Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Německá ministryně životního prostředí vyměnila Teslu za Mercedes. Proč?

33 komentářů

maxi!
ale mozno len preto, lebo je to Mercedes
( nemecke auto) :-!
Anonym
MERCEDES ÜBER ALLES!!!!!!!
3_diamanty
lexus je lepsi >😁
Anonym
Ááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!
Proč mi to děláš?
>😁 >😁 >😁
3_diamanty
ale potesim ta.... z dvojice MB - Tesla ... by som si tiez vybral MB ... lebo z tej rozplacnutej tesly na mna nevyzaruje v reale nic.... kym z Mercedesu istu vizualnu noblesu solidnost aj dostojnost citit.... ale stejne na Lexus ani tvoj MB nema 😄 ten je dnes uz top... akoze teraz srandy bokom
Šimpanz
No já si zase myslím, že Lexus LS je vedle S klády jako chudý příbuzný. Dvě šestiválcové motorizace působí vedle dvanáctiválců a osmiválců Mercedesu jako špatný vtip, výběrem karosářských variant, příplatkové výbavy a luxusních prvků S kláda Lexus doslova deklasuje. Nakonec prodeje svědčí o tom, že Mergl byť daleko dražší se násobně lépe prodává po celém světě, LS vedle S-klády doslova živoří.
WinDiesel
Za mně Mercedes s novým řadovým dieselovým šestiválcem.
bibipome
Za mně také Mercedes. Mám erko 260.000km, a bez problémů.
Th0r
Nj, když jsi ho koupil v bazáru s natočenejma 259.000 km, tak to jo no :yes:
Hittman
Za mne nová A6 s 4.0 TDI V8 >😁 😉
speedfred
myslíš že bude??
maxi!
sci-fi
bohuzial! :-!
white label
Nechme se překvapit...
white label
A6 těžko, pokud bude s tímto motorem, byla by to nejspíš (dieselová) S6, dokonce se psalo i o možném S6 allroadu s touto motorizací (viz SQ7). Každopádně by to byla "malá dieselová revoluce" v klasické vyšší střední prémii.
Stačí se projet v aktuální dieselové Panameře S, a ta přitom ještě ani nemá elektro kompresor, který má SQ7.
kuny
... tesla ma dojezd na houno a nez to baba nabije, tak ji tam nabije 12 raketovych inzenyru ze syrie. to uz tak v tom nemecku posledni dobou chodi.
praděda7
Báby mají jezdit s kočárkama a ne s autem... >😒]
Blatouch
ale je to pouze auto pro zabavu.

Neni uz treba nic ohledne nesmyslu elektroaut dodavat.
speedfred
tak,tak toto je jasný dôkaz za čo to stojí(to elektro),ale plebs bude na tom jazdiť bo nás donútia ,papaláši si ale nehajú poriadne autá.
Beefcake
To je dokaz akurat toho, ze kazde auto ma svoj ucel. A nie kazdeho "praca" zahrna 500km cesty. Ale ako prve auto tiez radsej nieco inde.
speedfred
EV do mesta je super,súhlas.
Sám som mal nedávno požičanú i3 a po meste a okolí úplne dostačujúce.
Inak na dialky jedine niečo normálne,príp hybrid. Sám robím hodne km za rok,tak u mňa zatial 0b.
praděda7
Přesně! Horses for courses....... :-!
Blue Sun
jen to ta předchozí ministryně dělala, že svou práci zvládala i s tou Teslou? To leccos vypovídá... jen ne o Tesle.
praděda7
Ministrině životního prostředí .... to je jako nějaká práce....? >😁 To je přece jen korýtko, milý brachu... :-!
Blue Sun
Asi budeš zkušené prase od koryt, když to tak tvrdíš, že?
praděda7
Co tě žere brácho?
Blue Sun
Na jistá oslovení jsem dost citlivý, nejsem ani negr, ani komunista.
white label
Milý brachu/brácho je rozhodně nesrovnatelně slušnější, než to tvoje prase!
Mimochodem, to "milý brachu/brácho" má být podle tebe co...? Negr, nebo komunista?
praděda7
No, asi moc citlivý nebudeš, když používáš slova jako negr...komunista je ok (jako slovo)... 😉
KLAS
Asi tak.
white label
Zřejmě nejezdila dál, než dojela Tesla..., je to na medaili?
Arese
Hmm, to je zvláštní, příspěvek týkající se "nejlepšího vozu celého vesmíru", Tesly, a jistý Khral.antidiesel se tu ani neukázal? Čím to asi je? >😒] >😒] >😒]
kalousek
kharlovi se zhroutil svět tak se šel oběsit
>😁
>😁 >😁
>😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁
KLAS
Boha, to je nick. >😁 >😁