Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
euro89
Jsem rád, že se Uno pořád vyrábí... i když nejhezčí byla původní MK1... 😉 sám mám v garáži upravenou MK1 Turbo i.e. a je to pro mě srdeční záležitost... UNO FOREVER :yes:
prejt
Téměř 20 let výroby v Evropě (1983-1995 v Itálii, 1995-2002 v Polsku), produkce i spoustu let poté pokračuje v Jižní Americe. Verze 3D HB, 5D HB, 3D kombi, 5D kombi, 2D kupé, 4D sedan, kabriolet, pick-up, dodávka. Navíc ostrá verze Turbo, automat Selecta, maloobjemové diesely... Škoda jen, že se výroby nedočkala verze 4x4, kterou suplovala menší Panda. V každém případě legendární auto, symbol osmdesátých (ale i devadesátých) let. Podle mě jednoznačně největší automobilová legenda! :yes:
dvojdverové coupe z una..kde preboha?
ináč súhlas, uno je žijúca legenda..keby sem vozili toto "nové", malo to zinkovanú kasňu a cenu okolo 100 000 tak by som začal uvažovať >😁 :yes:
ináč súhlas, uno je žijúca legenda..keby sem vozili toto "nové", malo to zinkovanú kasňu a cenu okolo 100 000 tak by som začal uvažovať >😁 :yes:
2dv. Una byly... teda vlastně Duny, ptž to bylo odvozený ze 4dv. sedanu Duna... 😉
Uno udelala v par kusech i Zastava.
[odkaz]
[odkaz]