Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Český trh v červenci 2008: Zlato pro BMW X5 mezi SUV, prodávají se jen naftové šestiválce

26 komentářů

Nejak mi tu chybi- to jich bylo prodano tak malo ze jsou mezi ostatnima?
pingi
Sám sis odpověděl. Tyhle auta jdou úplně mimo mně,ale za ty peníze bych spíš bral německou produkci než range.
Koukám,Peugeot,Citroen,Ford se prodávají a já je ještě v ČR neviděl,kdo to herdek kupuje 😄

PS: Nevíte někdo jak je to s Mazdou CX-9, je to jen pro americký trh?
S Rangem by jsi podle mne neudelal chybu
Pierro
S X6 bys taky neudělal chybu... >😒]
pingi
Předpokládám,že za ty prachy by to snad chyba nebyla.
Koukal jsem do nějakých katalogů,Range vychází dráž než německé prémiovky a s ohledem na ten krabicový design bych volil západní sousedy nebo bych spíš měl napsat Bratislavu 😄
Pierro
Tobě by se líbil pepřák z Blavy??
pingi
No Touareg nebo Q7 nejsou podle mně špatná auta
Pierro
myslel jsem Cayenna... špatná rozhodně nejsou, krásy však moc nepobrala. Já u téhle kategorie aut cením právě ty hrany... 😉
pingi
Mě ty hrany spíš sedí u pravých "drsných" off-roadů. A Cayennu bych se rozhodně nebránil,ale to je píseň daleké budoucnosti 😄 Můj favorit téhle kategorie aut je Infiniti FX35.
Pokud se vrátím k Rangi,není pprodejcem značky LR stejná firma co to k..í Jaguaru?
PS: asi si trhnu ostudu,ale co znamená zkratka AWD?
Pierro
Jo jo Infinity FX 35/45 jsou překrásný auta. Jak ta minulá, tak i teď ta nová.
Ano prodejcem a bohužel i dovozcem Jaguara i Land Roveru je pražská A.M.T.
Zkratka awd znamená all wheels drive.
AWD = All Wheel Drive cize stvorkolka.. 4x4..

Range Rover Sport najkrajsie SUV na trhu. >😁 😉
Ver tomu ze s RRSport by si chybu nespravil, aj ked stoji o nieco viac, ale mas v tom aj vacsi raespekt, viac si uzijes, a ked zajdes do terenu, aj daco prejdes 😉
gld
UAZ Patriot to istí..
Keby som mal riesit ozajstny off road a nie luxusny off road tak beriem skor wranglera 😉
cuisine
jj jen pro us trh ale vozí se sem v docela slušných počtech
By si sa divil kolko Sportov beha >😁 ovela viac ako velkych rangeov ale aj tak RR Sport Supercharged jasnaa volba.
Ondrej Lanik, Auto.cz
Ano, je to tak, v červenci byly prodány jen jednotky kusů (RR 2 ks, RRS 1 ks, Cayenne 5 ks) těchto modelů a proto jsou mezi ostatními.
To sa v Cechach tak zle predava ???
IPace
Cayanne potkavam snad pri kazde ceste autem, a v seznamu vubec neni?, popravde i H2 potkavam casteji nes X5ky, tak kde to ty lidi kupujou ?
Bolo by asi nefer povedat ze vidim stale na kazdom rohu Land Rover ked pre nich pracujem ze >😁 >😁 >😁 >😒]
cuisine
no podle nadpisu to vyznívá že se neprodalo nic jiného než diesel ... a to nemluvím o importech z usa kterých taky rozhdoně nejni málo a tam maj zatim jen benzin 😄
Navtech
Z USA si můžeš přivézt i naftu. Ne všechny státy jí neakceptují.
Helou, neviete mi niekdo poradit ako dam lahko prec miazgu (nieco takeho charakteru, zo stromov co je ten humus) z auta, teda z laku? Daky prostriedok alebo co. Thanks. 😉
....i když Frontera ve své první ani druhé generaci nebyla žádným ortodoxním offroadem....

ježiš to je zase pr.ase

[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]

by ti natrhla prd.el
Anonym
Kolik X5 má pevnou mřížku a taslepená zadní boční okna ? Prodalo se nějaké bez mřížky?
Navtech
A jakej to má vliv na prodej aut? To jako neplatí, nebo máš jen trochu hokej v daňových zákonech a žijěš s pocitem malýho českýho netopejra, že se neplatí DPH a je to takřka "za hubičku"? Jestli tedy máš dojem, že plátce DPH, co měsíčně odvádí rance státu na DPH je nějak zvýhodněn, tak si o tom něco nastuduj a určitě se ti uleví.