Novinky
3_diamanty
0
vyzera docela uctihodne vzhladom na to ake je to auto ... aj nejedno dnesne SUV mu ju urcite zavidi >😁
bafunak
1
A přitom dodnes, alespoń se domnívám, nebyla překonána jeho rychlost na rovince Hunadiers. Myslím, že to bylo něco přes 380 km/h.
webpaja
0
Na Mulsanne straight je rekord 405kph od WM Peugeot z roku 1988, v roce 1989 pak Sauber 401kph.
webpaja
0
Světlá výška byla 100mm. Takže ne-e 😉
Tyto Porsche jsem měl jako dítě v autodráze a neskutečně se mi nelíbily (a platí to stále). Co nejrychleji jsem došetřil a vyměnil je za Shadow-y. 😄
Nejkrásnější vytrvalec všech dob. A ten zvuk.
Ale jo, věc názoru. Mně bylo 15, když 917 výhrály Le Mans. A na film s McQueenem jsem šel čtyřikrát za sebou.
Ale jo, věc názoru. Mně bylo 15, když 917 výhrály Le Mans. A na film s McQueenem jsem šel čtyřikrát za sebou.
Já mám vybrané zvukové pasáže z filmu smíchané jako soundtrack, pouštím si to před spaním, neznám lepší dvanáctiválcový zvuk. A tvarově? Opět genialita, 917 určila na dlouhá léta tvary prototypů v kategorii sportovních vozů. :yes😒br />
Svůj sen, že se s tím jednou svezu, asi v klidu dosním, kromě replik je to auto prakticky nedostupné, viz. tenhle kousek. 😉
Svůj sen, že se s tím jednou svezu, asi v klidu dosním, kromě replik je to auto prakticky nedostupné, viz. tenhle kousek. 😉
Už mám staženo, jdu studovat >😒]