Definujte mi niekto legendu, lebo tomu asi nerozumiem. Tou je možno T111, z novších možno T813. A tie ostatné...boli niečím výnimočné okrem toho, že stavebné podniky mali na výber, buďto Tatra alebo nič?
Anonym
0
v Rusku a dalších zemích na výběr měli a přesto si vybrali Tatru. Vybrali si jí i arabové a další
traveldrive
0
Nie iba Tatru...ale Tatra bola proste nezmar, vzduchom chladený motor fungoval veselo aj tam, kde sa modernejšie agregáty radšej odporúčali. Preto bola v niektorých krajinách obľúbená, ale to z nej ešte nerobí legendu. Teda konkrétne z Tatry 815.
Tatra ako fabrika či značka určite legendou je, keby sme mali vyčísliť jej hodnotu z historického pohľadu, bola by na úrovni najstarších automobilových svetových značiek, ba možno aj vyššie, veď koľko tých pôvodných z prvopočiatkov automobilizmu existuje dodnes? Navyše ide o fabriku s prakticky kusovou, či malosériovou výrobou, a to je dnes už takmer rarita.
rokyta.p
0
Zase tolik jich nebylo. Všeho všudy jen párkrát ;-\ Legenda proto, protože jsme nic lepšího neměli . Volvo, Scania, Mercedes jsou jinde. Tatru mám rád, ale nalejme si čistého vína.
Hotwire
2
Legenda, nemusi nutne znamenat ze je najlepsia na svete (ale o jej kvalitach pravdaze nepochybujem). Ale minimalne vo vychodnom bloku patrila k najlepsim.
traveldrive
0
S tým súhlas. :yes: Ale legendou rozumiem niečo výnimočné, niečo, čo sa zapísalo do histórie, a to podľa mňa T815 nie je. Osobné Tatry určite, z nákladných niektoré tiež, ale zrovna T815 na tento titul nemá.
Speed
0
Je vidět, že o tom víš kulové. Na co jste se zmohli na Slovensku? TAZ 1203, teda pardon, Škoda 1203. Nastuduj si historii a pak mudruj. Tatra byla a bude legendou. To pouze komanči p.o.s.r.a.l.i co se dalo. Dneska bymě la Tatra i osobáky a ne ledajaké.
traveldrive
1
A jejda, stúpil som čurkovi na otlak...
Akurát z nás dvoch vieš o o týchto veciach "kulové" skôr ty... Alebo mi porozpávaš o Salamandri, Locuste, poznáš vozidlá Official, Furgonet, MNA, Mibra a ďalšie? Tak spusti.
Ak si si nevšimol, ty hlava dubová, ja nemám nič proti Tatre, je to legendárna fabrika. Iba model 815 mi nepríde byť legendárnym. Pochopil si?
henry.prta
1
To nam chcete tvrdit, ze tu ukazujete fotky vsech verzi v jakych se 815 dela?
Chybi vam jich tam spousta. Napriklad vojensky gabriolet SOT. Dalsi si dohledejte sami.
traveldrive
0
T815 nie je už náhodou minulosť? 😉
Ale máš asi pravdu.
Tatra ako fabrika či značka určite legendou je, keby sme mali vyčísliť jej hodnotu z historického pohľadu, bola by na úrovni najstarších automobilových svetových značiek, ba možno aj vyššie, veď koľko tých pôvodných z prvopočiatkov automobilizmu existuje dodnes? Navyše ide o fabriku s prakticky kusovou, či malosériovou výrobou, a to je dnes už takmer rarita.
Akurát z nás dvoch vieš o o týchto veciach "kulové" skôr ty... Alebo mi porozpávaš o Salamandri, Locuste, poznáš vozidlá Official, Furgonet, MNA, Mibra a ďalšie? Tak spusti.
Ak si si nevšimol, ty hlava dubová, ja nemám nič proti Tatre, je to legendárna fabrika. Iba model 815 mi nepríde byť legendárnym. Pochopil si?