Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Suzuki Swift Sport na nových snímcích. Opravdu má turbo a dvě koncovky výfuku!

15 komentářů

comper
Vyzera ozaj zaujimavo, ten motor je vydareny a v lahkej karoserii pojde jedna radost. Ak cenu udrzia okolo 15000 eur bude to skvela ponuka pre mladych ludi do mesta.
comper
Jasne ze to nebude tahun predajov, ale pre toho kto chce viac nez tuctove auto, ale nepotrebuje plnotucneho prcka za 20 litrov idealna volba.
přezdívaný alias
Viděl jsem naživo novou Micru i nového sviště a svišť mi přijde hezčí. Design je holt subjektivní. Snad kromě Fiatu Multipla, který byl v první generaci hnusný objektivně 😄
ericn
Tak v tom s tebou nesouhlasím, Micra naživo vypadá o 300% líp jak nový Swift 😉
lamal
v lepsej farbe to tak zle nebude, bohuzial od micry Swift aspon funguje... ci uz motory, alebo jazdne vlastnosti + hmotnost... za toto by som swiftu odpustil aj to slabe odhlucnenie, ak sa z toho micra nedostane bude to akurat ako nakupna taška pre kabelky... to asi nissanu nebude stacit
l833465
Ved to ma volant na pravej strane, to si nikto nekupi ...
>😒]
white label
Zrovna s Microu si (designově) nemají moc co vyčítat..., mimochodem ten nejpitomější prvek mají společný.
pelikoš
i kdyby to mělo dvě turba a tři koncovky na věci, že vypadá jako ocucaná bonbón to nic nemění.oproti nissanu micra to je designově ubohé
mikinko
To tazko...do mesta patri 1.2 s cvt , medzimesto 1.0 boosterjet.... Toto bude okrajovka co sa predajov tyka.
Velkoodběratel_kukuřice
Pokud nebude k dispozici diesel, tak to není ono. 😄
lamal
proti gustu...
pelikoš
to já rozhodně ne, přece si nekoupím auto, z kterého se bojím, že hodím šavli a i micra určitě přijde s něčím výživnějším (čti výkonějším)...
lamal
mini tu nizku hmotnost nema moc v prioritach...
CHerokee
Nesouhlasím, Swift jde ve stopách původního Mini...malé kulaté auto s důrazem na jízdní vlastnosti a nízkou váhu. Verze Sport by mohla být řidičsky zajímavá.
lamal
najlepsie nejaky 3 valec 😄