Novinky
MERCEDES ÜBER ALLES!!!!!!!
lexus je lepsi >😁
Ááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!
Proč mi to děláš?
>😁 >😁 >😁
Proč mi to děláš?
>😁 >😁 >😁
ale potesim ta.... z dvojice MB - Tesla ... by som si tiez vybral MB ... lebo z tej rozplacnutej tesly na mna nevyzaruje v reale nic.... kym z Mercedesu istu vizualnu noblesu solidnost aj dostojnost citit.... ale stejne na Lexus ani tvoj MB nema 😄 ten je dnes uz top... akoze teraz srandy bokom
No já si zase myslím, že Lexus LS je vedle S klády jako chudý příbuzný. Dvě šestiválcové motorizace působí vedle dvanáctiválců a osmiválců Mercedesu jako špatný vtip, výběrem karosářských variant, příplatkové výbavy a luxusních prvků S kláda Lexus doslova deklasuje. Nakonec prodeje svědčí o tom, že Mergl byť daleko dražší se násobně lépe prodává po celém světě, LS vedle S-klády doslova živoří.
Za mně Mercedes s novým řadovým dieselovým šestiválcem.
Za mně také Mercedes. Mám erko 260.000km, a bez problémů.
Za mne nová A6 s 4.0 TDI V8 >😁 😉
A6 těžko, pokud bude s tímto motorem, byla by to nejspíš (dieselová) S6, dokonce se psalo i o možném S6 allroadu s touto motorizací (viz SQ7). Každopádně by to byla "malá dieselová revoluce" v klasické vyšší střední prémii.
Stačí se projet v aktuální dieselové Panameře S, a ta přitom ještě ani nemá elektro kompresor, který má SQ7.
Stačí se projet v aktuální dieselové Panameře S, a ta přitom ještě ani nemá elektro kompresor, který má SQ7.
... tesla ma dojezd na houno a nez to baba nabije, tak ji tam nabije 12 raketovych inzenyru ze syrie. to uz tak v tom nemecku posledni dobou chodi.
ale je to pouze auto pro zabavu.
Neni uz treba nic ohledne nesmyslu elektroaut dodavat.
Neni uz treba nic ohledne nesmyslu elektroaut dodavat.
tak,tak toto je jasný dôkaz za čo to stojí(to elektro),ale plebs bude na tom jazdiť bo nás donútia ,papaláši si ale nehajú poriadne autá.
To je dokaz akurat toho, ze kazde auto ma svoj ucel. A nie kazdeho "praca" zahrna 500km cesty. Ale ako prve auto tiez radsej nieco inde.
jen to ta předchozí ministryně dělala, že svou práci zvládala i s tou Teslou? To leccos vypovídá... jen ne o Tesle.
Ministrině životního prostředí .... to je jako nějaká práce....? >😁 To je přece jen korýtko, milý brachu... :-!
Asi budeš zkušené prase od koryt, když to tak tvrdíš, že?
Co tě žere brácho?
Na jistá oslovení jsem dost citlivý, nejsem ani negr, ani komunista.
Hmm, to je zvláštní, příspěvek týkající se "nejlepšího vozu celého vesmíru", Tesly, a jistý Khral.antidiesel se tu ani neukázal? Čím to asi je? >😒] >😒] >😒]
( nemecke auto) :-!