Novinky
Hammunasakra
1
Brzděte za chvíli mi při počítání článku o pár autech zaparkovanejuch na břehu Vltavy dojdou prsty 😄
Floyd
0
Druhej
To bude bomba teda, koukat z desítek metrů na auto, který z dálky těžko zepředu rozeznám od jiných Audin a který za pár měsíců bude jezdit běžně po Praze Kdyby se do toho aspoň dalo sednout a prohlídnout tak neřeknu.
P.S. Za ty automaticky startující reklamy se zvukem bych vraždil.
P.S. Za ty automaticky startující reklamy se zvukem bych vraždil.
Kupte si Grand Cherokee a ušetříte...terén to taky zvládne a na normální silnici se s tím taky dá vyjet 😄
Kupte si pohorky pro celou rodinu a usetrite jeste vic, do terenu se v podode taky dostanete 😄
Tak já měl za to, ze se bavíme o autech
A8 hezká, jen už je bouchnutá na levých předních dvěřích. To se stalo při instalaci nebo už s tím Audina přijela? >😁
To tam jako mame slintat pred autem, ktere si 99,9% normalnich lidi nemuze koupit !?! Nebo si manazirci od Audi mysli, ze me to tak vezme, ze prodam, byt, chatu, psa a zlaty prsten po babicce a jeste si vezmu uver na 20 let, abych jim prispel na plneni planu ? Tak to sorry - ja nejsem vas klient, takze nezajem!
Stačí otevřít oči a začít třeba podnikat. Já bych byl napsal asi to samé, ale odešel jsem od soustruhu, udělal si dvě vysoké školy, poctivě se učil cizí jazyky a pak pět let makal do dvou do rána. Dneska si mohu koupit v podstatě co chci.
Lenost a strach z neznáma je brzdou většiny lidí.
Zatímco já jsem skoro už neviděl na oči, tak lidi sedeli u piva v hospodě a nadávalo na systém a jak je všechno špatně.
Lenost a strach z neznáma je brzdou většiny lidí.
Zatímco já jsem skoro už neviděl na oči, tak lidi sedeli u piva v hospodě a nadávalo na systém a jak je všechno špatně.