jsem koupil X5. Ano, svezení to bylo hezké, ale nedovedl jsem si představit, že bych s tím mohl žít... :-! Zajímavé, že s X5 ano... ;-) Asi to bude tím že věřím, když už kráva, tak pořádná... ;-)
Super přirovnání ;-)
Problém je, že připálený řízek dostala půlka hospody a taky většina gurmetů a profíků přes jídlo dostane řízek černý jak bota. A pár šťastlivců ho dostane v pohodě a přesvědčují s vehemencí postřelené bachyně ostatní nešťastníky, že ten řízek je vlastně zcela v pořádku. :-)
Zkusím vysvětlit. Když si dám v hospodě řízek a bude přípalený, budu tvrdit, že řízek je špatné jídlo, připálené a že už si ho nikdy nedám? A budu natáčet videa o řízku a psát články o řízku a všechny přesvědčovat, že řízek je to nejhorší? >:-[]