Profi
Za mě je tohle auto (a California od VW) skvělý kompromis mezi osobákem a obytným autem. Díky velikosti se s ním dá jakž takž jezdit jako s normálním autem. 4 lidi převeze s jízdními vlastnostmi osobáku. Zaparkovat se s ním dá i v podzemní garáži, ale chce to trochu cviku. Samozřejmě na každodenní ježdění to není, vezete s sebou kuchyn, ledničku, šatník a omezenější vnitřní prostor včetně kufru.
Největší výhodou Marca je jeho velikost a nenápadnost! Díky hmotnosti a velikosti platíte dálniční a parkovací poplatky jako za osobák. Díky tomu, že je skoro stejný jako Véčko, nikdo neprudí, že kempujeme, kde nemáme (pokud nemáme vytaženou střechu - nikdo nepozná).
Prakticky je auto komfortnější pro dva lidi. Dole obytná část s křesly a kuchyňkou, nahoře spaní. 4 lidi také odveze a ubytuje, ale je to limitované velikostí auta. Při 4 lidech je třeba fungovat s otevřenými bočními dveřmi, protože vevnitř by se všichni neposkládali a nevyhnuli. Změna úpravy z cestovní na spací trvá do 5 minut i s přeskládáním vezených věcí.
Nejsem žádný zarytý karavanář a jinou zkušenost v podstatě nemám, ale vzhledem k tomu, že máme možnost si s přítelkyní Marca párkrát do roka půjčit, jsem z tohoto auta nadšen! Není to pojízdný byt se vším možným vybavením, ale je to pohodové a nenápadné auto pro lidi, kteří si chtějí vyjet na výlet a nebýt limitování časem a nutností být někde včas na ubytování. V každém případě se tímto autem neušetří za ubytování. Je to spíše o té nezávislosti, kdy nemusíme nic řešit. Během dne se rozhodneme kam jet, dojedeme tam a přespíme "v našem".
Největší výhodou Marca je jeho velikost a nenápadnost! Díky hmotnosti a velikosti platíte dálniční a parkovací poplatky jako za osobák. Díky tomu, že je skoro stejný jako Véčko, nikdo neprudí, že kempujeme, kde nemáme (pokud nemáme vytaženou střechu - nikdo nepozná).
Prakticky je auto komfortnější pro dva lidi. Dole obytná část s křesly a kuchyňkou, nahoře spaní. 4 lidi také odveze a ubytuje, ale je to limitované velikostí auta. Při 4 lidech je třeba fungovat s otevřenými bočními dveřmi, protože vevnitř by se všichni neposkládali a nevyhnuli. Změna úpravy z cestovní na spací trvá do 5 minut i s přeskládáním vezených věcí.
Nejsem žádný zarytý karavanář a jinou zkušenost v podstatě nemám, ale vzhledem k tomu, že máme možnost si s přítelkyní Marca párkrát do roka půjčit, jsem z tohoto auta nadšen! Není to pojízdný byt se vším možným vybavením, ale je to pohodové a nenápadné auto pro lidi, kteří si chtějí vyjet na výlet a nebýt limitování časem a nutností být někde včas na ubytování. V každém případě se tímto autem neušetří za ubytování. Je to spíše o té nezávislosti, kdy nemusíme nic řešit. Během dne se rozhodneme kam jet, dojedeme tam a přespíme "v našem".
Tvá slova do kamene tesat. Velká RV jsou pro pohodlné rodiny nebo důchodce co potřebují snídat v obýváku s výhledem a za autem jim běží externí agregát na elektriku... Na spoustu nejkrásnějších míst se obytňáky typu 3+1 nedostanou a na nejhezčí cesty krajinou je ani nepustí dopravní značka.
btw můžeš mi prosím poslat link kde si Marco půjčuješ? Díky
btw můžeš mi prosím poslat link kde si Marco půjčuješ? Díky
Co si představuješ pod velké RV? Jen aby bylo jasno. Mezi skutečně velkými RV, které v EU moc nepotkáš, a relativně malými dodávkami je spousta prostoru. Co takhle třeba Sprinter?
U Sprintera už hodně záleží na modifikaci, na něj se dá postavit slušný domek 😄 a už se nevejde do kategorie osobních aut třeba na ferry. Slovy "velká RV" jsem měl na mysli cokoliv co není campervan, ale Motor Home protože i camper se může brát za RV. Máš pravdu, skutečně velká RV v Evropě nepotkáš. Svého času jsem plánoval cestu na Aljašku, F 350 byla popsána jako "baby member of the fleet 😄 Na to by mi snad ani nestačil řidičák do 3,5 tuny 😄
Kde je ale pro tebe ta hranice? Předpokládám, že to musí mít do 3,5 tuny. Nějaký požadavek na délku? Ve Skotsku to myslím typicky měla obytná auta do šesti metrů za stejné peníze jako osobní. Nejsem si jistý, jestli tam byl limit na hmotnost.
Ano, do Sprintera nebo Daily se už dá vestavět pěkný interiér (sprchový kout a tak). Ale něco ta sranda váží. Po pravdě nevím, co je na trhu. Na tyhle dodávky lze narazit i v USA. Vzpomínám si na Winnebago myslím Travato, nebo tak nějak. To bylo celkem blízko. Délka byla něco přes 6 metrů, hmotnost něco nad 4 tuny. Samozřejmě zážehový šestiválec, snad 3,6 litru. 😄 I když snad byla možnost i třílitrového dieselu.
Ano, do Sprintera nebo Daily se už dá vestavět pěkný interiér (sprchový kout a tak). Ale něco ta sranda váží. Po pravdě nevím, co je na trhu. Na tyhle dodávky lze narazit i v USA. Vzpomínám si na Winnebago myslím Travato, nebo tak nějak. To bylo celkem blízko. Délka byla něco přes 6 metrů, hmotnost něco nad 4 tuny. Samozřejmě zážehový šestiválec, snad 3,6 litru. 😄 I když snad byla možnost i třílitrového dieselu.
To první asi splní, to druhé určitě ne
V segmentu NV200, Kangoo, Berlingo Caddy je už často na štíru i vnitřní délka toho autíčka. I když některé samo-domo konverze co jsem viděl nevypadaly úplně špatně.
EU jim nebrání. Ale uspět na zdejším trhu nebude snadné. Situaci v ČR pak vůbec neznám. Třeba v UK mi přišlo, že se o camperech normálně mluví. I exotičtější základ jako NV200 jsem viděl.
Jo UK, campervanů ráj, mohl bych vyprávět... 😄 Tam je to normální. Takový mitsbishi delica, to už je nářez 😄 A Bongo na každým druhým rohu 😉
UK má výhodu v tom, že se tam jezdí po stejné straně jako v Japonsku.
S těmi japonskými auty je to opravdu výhoda, navíc se tam vozí další určené pro trh na N.Zélandu a Austrálie, takový jeden kousek jsem měl v Irsku, Toyota Previa