Ekonomika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeOpel Insignia Country Tourer odhaluje české ceny. Zvýšenému kombi v základu chybí čtyřkolka
49 komentářů
Joky
které emisní leváci můžou jen závidět!
Mne sa paci to 2L turbo, tak akurat. A nie, nemyslim tym dechtomet 😄
no neviem chlapi, ale ten motor nebude nič moc, zrýchlenie na papieri slabé, spotreba detto.
len pre info mal som dve insignie 2,0 turbo a jednu 2.8v6 a ten 6 valec bol lepší vo všetkom. dynamikA, kultúra chodu a paradoxne aj spotreba.
Ak je súšasný 2.0 liter to isté ako predtým, tak to nebude žiadna hitparáda.
len pre info mal som dve insignie 2,0 turbo a jednu 2.8v6 a ten 6 valec bol lepší vo všetkom. dynamikA, kultúra chodu a paradoxne aj spotreba.
Ak je súšasný 2.0 liter to isté ako predtým, tak to nebude žiadna hitparáda.
memorex31
Za tieto ceny nie je o com. Nechapem, kto si kupi Passat a podobnu konkurenciu.
A k tej stratovosti Opel - z interneho zdroja, ta strata bola sposobena hlavne tym, ze v ramci koncernu isiel vsetok vyvoj na vrub Opelu - boli za tym nejake dane, dotacie a pod. Proste tak to bolo najvyhodnejsie, aby bol Opel v ramci koncernu stratovy 😉
A k tej stratovosti Opel - z interneho zdroja, ta strata bola sposobena hlavne tym, ze v ramci koncernu isiel vsetok vyvoj na vrub Opelu - boli za tym nejake dane, dotacie a pod. Proste tak to bolo najvyhodnejsie, aby bol Opel v ramci koncernu stratovy 😉
nechapu ty palce dolu zde,
nicmene memorex ma pravdu s tim vyvojem,
opel tahnul vyvojove insignii, astru a treba mokku, ktere se v jinych castech sveta prodavaji jako buick, holden nebo chevrolet, navic treba nektere holdeny a buicky se vyrabi na stejne lince s opelem v nemecku a pak se vezou pres pul sveta a na konci se prodaj levneji nez opel v evrope, treba predchozi generace buick regal zacinal na 500t v prepoctu na nase v USA a to uz by sakra pekne vybavenej 😄 (kuze, automat, motor 2,4)
plus vyvoj malych motoru byl taky nejvetsi casti na nakladech opelu.
qwerty
nicmene memorex ma pravdu s tim vyvojem,
opel tahnul vyvojove insignii, astru a treba mokku, ktere se v jinych castech sveta prodavaji jako buick, holden nebo chevrolet, navic treba nektere holdeny a buicky se vyrabi na stejne lince s opelem v nemecku a pak se vezou pres pul sveta a na konci se prodaj levneji nez opel v evrope, treba predchozi generace buick regal zacinal na 500t v prepoctu na nase v USA a to uz by sakra pekne vybavenej 😄 (kuze, automat, motor 2,4)
plus vyvoj malych motoru byl taky nejvetsi casti na nakladech opelu.
qwerty
Napriklad firmy -30% fleet z Prassata.
tak co si pamatuji, právě u Opelu byly vždy megaslevy z ceníkových cen (25% jsem dostal pře 5ti lety a bylo to sice na firmu, ale JEDNO auto).
Pokud jde o ceny uvedené v článku, tak se zřejmě jedná o ceníkovou cenu minus nějakou slevu (90tis nebo tak něco), protože jinak by to nedávalo smysl - základní ceníková cena té nejobyčejnější Insignie je vyšší než 649tis...
Závěr: porovnávat ceníkové ceny aut je nesmysl. 😄
Pokud jde o ceny uvedené v článku, tak se zřejmě jedná o ceníkovou cenu minus nějakou slevu (90tis nebo tak něco), protože jinak by to nedávalo smysl - základní ceníková cena té nejobyčejnější Insignie je vyšší než 649tis...
Závěr: porovnávat ceníkové ceny aut je nesmysl. 😄
iudex
Opel pre Insigniu (vrátane Country Tourera) spustil individualizačný program Exclusive, kde si človek môže vybrať nielen iné ako bežné laky, ale môže si namiešať lak akýkoľvek. Celkom fajn vizualizátor: [odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
:yes: Zajímavá (aspoň pro mě) je už ta prezentační barva [odkaz] ...případně ta samá v trochu méně křiklavém odstínu. [odkaz]
V ČR se bude teprve naceňovat.
Som na tie ceny zvedavý, lebo napr. z bežných farieb Insignie sa mi nepáči ani jedna, ale z tých exclusive by som si určite vybral (zrejme glory red metalízu).
Spustil, ale už je to jen přeci delší dobu... Exclusive program má být podle Opel ČR k dispozici k objednání od 1. září.
Nicco
Jak to ze Pastika ma vyssi vykon, 4x4 a ma nizsi spotrebu a lepsi zrychleni?
Hmotnosti v tabulce nejsou pritom koho zajima kolik to ma vetilu a objem se da odvodit uz z nazvu jednotky.
Hmotnosti v tabulce nejsou pritom koho zajima kolik to ma vetilu a objem se da odvodit uz z nazvu jednotky.
Protože to není ověřený homologovaný údaj a koncern VW toho tradičně využívá, když do tabulek dává optimistické údaje pro ty co rádi srovnávají auta v excelu...
JuckiCZ
Již nějakou dobu pokukuji po adeptovi na nový vůz.
Benzín (cca 16k km ročně), čtyřkolka (ryby, dřevo z lesa, tahání "hengru" po pastvinách), vyšší světlá výška (ryby, dřevo), velký kufr (má to být rodinné auto na větší výlety), rovná podlaha po sklopení sedaček, dostatečná délka (rád spím v kufru na rybách pohodlně natažený), ideálně automat (klidně tomu říkejte lenost). Taky by to chtělo motor rozumného objemu (ideálně atmosféru).
Z tohoto vychází jednoznačně nejlíp Subaru Outback, ale tam jsme přes milion, tak jsem se úplně nadchnul z nadpisu tohoto článku! Bohužel to skončilo opět zklamáním... I když to cenově Outback výrazně poráží, tak pořád se ta cena za požadovaný vůz pohybuje kolem 900k kč...
Japonská SUV pořád vychází asi o 200k levněji, mají atmosféru, i když s tou délkou kufru to bude slabší. Škoda, že nenabízí Opel nějakou střední cestu - benzín kolem 160 - 180k se čtyřkolkou.
Benzín (cca 16k km ročně), čtyřkolka (ryby, dřevo z lesa, tahání "hengru" po pastvinách), vyšší světlá výška (ryby, dřevo), velký kufr (má to být rodinné auto na větší výlety), rovná podlaha po sklopení sedaček, dostatečná délka (rád spím v kufru na rybách pohodlně natažený), ideálně automat (klidně tomu říkejte lenost). Taky by to chtělo motor rozumného objemu (ideálně atmosféru).
Z tohoto vychází jednoznačně nejlíp Subaru Outback, ale tam jsme přes milion, tak jsem se úplně nadchnul z nadpisu tohoto článku! Bohužel to skončilo opět zklamáním... I když to cenově Outback výrazně poráží, tak pořád se ta cena za požadovaný vůz pohybuje kolem 900k kč...
Japonská SUV pořád vychází asi o 200k levněji, mají atmosféru, i když s tou délkou kufru to bude slabší. Škoda, že nenabízí Opel nějakou střední cestu - benzín kolem 160 - 180k se čtyřkolkou.
Jj, škoda toho obmedzenia štvorkolky. Na druhú stranu plne chápem, že ľudí, ktorí budú chcieť štvorkolku do slabšieho benzínu, bude minimum a aj tak by si väčšina priplatila 4x4 najskôr k nafte a potom prípadne k silnému benzínu. Tiež by som sa trochu obával o dynamiku ťažšieho Country Tourera s 1,5kou.
nicméně bych se být tebou stejně poptal - ono to z těch 900tis může klesnout k 750ti jako nic...
Já mám k autu 2 výtky: neuvádí se, jestli to má nějakou dodatečnou ochranu motoru (podvozku), takže nejspíš nemá a zvýšení světlé výšky o 2 cm není nic moc. 3,5 by bylo lepších...
Já mám k autu 2 výtky: neuvádí se, jestli to má nějakou dodatečnou ochranu motoru (podvozku), takže nejspíš nemá a zvýšení světlé výšky o 2 cm není nic moc. 3,5 by bylo lepších...
Přesně tak. Český Opel uměl velmi dobré slevy (nad rámec té obligátní, kterou mají už v ceníku).
To sice jo, ale konkurence začíná bez slevy pod těma 750ti, takže asi těžko bude dražší. A chápu, že platím za mnohem výkonnější motor, ale těch 190 kW je pro mě asi až zbytečně moc...
Jak jsem psal - kéž by tam byla nějaká 120 - 140 kW 1,8ka za slušnej peníz...
Jak jsem psal - kéž by tam byla nějaká 120 - 140 kW 1,8ka za slušnej peníz...
[odkaz]
a to mají dobře spočítané.
To co popisuješ (firma ve ztrátě, převod do daňových rájů) jsou praktiky malých podloudných firem třeba v ČR, které vyrabují nějaké evropské dotace, vykáží ztrátu, zbankrotují a hoňte si mě na Bali. Firmy jako Opel nebo obecně velké automobilky si toto nemohou dovolit ani omylem.
Mimochodem, evropské dotace se vyplácí zpětně.
Takze je vyhodne predat radsej viac aut s nizsou marzou. Okrem toho su tu dalsie efekty ako zmluvne ceny dielov, kde jednotkove naklady budu klesat s objemom vyroby, auto ktore je vidiet ti tvori poziciu do buducnosti atd.
[odkaz]
Ano, můžou akceptovat ztrátu. Ale nebýt schopen pokrýt variabilní náklady je už hodně silné kafe. Spíš dotují vývoj, kde je šance, že získané znalosti uplatní i jinde. Nebo marketing (o tom taková auta bývají).
Když se objevují takové ty články, kde píší, kolik která automobilka prodělává na kusu, tak prostě vezmou EBIT a vydělí ho počtem kusů. Nelze to však interpretovat tak, že by víc kusů znamenalo větší ztrátu. Automobilky mají spoustu fixních nákladů. A ve chvíli, kdy ti začnou klesat prodeje, je vždy výzvou zeštíhlovat. Jako jiné velké podniky, automobilky bývají zkostnatělé.