Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

5 nejzajímavějších kabrioletů české výroby. Superauto, podivín i dar pro Stalina

8 komentářů

Anonym
Innotech - sen devadesátek. porevoluční příslib....nenaplněné očekávání. Ale díky za něj
MTX - humus
Kaipan - strašnej humus s předním náhonem a světlama z Fabky. Bych blil
Ty dva starý - úměrný možnostem a době vzniku....
Hammunasakra
Překlep bych Burešovi prominul = demagogii co předved v porovnání nabídky motorů [odkaz] ne. To co vwytvořil = jako jedinej na světě = tady [odkaz] absolutně ne :no: :-!

Jeho reakce v diskuzi po upozornění na chybu = totálně ne = to je fakt za [odkaz] [odkaz]

Nechcete se ke svému celosvětově originálnímu pojetí [odkaz] vyjádřit pane Davide Bureši? Stále trváte že všichni přehlednou a jednoduchou statistiku prodejů mají špatně? A jen vwy jediný..? >😁

I když přečíst si zkontrolovat editovat krátkej text = na největší jízdě na webu = to by snad nemusel bejt takovej problém. Chyb je tu v článcích skoro nepochopitelně
sudik
"Základem je rám svařovaný z oslových trubek."

Když ty trubky dodal nějaký osel, tak se není čemu divit, že vypadá, jak vypadá.
Anonym
:yes:
je tady ubohá úroveň obecně. Kámo, čtu na jinejch serverech tolik zajímavých a do hloubky jdoucích článků, že valím oči.
A těch strašnejch chyb pořád! Děs. A to jistě nevidím všechno.
A Kolman....
Papezja
Mně se ten MTX roadster vždy líbil, na rozdíl od pozdější Felicie. Jen jsem nikdy nepochopil, proč nepoužili jako základ pickup, který, až na krátké dveře, má už v základu karoserii dost podobnou kabrioletu. Dokonce má i výztuhy prahů už z továrny a rám kabiny by se dal ponechat jako ochranný oblouk. [odkaz]

Když už jsme u MTX, zapomnělo se na kabriolet na bázi Rapidu, podle mě nejzdařilejší počin. Na rozdíl od britských úpravců si MTX dalo práci se zadní partií vozu a tak to vypadá více jako kabriolet a ne jako kupé s nějak uříznutou střechou. Bohužel se jich vyrobilo jen pár kusů
megacruiser
třeba hezký kabriolet Minicar, vznikl ve 2 kusech, jeden kus stále existuje.
[odkaz]
Čtyřkolový Velorex 435 je defakto taky kabriolet.

Ten Kaipan s motorem a nápravou z Fabky jsem už potkal, to je opravdu strašný zjev - tak to dopadne, když design auta dělá amatér. Klidně mohli jít do retra, taková šílená kreace snad fakt nebyla nutná.
Hammunasakra
Tady se jen líp kecá 😉

Jinak místy fakt až nepochopitelně nekvalitní
romgator
Je škoda, že takové skvosty většinou zůstávají v několika málo exemplářích. Ta Tatra 600 je skvostná. O MTX a Innotechu ani nemluvě.