Novinky
comper
1
Pozeram ze v MB si uz vybrali cestu ako optimalizovat novy rapid pre po-dieslegate eru 😄
Přejít do diskuze
Skoda se jmenuje podle smuly kterou potkal nas stat v 68. No a taky se jmenuje podle smolneho prodeje znacky nemcum v 90. letech. Stejne to zni lip jak kdyby se jmenovala Smula ne >😁 Ve svete to tak nikomu neprijde, bud v klidu >😁
Presne. Tata vôbec nepotrebuje na výrobu lacných vozidiel akúsi alianciu s emisnými grázlami. Vyvinú a vyrobia si ich sami - a peniaze ostanú im a nebudú ich pchať do pažerákov akcionárov VW!!
Dodnes mi na té škodovce vadí jedna věc, kterou jen tak nepřekousnu a to je ten hnusný název Škoda, to už se může rovnou jmenovat smůla, nebo neštěstí , jsou to dobré auta ty Volkswágeny s Logem Škoda, ale ten název je hnus,
Jinak v poslední době klobouk dolů , má nádherné vozy, Superb , konečně dostál sému jménu, už je superb, do té 3. generace to bylo max good, nikoli superb
Nová Octavia, super pecka
rapid je hnusný, ten se mi nelíbí
Fabia vypadá líp jak rapid
Kodiaq super
Karoq super
klobouk dolů :yes:
Jinak v poslední době klobouk dolů , má nádherné vozy, Superb , konečně dostál sému jménu, už je superb, do té 3. generace to bylo max good, nikoli superb
Nová Octavia, super pecka
rapid je hnusný, ten se mi nelíbí
Fabia vypadá líp jak rapid
Kodiaq super
Karoq super
klobouk dolů :yes: