Novinky
prejt
0
Bohužel nemám. Kdysi jsem jednu našel, ale byla v dost mizerném rozlišení. V zásadě se proti evropské verzi nic nezměnilo, jen to logo výrobce... 😒
Přejít do diskuze
Logo je evropská záležitost. Brazilské Uno (a všechny modely z něj odvozené) měly širší kapotu přes blatníky a špunt nádrže z druhé strany (čert ví proč). Takže tohle je evoluce toho brazilského Una, které vypadalo po prvním faceliftu trochu jinak než Logo (viz předek faceliftované dodávky Fiorino). Nástroje na výrobu Loga skončily v Polsku.
Dvoudveřové kupé se vyrábělo v Brazílii pod názvem Premio (odvozeno od sedanu odebráním zadního páru dveří a prodloužením předních).
dvojdverové coupe z una..kde preboha?
ináč súhlas, uno je žijúca legenda..keby sem vozili toto "nové", malo to zinkovanú kasňu a cenu okolo 100 000 tak by som začal uvažovať >😁 :yes:
ináč súhlas, uno je žijúca legenda..keby sem vozili toto "nové", malo to zinkovanú kasňu a cenu okolo 100 000 tak by som začal uvažovať >😁 :yes:
Téměř 20 let výroby v Evropě (1983-1995 v Itálii, 1995-2002 v Polsku), produkce i spoustu let poté pokračuje v Jižní Americe. Verze 3D HB, 5D HB, 3D kombi, 5D kombi, 2D kupé, 4D sedan, kabriolet, pick-up, dodávka. Navíc ostrá verze Turbo, automat Selecta, maloobjemové diesely... Škoda jen, že se výroby nedočkala verze 4x4, kterou suplovala menší Panda. V každém případě legendární auto, symbol osmdesátých (ale i devadesátých) let. Podle mě jednoznačně největší automobilová legenda! :yes:
Pravdepodobne s vami súhlasím, staré dobré LOGO bolo asi o trocha krajšie, koniec koncov, tuná môžte sami posúdiť.
[odkaz]
[odkaz]
Pravdepodobne s vami súhlasím, staré dobré LOGO bolo asi o trocha krajšie, koniec koncov, tuná môžte sami posúdiť.
[odkaz]
[odkaz]
Jj, logo vypadalo milionkrat lip. Jinak takhle zije jeste spousty aut, P405 od IKCO v Iranu, VW T1 z VW Brasil, napul ilegalni Toledo I od Chery atp.
Jsem rád, že se Uno pořád vyrábí... i když nejhezčí byla původní MK1... 😉 sám mám v garáži upravenou MK1 Turbo i.e. a je to pro mě srdeční záležitost... UNO FOREVER :yes: