Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Seat Ibiza CUPRA: Sportování s motorem 1,4 TSI (132 kW)

23 komentářů

racej si pockam na to ako bude vyzeraz na zivo lebo takto vyzera dost ze divne...ako zozadu ma uplne odrovnalo z predu sa to este da ale nejak sa mi zda byt to auto nesumernee...male disky,vysoky podvozok...nvm 8-s :no:
Pierro
Tenhle španělskej šicí stroj ti vytáhne i nudli z nosu... >😒]
Atomas
Tak to bezesporu, pouze to chce nechat v očích ospalky, aby člověk nemusel koukat na ten seatí výtvor >😁
Pierro
Tak vám všem přeji hezký víkend. Mějte se tu jak chcete a moc nezlobte. V neděli se vám vrátí pan doktor a ten už vás pak srovná... >😒]
Sakra a ja si rikal at klid vydrzi vecne
Je pravda, že naživo to asi bude trochu o něčem jinym, ale na těch fotkách vypadá příšerně... Proboha proč ty otvůrky po spodním obvodu masky? A ty velký "díry" v nárazníku? Mno zatim teda z fotek nic moc dojem....
Atomas
Tohle autíčko potkávám denně před naším domem a musím konstatovat, že je to auto nemocion. Alespoň je dobrý, že to majitelka vyměnila za starý punto, takže i díky barvě žábově zelené metalíze to v ulici vypadá o malilinko lépe. >😁
Johny.Rico
...nechápu, vůbec :no:
Citroenjehistorie
Ty tomu tak rozumis >😁 Je to nejlepsi 1,4 :yes:
gld
veru..čakám na štamgastov a ich príspevky o ďalšom klinci do rakvy repete No. 27 435
Skvele, dalsie auto, ktoreho vykon bude nielen vysoko prekracovat IQ majitela ale aj moznosti podvozku...
Ale da sa na to pozerat aj tak, ze Superb dostane konkurenta 😄
twistedTSD
no ty otvory pod maskou vypadaji trochu divne ale to je detail...je nadhernej
Chlapci, to je zvláštní, že tady řešíte nárazníky a tak..Ale nikdo se tu nepozastavil nad dobrým motorem a podvozkem - hele nevím kdo z vás v nový Ibize jel, ale já jo.. Musím nestranně říct, že ve vsý kategorii je na hodně dobrý úrovni.. Toto je navíc CUPRA - víte na co to auto bylo stvořený???? Zamyslete se nad Vaší krytykou ,,děr´´ v nátazníkách!!!!
A ten motor je momentálně nejlepší 1,4 na trhu. Pojede to dobře. :yes:
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
oIoo
no taky by mě celkem zajímalo na co je zaslepená díra 😁. Ještě bych tomu frknul pořádnou bouli na kapotu, přece pořádnej kompresor potřebuje saaaaaaaaaaaaaaaat
Tano
Uvažuji o koupi nového vozu a tak jsem si minulý týden prošel několik autosalónu a co mě dost překvapilo je, že některé nové auta uvnitř opravdu smrdí. Nejvíce jsem to pocítil právě u Seatu Ibiza a Leon a pak v Oktávce. Sakra čím to může být? Je fakt že v ten den bylo dost horko,takže se z těch plastu asi něco vypařovalo,ale byl jsem docela zklamán. Já měl představu že nové auto musí vonět novotou ;-\
Johnnn
Mě skvěle voní MB a ještě víc možná Volva. Volvo má dokonce speciální tým, který má za úkol vytvořit co nejpříjemnější vůni v jejich autech. To může být "opravdu zajímavé" zaměstnání >😁 .
oIoo
japonci kvůli takovejm snifferům vykupujou tejden nošený tangáče a ty pak posílaj přes půl světa :-!
jo jenom dvě veci na světě jsou cejtit jako ryba - jedna z nich je ryba
euro89
koukám, že u fauvéčka naladili motor na stejnej výkon, jako má Abarth Grande Punto EsseEsse... zapoměnili ale, že Abarth je asi tak 1000x hezčí a je to ITALSKÝ AUTO :yes: a né nějaká koncernová plečka... >😒]
hattori_hanzo
Bože,ty jsi tak neskutečně hloupej a zaslepenej že je mi tě snad i líto... 8-s
Tak GP je hezčí, o tom žádná. Ale motor má lepší vw a v podvozku taky velký rozdíl nebude.
Klaudius
...o motore sa vyjadrovať ani nejdem, svojimi kvalitami určite predčí auto o niekoľko konských hláv...
...po vzhliadnutí naživo vo mne nová ibiza zanechala rovnaký rozpačitý dojem ako z fotiek...akoby podľa starej šablony spravili nenápadné, nudné auto, a potom, aby mu nasilu vtlačili nejakú tvár, tak trochu pokrčili vrchné plechy...v prípade Ibizy je starý slogan "auto emotión" iba žvást, za srdce ma nechytí, ani keď tam narvú rovno W12 a pridajú vagón športových doplnkov...